הראיון השבועי

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלעולם לא אגיד על ספר שהוא זבל../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אלא אם הוא ספר גזענות או הסתה. אפשר לאהוב עלילה או לא, למה ללכלך?

Ice Queen 7

New member
^^

שם: אלה גיל: 17 שיר/ים אהוב/ים של ווית'ין: קייג'ד (ואני בטוחה ששמתם לב לזה מכל הסיבובים האחרונים של החוליה החלשה
), וגם (לפי הסדר של האלבומים כי אני לא יכולה לדרג)- Pearls of Light, Mother Earth, The Promise, DOF, NES, Aquarius. כמובן שאני מאוד (מאוד מאוד מאוד) אוהבת את רוב השירים שלהם אבל את אלו במיוחד. P: שיר/ים אהוב/ים אחרים: המון של נייטוויש, אני אחסוך מכם את הרשימה הארוכה.
ואחרים: Kamelot - Shadow of Uther, Until Kingdom Come, Lunar Sanctum, Memento Mori Disturbed - Mistress, Stupify, Remember, Down With the Sickness ואני אעצור פה כי יש יותר מדי וזה די מיותר.

SheWillBeLoved

New member
אלה!! :)

מה שלומך?:] את יודעת שיש לך שם מיוחד?
את יודעת שאפילו ליהודים יש שיר על שמך? כמה שנים את מעריצה את ווית'ין? השיר שאת הכי אוהבת אחרי Caged? והאלבום שלהם שאת הכי אוהבת? אוהבת את קלי קלארקסון?
(במקרה אני שומעת אותה ברקע, לכן שאלתי P:) מאיפה את בארץ?
נכון שחיבור זה מקצוע מיותר ולא הכרחי? וספרות אחד החופרים..? ואזרחות מרדים למדיי? וספורט.. זה כזה... למה צריך בגרות בזה?! |: טוב, תהני

Ice Queen 7

New member
:]

מה שלומך? בסדר, ושלומך? ^^ את יודעת שיש לך שם מיוחד? לא אבל טוב לדעת P: את יודעת שאפילו ליהודים יש שיר על שמך? אהא כמה שנים את מעריצה את ווית'ין? 4 בערך השיר שאת הכי אוהבת אחרי Caged? קשה להחליט :{ והאלבום שלהם שאת הכי אוהבת? Mother Earth
אוהבת את קלי קלארקסון? (במקרה אני שומעת אותה ברקע, לכן שאלתי P:) רק שיר אחד, משהו עם הייזל מאיפה את בארץ? באר שבע נכון שחיבור זה מקצוע מיותר ולא הכרחי? זה שם אחר ללשוןהבעה? אם כן אז מאוד מיותר וספרות אחד החופרים..? אהא :{ ואזרחות מרדים למדיי?
וספורט.. זה כזה... למה צריך בגרות בזה?! כדי לגרום לנו לסבול !
מישהי מהכיתה שלי אמרה אתמול שהבגרות הזאת עוד חודש, אני מקווה שהיא טועה.
אבל בעצם זה לא משנה מתי תהיה הבגרות, אני בכל מקרה אכשל

אלה!../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

מתי היתה הפעם אחרונה שעשית אפצ'י? למה את מתחפשת בפורים? בטח תעני על זה כשתחזרי מהבית ספר, אז..איך היה בפורים?P: מה את אומרת על מפגש בפורים?
מתה כבר לפגוש אותי?;) יש לך חיה? איזו? איזה שיר את חושבת ששמעת הכי הרבה פעמים? איזה שיר של ווית'ין את חושבת ששמעת הכי הרבה פעמים? מה היתה המתנה הכי קוליתתת שקיבלת ליום הולדת? אם לא היו קוראים לך אלה, איך היית רוצה שיקראו לך? מה בא לך לעשות עכשיו? את מתחמקת ממשהו שאת אמורה לעשות כשאת עונה על זה?P: יאללה, תעני

Ice Queen 7

New member
מאי!

מתי היתה הפעם אחרונה שעשית אפצ'י? אתמול למה את מתחפשת בפורים? לא מתחפשת בטח תעני על זה כשתחזרי מהבית ספר, אז..איך היה בפורים? לא הלכתי P: מה את אומרת על מפגש בפורים? אין לי חופש אז אם יהיה מפגש אני לא אוכל לבוא ]: מתה כבר לפגוש אותי? צריך לארגן מפגש שציצים! יש לך חיה? איזו? כן, כלבה איזה שיר את חושבת ששמעת הכי הרבה פעמים? לפי ה-Last.fm זה The Promise איזה שיר של ווית'ין את חושבת ששמעת הכי הרבה פעמים? ^ מה היתה המתנה הכי קוליתתת שקיבלת ליום הולדת? ליום הולדת האחרון קיבלתי שלושה דיסקים של נייטוויש וזה היה מגניב D: אם לא היו קוראים לך אלה, איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת, אני אוהבת את השם שלי מה בא לך לעשות עכשיו? לישון את מתחמקת ממשהו שאת אמורה לעשות כשאת עונה על זה? כן, לסדר את החדר ]:

Fairywitch

New member
יש לי כמה שאלות פוטריסטיות בשבילך:

מהו הספר הכי אהוב עלייך בסדרה? והדמות? אם היית בהוגוורטס- באיזה בית היית? איזה מורה היית הכי אוהבת? איזה שיעור? ואיזה מורה היית שונאת במיוחד? ושיעור? אם היית משחקת קווידיץ'- איזה תפקיד היית רוצה? (כולל שופט או קריין) מה היית רואה בראי של ינפתא? איזה פטרונוס את חושבת שהיה לך? למה היה הופך הבוגארט אם היית נתקלת בו? ואיך היית עושה לו "רידיקולוס"?

Ice Queen 7

New member
שאלות פוטריסטיות זה כיף D:

מהו הספר הכי אהוב עלייך בסדרה? קשה להחליט, השני או החמישי והדמות? דמבלדור אם היית בהוגוורטס- באיזה בית היית? עשיתי כבר כמה שאלונים כאלה באינטרנט, ברובם יצאתי גריפינדור ובאחד הפלפאף
איזה מורה היית הכי אוהבת? לופין איזה שיעור? התגוננות מפני כוחות האופל או לחשים ואיזה מורה היית שונאת במיוחד? סנייפ כמובן
ושיעור? אין לי מושג אם היית משחקת קווידיץ'- איזה תפקיד היית רוצה? (כולל שופט או קריין) מחפש אבל בטח הייתי ממש גרועה בזה P: מה היית רואה בראי של ינפתא? לא בטוחה ס: איזה פטרונוס את חושבת שהיה לך? לא יודעת, שארון? XD למה היה הופך הבוגארט אם היית נתקלת בו? ואיך היית עושה לו "רידיקולוס"? לעכביש, וכשהייתי עושה לו רידיקולוס הרגליים שלו היו נשאבות לתוכו והוא היה מתגלגל לאיפשהו. זה החלק שאני הכי שונאת בעכבישים וחרקים, איך שהרגליים שלהם זזות

סנייפ מעולה!../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

פטרונוס שארון$#@! O: אבל..הסוהרסנים לא היו בורחים ממנו, הם היו רודפים אחריו D:

Ice Queen 7

New member
גם את וולדמורט וגם את סנייפ את אוהבת? ../images/Emo12.gif ]:

באמת היו רודפים אחריו, אז הוא יכול למשוך אותם רחוק ממני D:

Ice Queen 7

New member
אם היה לי פטרונוס כזה..

הייתי יוצאת לחפש סוהרסנים כל יום.
או יותר פשוט, גורמת לעצמי להכלא באזקאבן ומגניבה פנימה שרביט D:

Ice Queen 7

New member
שכחתי שבעצם לא צריך סוהרסנים

כדי לעשות פטרונוס
אז לא משנה P: שארון

Fairywitch

New member
חחח../images/Emo6.gif פטרונוס שרון!!!../images/Emo6.gif

הרסת אותי! ואגב- התשובות שלך כמעט זהות למה שאני הייתי עונה
אני הכי אוהבת את הספר השני, הרמיוני ודמבי הכי אהובים עליי, לחשים וDADA, סנייפ מורה שנוא- וואו
אבל הפטרונוס שלי הוא כנראה כלב, אולי פגאסוס.

Nights Unseen

New member
עלעעעעעעעעעעעעעעעע

שארון. המידת חזיה של שארון היא: מה נשמע? יופי D: את מתרגשת לקראת ה14.8?
נכון שזה יהיה היום הכי מושימושי בעולם?
ו..ו.. אני רואה אותך יום רביעי? כאילו, כל עוד יהיה לי כסף וירשו לי :{ נמ. אזזז... :{ אין לי שאלות;;; שארון? {:

Ice Queen 7

New member
סאליגילללללללל

שארון. שארון
המידת חזיה של שארון היא:
לא יודעת P: מה נשמע? בסדר D: יופי D: את מתרגשת לקראת ה14.8? מה נראה לך? נכון שזה יהיה היום הכי מושימושי בעולם? מושימושי XD ו..ו.. אני רואה אותך יום רביעי? אז את בטוח יכולה בסוף? עוד לא שאלתי אבל כנראה שכן D: ואגב ליהי לא תגיע.. כאילו, כל עוד יהיה לי כסף וירשו לי :{ נמ. נמ. אזזז... :{ אזזז? אין לי שאלות;;; שארון? {: שארון! *_*

למעלה