הראיון השבועי

Fairywitch

New member
../images/Emo35.gifהראיון השבועי../images/Emo35.gif

המרואיינת שנבחרה השבוע היא Ice Queen 7. שם: גיל: שיר/ים אהוב/ים של ווית'ין: שיר/ים אהוב/ים אחרים: שרשרו לה שאלות

Learn To Fly

New member
אלה

את אוהבת מוצרלה? חשבת פעם להתחפש לגבינה? האם מישהו אי פעם שר לך אנדר מיי אמברלה אלה אלה חוץ ממני?D: למה את אוהבת הארי פוטר?:( את סולחת לי על השאלות האידיוטיות?

Ice Queen 7

New member
חלי

את אוהבת מוצרלה? לא יודעת אם טעמתי פעם. זאת הגבינה ששמים על פיצות? ס.ס חשבת פעם להתחפש לגבינה? לא
האם מישהו אי פעם שר לך אנדר מיי אמברלה אלה אלה חוץ ממני? כן, ויותר מדי
אבל זה עדיף על ה"אלה אלה מה קורה לה" ששרים לי בלי הפסקה כבר שנים X_X למה את אוהבת הארי פוטר? כי מעניין וכיף לקרוא את זה, את לא אוהבת? ס: את סולחת לי על השאלות האידיוטיות? אם תבואי לווית'ין אני אסלח.
(סתם, הן לא אידיוטיות
)

Learn To Fly

New member
יש הרבה שירים עלייך אלה!!11

אפילו ב"אין לך מקום" תום אומר "כואב לך, אלא מה?" אני תמיד טענתי שזה בעצם "כואב לך, אלה, מע?"
יש גם את האלה אלהה אלה טוטוטוטו טוטוטוטו (זה לא אומר הרבה הא?XD) ואני לא סובלת הארי פוטר

Learn To Fly

New member
הוא משתלט על העולם!!

אין כמעט בנאדם בעולם שלא קורא את הזבל הטהור הזה! בסוף כולם יהפכו לרובוטים!
אני מקווה שהסופרת הזאת הפסיקה לכתוב המשכים ואם היא לא הפסיקה אז אני מקווה שזה רק יהפוך ליותר ויותר גרוע ואז אנשים יצטרפו אליי לקבוצת נפגעי הארי פוטר

Ice Queen 7

New member
זבל טהור?%^$#T*^%#../images/Emo46.gif

חשבת שאולי כ"כ הרבה אנשים קוראים הארי פוטר בגלל שאלו פשוט ספרים טובים? אני לא מבינה איך אפשר לשנוא את זה ככה ס.ס

Fairywitch

New member
היי היי../images/Emo46.gif לא אוהבת- זכותך, אבל אין שום סיבה

לרדת כ"כ נמוך
אם לא קראת ואת לא מכירה אין לך שום זכות לשפוט, וגם אם הייתה לך- יש דרך להעביר ביקורת. הארי פוטר משמש גם ככלי טיפול לילדים במצוקה, ידעת את זה? לא? אז שקט

Learn To Fly

New member
וואו, תרגעי ../images/Emo6.gif

אני לא ירדתי נמוך ולא נעליים, זאת הייתה תגובה צינית וככה אני מביעה את הדעות שלי. אם זה לא נראה לך אז את לא חייבת להגיב :/

Fairywitch

New member
"זבל טהור" זה נמוך, זה פשוט לקלל../images/Emo4.gif

ואני לא יכולה שמדברים ככה על ספרים בכלל, ועל הארי פוטר בפרט (ראי חתימה שלי). ספרנית, נו...

Learn To Fly

New member
copy+paste

אני לא ירדתי נמוך ולא נעליים, זאת הייתה תגובה צינית וככה אני מביעה את הדעות שלי. אם זה לא נראה לך אז את לא חייבת להגיב :/

Learn To Fly

New member
אני ממש לא הייתי בקטע של לריב

כל מה שכתבתי למעלה נכתב בטון נחמד ביותר^^

Fairywitch

New member
"זבל טהור" על הספר הכי יקר לי בעולם לא יכול

להיתפס אצלי כנחמד ולא כציני. סורי. פשוט לא מתבטאים ככה. אבל באמת לא לריב

Learn To Fly

New member
באמת שחפרת.

ככה אני מתבטאת, זה שאלף פעם תעירי לי על זה לא ישנה כלום. ואני לא מתכוונת לנסות להסביר לך שוב. שיהיה לך יום טוב

Fairywitch

New member
טוב,זה כבר ענין של גיל ובגרות כנראה

"למה ככה" זאת תשובה מאוד בוגרת. קצת כבוד הדדי לא יזיק לך. עזבי, לא משנה, אין לי עם מי לדבר.

Euterpe

New member
איך אפשר לא לסבול הארי פוטר? ../images/Emo12.gif

ז"א, אפשר אולי לא לאהוב את העלילה ואת הסגנון (שגם זה לא ברור לי
) אבל לא לסבול?

למעלה