דיון

S.Riddle

New member
אירועים אקדמאים, כאילו שיואו!

יש להם אפילו קוד לבוש: 1. חולצה שחורה. 2. זקן ושפם. 3. משקפיים. 4. להיות פוץ גס רוח.

rocket

New member
זה היה בכנס עולמות וזה לא קרה ממש ככה

יש מספר אנשים בקהילת טולקין שיש להם גישה מקובעת מאוד שאני מאוד לא מסכימה איתה, זה למה אני לא שם. אבל לא כדאי להשליך את זה על הקהילה כולה בדיוק כמו שלא רצוי להגיד שכל הקוספליירים סנובים או כל סטיגמה אחרת שקיימת על קוספליירים. וכמו שאמרתי, מיים רבים זרמו מאז , ויש שם כל מני תהליכים של שינוי ושל התחדשות. בתקווה שזה ימשיך לכיוון חיובי.

S.Riddle

New member
זו הייתה דוגמא, לא הייתה לי כוונה להכליל.

בדיוק כמו שבקהילת טולקין יש פוצים ויש אנשים טובים, גםבקהילת האנימה יש אנשים שרואים קוספליי בצורה שונה, ובעיקר סיבות ״נכונות״ או ״לא נכונות״ למה לעשות קוספליי.

rocket

New member
לקהילת טולקין יש את החסרונות שלה

ואת חוסר הפתיחות שלה לנושאים מסויימים, זה לא נתון לויכוח. אבל - זה טיפה לא הוגן להציג את הקהילה באור כל כך שלילי וחריף במיוחד אם לא היית נוכחת באחד מאותם האירועים המדוברים. בכל אופן, הגישה של קהילת טולקין לשמחתי הולכת ומשתנה לאחרונה.

S.Riddle

New member
אבל הקטע עם התחפושת באמת קרה לחברה שלי.

ולסיפור עם האוזניים אני בוחרת להאמין, אלא אם את טוענת שמי שסיפרה אותו שיקרה ואז זה משהו אחר.

rocket

New member
אני רק אומרת שמה שנאמר שם באמת זה לא מה

שאת כתבת. זה אומנם היה קטע לא יפה ולא במקום לומר לבחורה להסיר את האוזניים אבל את הקצנת את זה מעט. זה הכל.

S.Riddle

New member
אני לא מרגישה שהקצנתי את זה.

כאילו, באמת יש דרך להצדיק מעשה כזה? זה כמו שמישהו יגיד לי שהמחשוף שלי גדול מדי ושעלי להצניע אותו; זו גסות רוח איך שלא תסתכלי על זה. אם זו הייתה אני, הייתי דוקרת מישהו שהיה אומר לי שחלקים מהתחפושת שלי ״לא נאותים״. איש איש באמונתו יחיה, כמו שנאמר!

rocket

New member
אני לא מצדיקה את זה ולא אצדיק.

באמת שאני האחרונה שתעודד דברים כאלה. פשוט נראה לי לא במקום לדבר על התופעה כתופעה שאופיינית ל*כל* קהילת טולקין כאשר בפועל מדובר בבודדים והרוב דווקא לא אוהב את זה ושותק. מהסיבות שלו. וטוב, זה באמת לא המקום להמשיך לדון על זה בפורום הזה

S.Riddle

New member
ראית את השרשור שקדם לכך?

לא נתתי את הדוגמא כדי לומר שקהילת טולקין חרא, זה לא רלוונטי לפורום; גאיה ואני דיברנו על אנשים שאומרים שיש סיבות נכונות וסיבות לא-נכונות לעשות קוספליי, אז נתתי *דוגמא* למקרה אחר בו אנשים חושבים שיש גבולות נכונים ולא-נכונים לתחפושות, קרי הדוגמא שנתתי. מעולם לא אמרתי שיש להשליך מכך על כל הקהילה, ובטח שלא התכוונתי לפגוע באף אחד. וכשאת אומרת בודדים - אני חולקת עליך, כי מנקודת המבט שלי זה בדיוק להפך. כמו שאמרת, אם את רוצה להמשיך לדון על זה, אפשר לעשות את זה בפרטי. :)

Apushu

New member
המממ אין לי כזה;

אני אף פעם לא חושבת שיש מספיק תמונות לול. אבל מצד שני אם יגידו לי "אז תמחזרי משהו לX" אני פשוט לא רואה את עצמי ממחזרת! >_< הדבר היחיד שעשיתי שוב היה נאצומה- ושיפרתי אותו מעט XD (גרסאת אנימה+גרסאת מנגה)

akane

New member
אאוריקה אני חושבת

כי לבשתי אותה המון פעמים, לכנסים ולצילומים ועוד יש לי תכניות מרובות בשבילה (גרסא בלי שרוול אחד, גרסא קיצית וכו). היא גם נוחה מאוד, חוץ מזה שהיא מועכת לי את החזה. למזלי היא אחת התחפושות שלי שתפורות הכי טוב ובאופן הכי נקי, אז היא נשמרה לחלוטין גם אחרי אין ספור כביסות ומעיכה ברוטאלית בארון. גם אלה לבשה אותה בכנס (זה התאים לה פי מיליון ממני) ואז בכלל זה ניצול מקסימאלי. מבחינת ההנאה זה קצת קשה יותר, כי בכל תחפושת שלא מאמללת אותי אני נהנית מאוד. אני חושבת שהתחפושות עם קאסט היו יותר מהנות כי זכיתי להשתובב איתן כמו ילדה X3

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif ענק לגבי הקאסטים~

הסיבה שנתת היא בדיוק למה כבר 11 שנה אני לעתים רחוקות עושה קוספליי לבד - כמעט תמיד בזוג או עם קאסט, כי אני פשוט נהנית פי מיליון ככה - קאסט פיניקס רייט היה כאילו הדבר הכי מושלם שקרה לי בחיים, אין לי מילים לתאר את התענוג שהיה לעשות שטויות כולם ביחד :> יש נטייה בקהילה שלנו לשפוט אנשים ע"פ כמות הקוספליי יחידים שהם עשו, וקאסטים משום מה נחשבים כאילו פחות, אבל אני תמיד ראיתי את זה אחרת; לדוג' הקאסט אוטנה שאני עושה בקיץ הוא כולו עם חברות טובות שלי ואני מתרגשת פי מיליון מלתפור את הקוספליי של לין מאשר את זה של עצמי XD עינב תעשי לי קאסט

למעלה