דיון

כל קוספליי, שניה אחרי הכנס. קוספלי = יום אחד

לפחות אצלי. עוד לא יצא לי ללבוש פעמיים קוספליי רציני.
אני מודעת לזה שלא תמיד יוצאות תמונות טובות בכנס, אבל לא כ"כ יוצא לי לבוא לפוטושוטס, אז זה מה שנשאר. (ואני לא אמחזר קוספליי לכנס, לא אוהבת לעשות את זה)

אבל כמות הצומי שאני מקבלת בכנסים באמת מספיקה לי, ואני מכינה את הקוספליי במטרה שזה ישרוד רק יום אחד, אז זה בסדר גמור מבחינתי.

הדבר היחידי שהרגשתי ש<b>לא</b> מיציתי, זו מיס גולדנוויק, איי שם בעבר הרחוק... כי רק 3 אנשים זיהו ולא קיבלתי מספיק צומי (והיום בטח הייתי מקבלת יותר).

אבל לרוב ברגע שנגמר הכנס - מיציתי, ויאללה לתכנן את הקוספליי הבא~

cnani

New member
זה קל! קוצ'יהה מאמצוקי

זה בערך הקוספליי הכי נוח בעולם- אחד הקוספליים הראשונים שתפרתי לבד עם הפיאה (תוספת שיער) שהזמנתי לבד והוא כזה כיפי! וממש יפה.. אני ממש אוהבת את הדמות והייתי חלק מקאסט ממש מגניב (סורי שנטשתי חחח אז...) עשיתי לו פעמיים פוטושוטס- הראשון נגנז כי מסתבר ששמתי חלק מהקוספליי הפוך- אבל השני יצא פצצה! והוא עדיין במצב מצויין D:

Ayelet chan

New member
בנתיים,

היקארו מאנג'ליק לייר, כי אני מרגישה שהוא קוספליי שתפרתי ממש מעולה, ואחרי כל ההתעסקות הזו עם ויניל באמת הצלחתי ליצור משהו שאני גאה בו.
ותודה רבה לעומר שצילם אותי ולקוני שביימה כמה תמונות.
אני מקווה לעשות פוטושוטס עם הקוספליי שלבשתי בפורים ושזה יצא יפה, אני לא אוהבת את הקוספליים שלי בדרך כלל אחרי לבישה אחת, אבל אני ממש מרוצה מהתוצאה הסופית שלו! וכמובן יש עוד כמה קוספליים שלדעתי לא מוצו מספיק וראויים לתיקונים ופוטושוטס.

XannieChan

New member
שום קוספלי

למרות שאת השמלה של "Coopa" דיי מיציתי גם עשיתי ניקיון אכזרי בארונות שלי, לא מעט קוספלייז פשוט נזרקו בגלל שלא היה מה לעשות איתם יותר, פיאות נמכרו או חולקו... ואולי גם הפריסטס שלי מימיי גאקקון... את כל שאר הקוספליי שלי לבשתי בערך פעם אחת ומחלק גדול שלהם אין לי אפילו תמונה אחת :)

2Chiba

New member
למען האמת, אף אחד.

גם לא הרגשתי שלם עם אף אחד מהם. אבל אני פרפקציוניסט, אז MEH~ :p

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif האמת ש...

אני תמיד מסמכת את הקוספליי על התספורת שלי באותו רגע. וכן אצלי עד לא מזמן זה היה ממש רגע. יש המון קוספליים שאני פשוט לא יכולה לשחזר בגלל השער. והמון מהפריטים שאני תופרת לקוספליי, הופכים להיות חלק מחיי היום יום. ככה שאני לא ממש לובשת קוספליי פעמיים. הממ.

למעלה