דיון

akane

New member
תני לי דמות XD

וכן, אני הרבה יותר נהנית בקאסטים~ קאסט פיניקס באמת היה אחד הכיפים: לתפור אצל גאיה, לעשות שטויות ולהצטלם מלא בפוזות מצחיקות של הדמויות, ולא רק תמונות "אמג פוזה שאולי אני אצא בה יפה". לירון, תעשי לי קאסט ותני לי דמות ;) את יודעת שאני פתוחה תמיד להצעות ואם הן מתאימות לי אני קופצת על זה~

innocence

New member
כן! לתפור יחד היה כיף!

ובזכות אותו קאסט לימדת אותי לתפור. תכלס, אני חבה לקאסט הזה את כל הקוספליים שלי פחות או יותר P:

S.Riddle

New member
זהו, הכל היה יותר פשוט בקאסט פ"ר P:

לא הייתי צריכה להשקיע בתמונות אנגסטיות ומלאות רגש, הכל היה טרולי ומצחיק D:

ולגבי זה - שלא תשכחי את ההבטחה הזאת!! אני כבר שנים רוצה שוב לעשות איתך קאסט *_*
יש לך כבר קוספליי קיץ? אם לא, יש לי הצעה בשבילך.... ;)

innocence

New member
והתמונה הכי טובה לא נמצאת פה!

יש תמונה שלי עושה כאילוא ני מאוהבת באבי-פיניקס ואשכרה העיניים שלי נוצצות! מצוינת!!

והנה סתם אחת יפה:)
<a href=http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v364/26/4/526721375/n526721375_1059086_9240.jpg target=_blank rel=nofollow>http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v364/26/4/526721375/n526721375_1059086_9240.jpg</a>

S.Riddle

New member
וואו, כמה תמונות טובות יש לי מהקאסט הזה!

מה שהכי אהבתי בקוספליי הזה הוא שזה אחד הקוספליירים היחידים ששיפצרתי מכנס (חנוכון) לכנס (אייקון) וממש הייתי מרוצה מהפעם השנייה שעשיתי אותו.... ועשיתי כ&quot;כ הרבה שטויות, אין. XD

אחת התמונות לולז האהובות עלי:
<a href=http://www.cosplay.com/photo/2513769/ target=_blank rel=nofollow>http://www.cosplay.com/photo/2513769/</a>

ומהקוספליי המקורי, אחת התמונות הכי שוות שלנו :):
<a href=http://www.cosplay.com/photo/1355465/ target=_blank rel=nofollow>http://www.cosplay.com/photo/1355465/</a>

innocence

New member
לי דווק אין הרבה...

אולי כי בפעם השנייה כשנקו צילמה גיליתי ששכחתי את התחבושת בבית ;_;

TerryKasper

New member
מצטרף לעיניין הקאסטים D:

למרות שבמקרה הספציפי שלי זה יותר זוגות-וכל-השאר מאשר קאסטים... זה מה שקורה כשיוצ--- אני מתכוון, מתחתנים, עם קוספלייר. עינב, הבטחת ;;

akane

New member
חוצפנים >.< מתחתנים ובורחים ;;

והבטחנו מלא קאסטים ביחד, על איזה אחד מהם אתה מדבר? FF? XD

TerryKasper

New member
את לא באמת רוצה FF7 ._.

אם הייתי גבוה יותר היינו עושים איזבלה(ארז) וג'ורג'(אני!)... לשוטס כלשהם. אולי אני צריך להזמין את הפלטפורמות של ה25 סנטימטר ההם. אבל אז אני אראה כמו קוספליירית יפנית ;ם; יש לנו שוטס, ויש לנו כנס קיץ. כי apparently ארז ואני טסים רק בסוף אוגוסט~

innocence

New member
אני דווקא לגמרי הפוך בעניין הקאסטים.

אולי זה כי אני לא "חברה סופר טובה" של אנשים מהקהילה, ובנוסף גם סופר פרפקציוניסטית. אני חושבת שזו הפעם הראשונה שעשיתי תחפושת בזוג, ולדעתי בגלל העבודה והבלגאן שיש לי בבית פיספסתי הרבה בלעבוד עם שייני המקסימה וזו גם חוויה שאמורים לקבל מעבודה בזוג/קאסט. על זה חבל לי מאוד. ואני גם לא מהמשתובבים, אז בכלל יוצא שאני לרוב מעדיפה להתחפש לבדי... P:

akane

New member
סופר פרפקציוניסטית ../images/Emo45.gif

את תמיד מכניסה אותי לפרופורציות בקטע הזה של פרפקציוניזם P: אני אומרת לעצמי :"אפילו גאיה לא הייתה עושה מזה סיפור". ולי עצוב דווקא להיות יחידה בכנסים האחרונים. מצד אחד זה עדיף כי אני לא רוצה שיסתמכו עליי, בזמן שאני עמוסה. מצד שני, בכנס עצמו זה ממש פחות כיפי. ואת כן משתובבת, אבל בקטנה, יש לי תמונות קאסט טריניטי שיוכיחו ;)

innocence

New member
XDD

עכשיו אני לא יודעת אם זה נאמר כמשהו טוב P: גם אני לא אוהבת שמסתמכים עליי, למרות שאיכשהו כמעט תמיד אני מצליחה לסיים בזמן (ע"ע אתנה בקיץ, יום וחצי, אומג..), עדיין אני לא אוהבת שמסתמכים עליי כמו שאני לא אוהבת להסתמך על אחרים. אני צריכה להיפטר מההרגל המגונה הזה. הכי בקטנה, וגם אז אני שונאת את התוצאה רוב הזמן XDD

S.Riddle

New member
אחרי כנס - כל קוספליי שהוא XD

יש לי נטייה לחזור הביתה, לזרוק את הקוספליי עמוק בארון ולא להסתכל עליו לפחות שנה.... בעיות נפשיות קלות, וזה. בעיקר הקטע שלקח לי כל כך הרבה זמן וסבל להכין כל אחד מהקוספליים שלי, אז אני מוציאה עליהם את כל זעמי.
מה שכן, את רוב הקוספליים שלי הייתי בכיף ממחזרת... אני מניחה שמבחינת מיצוי, ברגע שאני יוצאת מפאנדום אני סוג של מאבדת עניין בדמות = קוספליי, למשל דת' נווט לא מעניין לי את הצורה אז אני לא אמחזר לעולם את מיסה ו\או מלו אפילו שיש לי את הקוספליי שלהם מוכן. זה גם יכול להיות דבר זמני - עכשיו אני לא ממש בקטע של פאנדורה הארטס אז די מיציתי את אוז ואליס, אבל אם אני אי פעם אחזור לזה שוב אני בטוח ארצה לעשות אותם שוב. :)

innocence

New member
לזרוק לארון ולא להסתכל עליהם - מוכר מאוד!

אצלי זה פחות עניין של אהבה לדמות, ולכן אין לי את הבעיה שלך P: אבל כאילו.. אין לי כוח לתקן דברים קטנים אז יוצא שאני מסתפקת בתמונות שיש מהכנסים, שהן לרוב לא משהו P: היחידי שבאמת טרחתי עבורו בשביל פוטושוטס הוא טריניטי בלוד, ואני ממש ממש שמחה שעשיתי את זה, כי הרגשתי שהוא פשוט לא קיבל את האהבה שהגיעה לו, בין היתר כי זה היה כנס נוראי עבורי (כי גנבו לי את המצלמה..).

S.Riddle

New member
אין ספק שכל קוספליי שווה פוטושוטס,

ולמען האמת רק בשנתיים האחרונות התחלתי להשקיע בזה וממש חבל לי - כי יש לי המווווווווווווון קוספליים שלא טרחתי להצטלם בהם והיום אין ולו עדות אחת מצולמת לקיומם! :(

innocence

New member
אני כל כך מבינה...

ומצד שני, אני כל פעם מתבאסת שבכנסים אני לא רואה אנשים כי הם עסוקים בלהצטלם או לחילופין שאני מחפשת מי שיצלם אותי כדי שיהיה תיעוד הולם.

צריך לקחת איזה שבוע חופש וכל יום לקבוע עם צלם (אחר, או אותו אחד..) שיצלם אותנו בכל הקוספליים שלנו!

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif!

זה כמעט מצחיק, כי כל כך לא חסרים צלמים בקהילה שרק ששים לצלם אותנו! לעזאזל, אחת גרה שלושה מטר ממני XD
ובמקום לנצל את זה אנחנו מתפנסלטים למצלמות לכל אורך הכנס במקום אשכרה לדבר אחד עם השני.... חבורת זונות מצלמה שכמונו. ;(

בארה1

New member
תחלס

הלו אני כאן! אני גרה במרכז ואני אוהבת לצלם אבל אף פעם לא פונים אלי ושטויות. דיי להתלונן P: פשוט תשלחו הודעה ;)

TerryKasper

New member
אף אחד מהם ;;

ראשית, ישנו העיניין הפשוט שרק התחלתי לתפור לפני שנה. מה שאומר שכל קוספליי שאני תופר נראה פי אלף יותר טוב מהקודם due לכך שאני עדיין במגמת השתפרות... ואז יש את עיניין השוטס שאף פעם לא מסתדרים לי, מה שמשאיר אותי עם חופן צילומים אקראיים מכל כנס ושום צילומים מכובדים להתגאות בהם בקוסקום. (אולי כדאי שאהיה אסרטיווי יותר מבחינת שוטס-פרטיים?)... אבל אם כבר- אז Gijinka Terriermon שעשיתי לגאקקון 2008. לבשתי אותו יותר מפעם אחת, והוא עדיין משמש כפריט-לבוש יומיומי נפלא D: עשיתי בשכל כשעיצבתי Gijinka Lopmon תואם לאחותי הקטנה 3>

למעלה