סופ"ש

BIoNdY

New member
בונא די עם הרוע הזה!

מספיק! בן אדם אמר את דעתו, כולה אמר את המילה "חש" מה קרה?! אוקי זה לא היה בסדר וכבר קיבל את ההערות שמגיעות לו! די כבר פאסה עבר נגמר מת לא לחפור על זה יותר!

BIoNdY

New member
יכול להיות שאני חופר =]

אבל זה לכיוון הטוב =] חוץ מזה אני בטוח שיש כאן אנשים שיסכימו לחפרנות הזאת =]

probably

New member
זלזלתי בו????

טיפשות, Anyone? לא זילזלתי בו, ולא ליכלתי עליו, וזאת ממש לא הייתה הודעה באווירה רעה. אלא באווירה של פספוס. מעולם לא פסלתי ביקורת בונה בפורום כשהיא נאמרת בצורה נחמדה. אם אתה אומר שזילזלתי בו/ הייתי סתם רע, זה מוכיח שאתה די לא בוגר, כדי להבין את ההבדל בין השמצה לביקורת. וזה מופנה לכולם!

mexican idol

New member
תנוח בשקט

ולך תבדוק אם יצרתי לך עוד אקסים שלי לחרוש עליהם בן 14 פור גאד סייק [תמיד רציתי לומר את זה, כל בני ה14 אל תקחו אישית]

TLF

New member
D:D:D:!

צוף, בן 14 יקר שלי, אמרתי לך כבר שאני אוהב אותך? TLF

probably

New member
אני לא מאמין שאמרת את זה עכשיו.

je ne crois pas. tu es tres bete!!!!! אל תדבר איתי. ואל תכתוב לי כלום. כי אתה לא מכיר אותי, ותודה לשם [שלא קיים] שכך. אם כבר דיברנו על המילה חש, חבל שלא דיברנו על מיליארד דולר. ביי. וזהו. אלו היו המילים האחרונות שאי פעם נאמרו בכל צורה וקשר בינינו.

y../images/Emo226.gif לאללה!...

חחח רנצ'וק מתי נראה אותך שוב פעם? ותביא את האוטו בננה המדהים שלך יחד איתך חתיך...
Got Milk?...

BIoNdY

New member
חחח סוף סוף תגובה לעניין =]

ואלי החלק הראשון של התגובה שלו לא מתייחס.... אני אומר "מתי נראה אותך פעם ראשונה" חחח ואני רציני =]

חח בטח באיזה מפגש או משהו...

יהיה נחמד לראות אותך באמת :] למרות שאני לא מגיע למפגשים.. הייתי כולה בשתיים {ופה יש המוןןן חח}

Cant Cry

New member
He's my men

השבוע שהיה השיר שפתח את השבוע: Garbage - Happy Home השיר שסגר את השבוע: לא סגור על זה עדיין להקה/זמר שעשו את השבוע: Texas אדם שהיה טוב לראות השבוע: אביחי
אדם שהיה רע לראות השבוע: אחד רע כזה. אירוע מיוחד שהיה: DOME וביקור אצל סבא וסבתא. אירוע שעדיף שלא היה קורה: הממממ אין כזה. סיכום בחמישה מילים: היה מזה כיף אחלה בחלה. סמילי:
השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע: מה שבא לכם. שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: מה שלא בא לכם D: אדם שמצפים לראות: אנעארף. אדם שלא מצפים לראות: אירוע מיוחד שאמור להיות: מנטרה לשבוע שיבוא:

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אוהבת אותך ../images/Emo23.gif

השבוע שהיה השיר שפתח את השבוע:
שוב - בר בלפר השיר שסגר את השבוע:
שירי תאטרון וקוקסות. להקה/זמר שעשו את השבוע:
וואי כל כך הרבה.. חח אלו ששמענו באוטו של בוגי אתמול. אדם שהיה טוב לראות השבוע:
טאטי, גל,מיכאל ורותם
אדם שהיה רע לראות השבוע:
XXXXX אירוע מיוחד שהיה:
וואע היו כמה, חזרתי לדבר עם מישהי שלא דיברתי איתה שנים, תאטרון מסיבה בת זונה, שישי עם חברים טובים, ברנוער מהטובים. אירוע שעדיף שלא היה קורה:
שגיליתי על גיא. סיכום בחמישה מילים:
אם תרצו אין זו אגדה סמילי:
XD השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע:
שירי תאטרוןןן שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע:
שירי נינט ממרמרים. אדם שמצפים לראות:
היום את טאטי, מחר אותו, בהמשך השבוע את רעות ועתליה. אה ובסופ"ש את מיכ והבנות. יא ואת פאנקביץ [P:] בברנוער. (תבוא יא נבלה!) אדם שלא מצפים לראות:
לא רוצה ולא מצפה XXXXX אירוע מיוחד שאמור להיות:
היום יש איזה משהו שנשמע לי נחמד ובהמשך מסיבה להדר :] מנטרה לשבוע שיבוא:
אהבה לא הורגת היא מחשלת. תמונה...
אני אוסיף כשאני אגיע הביתה

עונה בכיף... ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה.... השיר שפתח את השבוע:
סאבלימינל - אני יכול השיר שסגר את השבוע:
Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing להקה/זמר שעשו את השבוע:
אין אחד כזה... אדם שהיה טוב לראות השבוע:
מישהו בשם אלכס שיצא איתי גם מהבסיס, ועוד אחד שהיה איתי באפסנאות ויש לו פנים בייבי-פייס אדם שהיה רע לראות השבוע:
הקפ"ס המאנייק, רציתי לשבור לו ת'צורה שהוא עבר לידי הנבלה! אירוע מיוחד שהיה:
אממ סתם... כלום... התאזרחתי... אירוע שעדיף שלא היה קורה:
^ ראה למעלה ^ סיכום בחמישה מילים:
לזה כולם מחכים שלוש שנים?! סמילי:
השבוע שיבוא.... אדם שמצפים לראות:
חחח כרגיל את גיא.... אדם שלא מצפים לראות:
אין אחד כזה... אירוע מיוחד שאמור להיות:
מעבר מעפולה לאיזה חור (עוד יותר נידח) שנקרא היוגב. תבואו לבקר ואל תנטשו את אחיכם לבד עם הפרות והתוכים....
מנטרה לשבוע שיבוא:
יאללה צא לרגע האמת! תמונה...

למעלה