סופ"ש

eliormagick

New member
../images/Emo34.gifסופ"ש../images/Emo34.gif

השבוע שהיה
השיר שפתח את השבוע:
השיר שסגר את השבוע:
להקה/זמר שעשו את השבוע:
אדם שהיה טוב לראות השבוע:
אדם שהיה רע לראות השבוע:
אירוע מיוחד שהיה:
אירוע שעדיף שלא היה קורה:
סיכום בחמישה מילים:
סמילי: השבוע שיבוא-
שיר מומלץ לפתוח את השבוע:
שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע:
אדם שמצפים לראות:
אדם שלא מצפים לראות:
אירוע מיוחד שאמור להיות:
מנטרה לשבוע שיבוא: תמונה...

../images/Emo3.gif

השיר שפתח את השבוע: השיר שסגר את השבוע: להקה/זמר שעשו את השבוע: אדם שהיה טוב לראות השבוע: אותך. אדם שהיה רע לראות השבוע: אירוע מיוחד שהיה: אירוע שעדיף שלא היה קורה: סיכום בחמישה מילים: סמילי: השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע: שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: אדם שמצפים לראות: אותך. אדם שלא מצפים לראות: אירוע מיוחד שאמור להיות: מנטרה לשבוע שיבוא:

עונהההההה ../images/Emo20.gif

השיר שפתח את השבוע: פטה מורגנה - ג'ואל השיר שסגר את השבוע: דניאל - רק שלי להקה/זמר שעשו את השבוע: עופר ניסים אדם שהיה טוב לראות השבוע: אותו
אדם שהיה רע לראות השבוע: אותה
אירוע מיוחד שהיה: פחחחחחח לא עיניינכם :) אירוע שעדיף שלא היה קורה: אני אומרת תודה על כל דבר שקרה השבוע
סיכום בחמישה מילים: היה שבוע אחלה בחלה לפנים סמילי:
השבוע שיבוא: שיר מומלץ לפתוח את השבוע: איזה שתירצו :) שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: שירי דיכאון למינהם אדם שמצפים לראות: וואע.. לא חשבתי על זה אדם שלא מצפים לראות: כל מי שבא, ברוך הבא. אירוע מיוחד שאמור להיות: ללכת ביום א' לקד"צ נהיגה!!
מנטרה לשבוע שיבוא: תתמזמזו בפארק זה כייייייף!!!

"אם רק תבקשי הלילה, אקח אותך איתי".

השבוע שהיה
השיר שפתח את השבוע:
Madonna - You'll See.
השיר שסגר את השבוע:
מירי מסיקה - שלום לאמונות.
להקה/זמר שעשו את השבוע:
נינט.
אדם שהיה טוב לראות השבוע:
נינט! ואת כל מי שהיו במסיבה אתמול :]
אדם שהיה רע לראות השבוע:
לא היה.
אירוע מיוחד שהיה:
ההופעה של נינט אתמול בגני התערוכה.
אירוע שעדיף שלא היה קורה:
לא יודעת. לא משו מיוחד.
סיכום בחמישה מילים:
נינט מושלמת והיה שבוע מצויין!
סמילי:
.
השבוע שיבוא
שיר מומלץ לפתוח את השבוע:
Scorpions - Still loving you.
שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע:
אביתר בנאי - תיאטרון רוסי.
אדם שמצפים לראות:
אותה. :]
אדם שלא מצפים לראות:
אף אחד מסויים.
אירוע מיוחד שאמור להיות:
מבחן ביום שלישי
.
מנטרה לשבוע שיבוא:
אין.

lorley boy

New member
שלי..

השיר שפתח את השבוע: listen to heart השיר שסגר את השבוע: עוד חוזר הניגון להקה/זמר שעשו את השבוע: אין ממש.. אדם שהיה טוב לראות השבוע: ניר..פעם ראשונה שפגשתי הומו בחיי אדם שהיה רע לראות השבוע: אין.. אירוע מיוחד שהיה: פגשתי פעם ראשונה בחיי הומו..והיה מאוד נחמד אירוע שעדיף שלא היה קורה: אין..היה לי שבוע ממש מעניין וטוב סיכום בחמישה מילים: היה לי שבוע טוב מאוד! סמילי:
השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע: השיר שפתחתי איתו את השבוע האחרון שיר שלא מומלץ לפתוח איתו ת'שבוע: כל שיר דיכאון או מזרחי.. אדם שמצפים לראות: ידידה טובה שלי שלא ראיתי המון זמן אדם שלא מצפים לראות: אין.. אירוע מיוחד שאמור להיות: קבלת תעודות, מסיבת סוף סמסטר וקניית בגדים חדשים לכבוד החינה והחתונה של אחי בקרוב מנטרה לשבוע שיבוא: חייך והעולם יחייך חזרה

eliormagick

New member
צועקים על אהבה../images/Emo14.gif

השבוע שהיה השיר שפתח את השבוע: צועקים לאהבה - סנרגיה השיר שסגר את השבוע: ליתיום - אונסנס להקה/זמר שעשו את השבוע: אונסנס אדם שהיה טוב לראות השבוע: ידידה שלא ראייתי הרבה זמן אדם שהיה רע לראות השבוע: אותה ידידה שלא ראיתי הרבה זמן P: אירוע מיוחד שהיה: שום דבר מיוחד אירוע שעדיף שלא היה קורה: שהטכנאי של בזק לא היה מגיעP: סיכום בחמישה מילים: משעמם מעפן מדכא מיאש מתסכל סמילי:p: השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע: לחבק אותך - סנרגיה שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: ליתיום אדם שמצפים לראות:אולי יום רביעי אדם שלא מצפים לראות:אין אירוע מיוחד שאמור להיות: בגרות במתמטיקה): מנטרה לשבוע שיבוא:חיה ותן לחיותP: תמונה...

פחחח אליאור ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

אדם שמצפים לראות: אולי יום רביעי...
יש בנאדם כזה?
כפרעלייך.. קוראים לי ליגל ולא יום רביעי

the l girl

New member
../images/Emo203.gifגם אני!!!!!!!!../images/Emo203.gif

השבוע שהיה השיר שפתח את השבוע:
חצי רגל בחוץ,חצי רגל בפנים השיר שסגר את השבוע:
ההופעה של יוסלס איידי! להקה/זמר שעשו את השבוע:
יוסלס.... היו מזה טובים אדם שהיה טוב לראות השבוע:
אביטלי חח למרות שלא ראיתי אותה הרבה אדם שהיה רע לראות השבוע:ה
אממממממ מישהי שרע לראות בכללי אירוע מיוחד שהיה:
אממ לא לא היה משו אירוע שעדיף שלא היה קורה:
אין סיכום בחמישה מילים:
את יכולה להפסיק להתעלם ממני? סמילי:|
אוכל| אני מזה רעבה השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע:
לא יודעת... נזרום שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע:
גם לא יודעתתת אדם שמצפים לראות:
כל האנשים מהמשלחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אדם שלא מצפים לראות:
את זה שמביא את הבגרויות במתמט' אירוע מיוחד שאמור להיות:
בגרות במתמט'! מנטרה לשבוע שיבוא:
יום יבוא.... תמונה - "בעוד שמונה עשרה שנים, מהיום... כוכבי הלכת יסתדרו בשורה - כמו חלום. הזמן לפעול יהיה אז מתאים, תאיר את הטיטאנים המאיימים (בלה בלה בלה) ואתה האדס תמשול בכל! כן האדס ימשול! אך מילץ הזהרה, ואל תתרשל! אם הרקולס יהיה בסביבה אתה, תיכשל!

etieti1

New member
../images/Emo79.gif

השיר שפתח את השבוע:מרי לנצח-עברי לידר השיר שסגר את השבוע:אשם-סינרגיה להקה/זמר שעשו את השבוע:עברי לידר אדם שהיה טוב לראות השבוע:שירן[= אדם שהיה רע לראות השבוע:לא'דעת אירוע מיוחד שהיה:ביקור חוליםXD אירוע שעדיף שלא היה קורה:לא יודעת נו חחח סיכום בחמישה מילים:חביב מאוד:) [שימשיך כך,חע] סמילי:
השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע:Here without you שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע:לא יודעת חח אדם שמצפים לראות:שירןD: אדם שלא מצפים לראות:אמממממ לא 'דעת אירוע מיוחד שאמור להיות:לבקר את ירושלים חח מנטרה לשבוע שיבוא:מה זה מנטרה?XD תמונה...

BIoNdY

New member
שבוע מחורבן - מקווה לטוב יותר

השבוע שהיה השיר שפתח את השבוע: "שלח לי שקט" השיר שסגר את השבוע: "אין עוד יום" להקה/זמר שעשו את השבוע: גידי גוב אדם שהיה טוב לראות השבוע: גל (כמה מפתיע הא?) אדם שהיה רע לראות השבוע: עדי המורה לספרות... הרסה לי את הכל השישי שבת אירוע מיוחד שהיה: אמממ לא יודע חחח אירוע שעדיף שלא היה קורה: שהמורה לספרות התחילה לצרוח שהיא תתקשר לאמא וכמה זה יעשה לה טוב לשמוע על התפקוד שלי ועל ההתנהגות שלי בכיתה ושזה יעשה לה את הסופש (אמא נפטרה למי שלא יודע פה) סיכום בחמישה מילים: שבוע הבא יהיה יותר טוב סמילי:
השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע: "ימים של שקט" שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: "לבכות לך" אדם שמצפים לראות: גללל =] אדם שלא מצפים לראות: גם גלל.. חחח אירוע מיוחד שאמור להיות: אני מספר לגל על המתנה =] וכמובן היום הולדת שלו מנטרה לשבוע שיבוא: עדיף לנסות ולהכשל מאשר שלא לנסות בכלל

מה!?!? איך היא בכלל מעיזה..

לעשות דבר כזה?!? הייתי מזה יוצאת עליה אם היא הייתה אומרת מילה אחת על אח שלי.

Diary Of Dreams

New member
אניי../images/Emo187.gif../images/Emo224.gif

השבוע שהיה השיר שפתח את השבוע: pink-nobody_knows השיר שסגר את השבוע:Fiona Apple - I Want You (Elvis Costello cover) להקה/זמר שעשו את השבוע: פינק אדם שהיה טוב לראות השבוע: בר אדם שהיה רע לראות השבוע: לא היה נראה לי אירוע מיוחד שהיה: לא היה אירוע שעדיף שלא היה קורה: גם לא היה סיכום בחמישה מילים: מזעזע שיגרתי בנאלי מייאש וממרמר סמילי:
השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע:Dirty South vs Evermore - It's Too Late שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: החדש של גוון סטפני אדם שמצפים לראות:רוני אדם שלא מצפים לראות: איילון אירוע מיוחד שאמור להיות: אני יודע עליו וזה מה שחשוב
מנטרה לשבוע שיבוא: לא לקחת ללב תמונה...

Oh yeah../images/Emo146.gif:

השבוע שהיה: השיר שפתח את השבוע:
Alma Čardžić - Goodbye [BiH97[​
השיר שסגר את השבוע: יהודית רביץ והפילהרמונית - סוף לסיפור להקה/זמר שעשו את השבוע:
Falconer​
אדם שהיה טוב לראות השבוע: נעמה אדם שהיה רע לראות השבוע: ליאור אירוע מיוחד שהיה: יומולדת לאחותי אירוע שעדיף שלא היה קורה: חלומות מוזרים ולא נעימים, ובעיקר מאוד קשים לפירוש, בכמה הזדמנויות סיכום בחמישה מילים:
Frauen, sie regiern die Welt​
סמילי: |
בגלל שעור תנ"ך השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע:
Roger Cicero - Frauen regier'n die Welt​
שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: לא חושב על זה אדם שמצפים לראות: ליאור אדם שלא מצפים לראות: ליאור [כן כן אני אדם מסובך] אירוע מיוחד שאמור להיות: לא ממש מנטרה לשבוע שיבוא:
Canta y se feliz​
תמונה:

עונה... [=

השיר שפתח את השבוע: שרון קרלן - טסה גבוה השיר שסגר את השבוע: Nelly Furtado - All Good Things להקה/זמר שעשו את השבוע: שרון קרלן אדם שהיה טוב לראות השבוע: רחלי
אדם שהיה רע לראות השבוע: כלבה אחת מהעיר... אירוע מיוחד שהיה: עדיף לא לדבר על זה ^^ אירוע שעדיף שלא היה קורה: ^^ סיכום בחמישה מילים: חרא, כאב, דכאון, ייאוש ותסכול. סמילי:
השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע: שרון קרלן - אולי תרגיש שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: נופ. אדם שמצפים לראות: אף אחד. אדם שלא מצפים לראות: כלבה מהעיר. אירוע מיוחד שאמור להיות: כל יום זה אירוע בפני עצמו. מטרה לשבוע שיבוא: אין מטרות, אין תקוות, אין כוח. אולי להצליח לעבוד טוב.

probably

New member
Honey honey nearly killed me.

השבוע שהיה השיר שפתח את השבוע: ternity- robbie williams השיר שסגר את השבוע: I don't feel like dancinw- scissor sisters להקה/זמר שעשו את השבוע: נינט. אדם שהיה טוב לראות השבוע: תומר. אדם שהיה רע לראות השבוע: דפנה! אירוע מיוחד שהיה: מסיבה, סתם פאן. לא מיוחד. אירוע שעדיף שלא היה קורה:אמירה שלי לידידה. סיכום בחמישה מילים: תמותו, אין לי כח לזה. סמילי: :) השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע: היא יודעת- נינט. שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: pink bullets- the shins אדם שמצפים לראות: הרבה אנשים! אדם שלא מצפים לראות: אלוהים. אירוע מיוחד שאמור להיות: קונים לי פלאפון חדש ביום שני. מנטרה לשבוע שיבוא: להרגע. ומיאו.

למעלה