סופ"ש

Atticus Finch

New member
אתה חושב שאתה מפתה אותי../images/Emo11.gif

השיר שפתח את השבוע: Ledina Celo - Jemi te huaj השיר שסגר את השבוע: Jessica Andersson - Du får for dig, att du forfor mig להקה/זמר שעשו את השבוע: לדינה צ'לו בהחלט. אדם שהיה טוב לראות השבוע: אחות. אדם שהיה רע לראות השבוע: לא היה. אירוע מיוחד שהיה: לא היה. אירוע שעדיף שלא היה קורה: ריב עם ההורים. סיכום בחמישה מילים: היו לי שבועות יותר טובים. סמילי:
השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע: Sergio @ The Ladies - Sister שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: קרן פלס - יותר מדי (שיר ענק, אבל מבולגן) אדם שמצפים לראות: לא מישהו ספציפי. אדם שלא מצפים לראות: לא מישהו שפציפי. אירוע מיוחד שאמור להיות: מבחן בערבית!
מנטרה לשבוע שיבוא: לאדע.

אז מה אם אני מאחרת מה..../images/Emo122.gif

השיר שפתח את השבוע: שילה פרבר- איזה זהב השיר שסגר את השבוע: העברית- מסיבת כיתה להקה/זמר שעשו את השבוע: coldplay כזה.. אדם שהיה טוב לראות השבוע: סיווני אדם שהיה רע לראות השבוע: אף אחד. נראה לי. אירוע מיוחד שהיה: צ'רצ'יל. אירוע שעדיף שלא היה קורה: מממ... סיכום בחמישה מילים: שבוע נחמד, כמו תמיד, באמת. סמילי:
כרגיל מה.. השבוע שיבוא- הוא יבואאא שיר מומלץ לפתוח את השבוע: בועז שרעבי- אם את עדיין אוהבת אותי שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: לא'דעת אדם שמצפים לראות: הרבההה [: אדם שלא מצפים לראות: הממ..אף אחד. אירוע מיוחד שאמור להיות: בגרות מספיק מיוחד? מנטרה לשבוע שיבוא: וואלה לא'דעת.

M o r r r 3

New member
וואי זה באיחור רציני-רק דבר אחד:

תשמעו ליידי די ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3359272,00.html

למעלה