בחיי לא יאומן!

יוניתוש'

קודם כל לציין שהקטנה נחשבת "רגילה". אבל זה בפירוש נכון מה שאת כותבת, כשאני שואלת את הרגילה הקטנה, למה היא צורחת כשהיא מגיעה הביתה, אז היא עונה: "כל היום שתקתי, אני צריכה לצרוח קצת". אבל בכל זאת יש לה הערות קשות לפעמים, אני תמיד משתדלת להבין ולהסביר לה שאני יודעת שקשה לה, ולמה קשה לה. משתדלת לחבק ולהרגיע, להבין באמת. אבל לפני יומיים כבר ממש כעסתי ואמרתי לה שאני לא רוצה לשמוע את המילים "נמאס לי מהחיים" לא מוכנה לשמוע את זה יותר (ועוד מילדה בת 6).

yonitbrk

New member
תשמעי יקירתי

א. לדעתי היא שמעה את זה באיזה שהוא מקום ופשוט משתמשת בזה, כי היא רואה שזה מצליח לרגש אתכם ואז היא מקבלת עוד תשומת לב. גם אצלנו נשמעים משפטים כאלה ואחרים הן מהגדול והן מעומר. ב. אל תשכחי שבאמת קשה לה. היא צריכה להתמודד הן עם הקשיים שלה, והן עם הקשיים של אחותה . וזה לא קל, תרתי משמע. אם לנו המבוגרים זה קשה, אז בכל זאת היא לא בובה, והיא סופגת . אני מתמודדת עם הגדול שלי, בבעיות דומות, אבל הוא בן 11 ויודע כבר להסביר למה וממה. ("הייתי רוצה שיהיו לי אחים אחרים, רגילים, כמו לחברים שלי" , וזאת רק דוגמא קטנה ). דברי עם היועצת והפסיכולוגית של בית הספר. תכניסי אותם לתמונה כדי שידעו על הרקע בבית, ואולי יהיה מקום להכניס אותה לאיזו שהיא טראפיה כדי שתוכל שם להוציא את הכאב .

laura ashley

New member
זהב, כייף לשמוע ../images/Emo13.gif

ותעשי לי טובה, תמחקי מהלקסיקון את המונח <חוששת לשתף כדי לא לפגוע ברגשות אחרים> ההצלחה של הבת שלך לא פוגעת בי , להיפך היא נותנת לי מוטיבציה ותקווה שגם הבן שלי יגיע להישגים כאלו או דומים, ביום מן הימים.... תשתפי בדברים טובים כמה שאת רוצה, זה לגמרי לטובת הכלל !

גאמי

New member
זהבונית

קודם כל בבקשה אל תנפי את השמחות מהדברים הקשים, כיתבי פה הכל, את הרי כבר יודעת כמה תקווה זה נותן לאחרים פה. כתבי. הנה אני זוכרת הודעות כל כך קשות על ילדתך האספית ופתאום מתברר שהיא פורחת ואני עדיין חושבת שלא ולכן לא מקשה בשאלות. באשר לכך שהצעירה כל כך מתקשה ריגשית, כואב לשמוע, אך אני מעדיפה ברשותך לקרוא בעיקר את המתמטיקה שבדבריך, את זה שלמרות שקשה והיא מפתחת הפרעות אכילה (אני יודעת שזה קשה), היא גם משתפרת והולכת. מה המתמטיקה? הביטי מהיכן יצאה ולאן אט אט היא מתקדמת חזקי אותה נפשית עם יעוץ טוב והמון המון אהבה ותשומת לב חיובית ומקווה שהמגמה של השיפור תלך ותתחזק. שלך גלית

yonitbrk

New member
איזה כיף לקרוא דברים כאלו על הבוקר

שרק ימשיך כך. גאמי ולכם אאחל המון אושר, גם ממנו וגם מהיפיופה שלכם.

כל כך מרגש

איזה יופי לקרא את השינויים ואת כל ההתקדמות באמת שנותן לי תקווה אולי אני העתיק ואשלך לבן זוגי
ומי יודע אולי ...... הוא ישתכנע לעבור לגור לידכם.

laura ashley

New member
גאמילה

טפו חמסה, שנשמע רק בשורות טובות וסיפורים מעודדים על התקדמות מקסימה כזו ! תודה ששיתפת, כדי שאוכל גם אני לשמוח יחד איתך ( וכדי שגם לי יהיה למה לקוות..
)

גאמי

New member
לlaura ולגילי

כן תודה לכן את רואה לאורה מהביבים (סיפור מן השנה שעברה) למחוזות נכספים. תמיד תמיד לקוות.

שיראורי

New member
עשית לי בוקר טוב

איזה כייף לשמוע כאלה דברים, איזה אושר זה לדעת שלמרות שהתהליך שהם עוברים לא תמיד פשוט להם ולנו, כל "כיבוש קטן" בסופו של דבר הופך למשהו כל כך עצום. מצחיק לפעמים שאנחנו שכל כך שמחים מהדברים הקטנים שכל כך גדולים עבורנו ועבור ילדינו באיזה שהוא מקום זוכים להגיע בזכותם לעוצמות כאלה של אושר שאליהם לא הגענו עם ילדינו ה"רגילים" שמחה בשבילכם ומאחלת לכם שהאושר הזה רק יגדל ויתעצם אודליה

למעלה