בחיי לא יאומן!

גאמי

New member
../images/Emo34.gifבחיי לא יאומן!

מכירים את העניין שלפעמים התהליך כל כך הדרגתי עד שמאוד קשה להתרשם מגודל השינוי, שככה מגיע טיפין טיפין?. אבל היום מצאתי את עצמי מסתכלת על רון ומתחילה להבין מה עבר הילד הזה בשנה פלוס האחרונות. מילד שהיה הולך לגן לפני כשנתיים בחוסר חשק בולט וכבר מרגע העליה להסעה פניו נפלו, הפך לילד שמתפקד יפה מאוד בכיתה (אמנם הרבה עדיין זקוף לסייעת הנפלאה המלווה אותו לא בצמוד במרבית היום אך למרות זאת), ילד שמתעורר בבוקר עם רצון ללכת לבית הספר, עצמאי בחשיבתו וכן אחראי לגבי משימותיו השונות. מבית עצוב ריק מחברים, הפכנו בית שאו שמלא בילדים, או שרון ממלא את בתי חבריו ליישוב. מתקשרים אליו אחר הצהריים, הוא הולך בשמחה לפעולות בתנועת הנוער של היישוב (שאליה הצטרפו בני כיתתו בשבוע שעבר), הוא הרבה פחות פסיבי, הוא שותף פעיל בכל אשר קורה לו. מילד מתבודד עד לפני כמה חודשים בהפסקות בבית הספר, אני מדווחת שהוא כמעט ולא בוחר עוד להתבודד והוא שותף פעיל גם במשחקים של בני כיתתו בהפסקות. הוא מספר חוויות על כל המתרחש בבית הספר וזאת לאחר שבשנים האחרונות היה בעיקר נימנע מכל סיפר כזה. והחשוב מכל: לא יודעת מה ילד יום , מה יקרה בעתיד, אך יש לי ילד עם ברק בעיניים, ילד מאושר. אני מביטה בו ולא מסוגלת להכיל את גודל השינוי. איזה כיף שהיה לנו גם את הרצון וגם את האומץ לעקור אל מקום מגורינו לכאן, לאן שאנו מתגוררים כיום, זה היה שווה כנראה. כל כך מאושרת, וחולקת איתכם (היכן אם לא פה?) תודה על ההקשבה

מאושרת בשבילכם, גאמי ../images/Emo23.gif

כל הכבוד לרון וכל הכבוד לשניכם שבעבודה משותפת הגעתם איתו לאן שהגעתם. שימשיך לו ולכם הברק בעיניים.

orit952

New member
חזרתי מעבודה ועשית לי מצב רוח טוב

שימשיך להתקדם ולשמח . כיף לשמוע ולהדבק ברוח אופטימית.

n o g a h

New member
גאמי, כל כך מחמם את הלב../images/Emo23.gif

איזה יופי לשמוע על הדרך הארוכה שרון עשה וממשיך לעשות, כייף לקרוא על הברק בעיניו, האושר , השימחה שלו, ההתלהבות, הרצון שלו להיות עם חברים, והמאמצים שהוא מוכן להשקיע בכדי להשיג את מטרותיו. שימשיך לפרוח וללבלב עוד ועוד

כיף לקרוא הודעות כאלה../images/Emo24.gif

גאמי אני כל-כך שמחה בשבילכם, וזה בהחלט מעודד גם אותי. כל הכבוד לרון, שימשיך לפרוח

snooopi

New member
איזה יופי

כלכך כיף לשמוע ולראות מה שאהבה עושה. אהבה של הסייעת, של המורה, של הילדים ומעל לכל האהבה של המשפחה שלכם. אני יודע שהמשפט יצא כקלישאה ואולי אפילו דביק משהו...אם מישהו אחר היה כותב את זה בטח הייתי צוחק על צורת הכתיבה... אבל מה לעשות זה פשוט נכון...

וואו זה בדיוק בא בזמן

יום קשה רגשית, אז נכנסתי להתנחם... והודעה כזו נותנת הרבה כוח.

shirkoosh1

New member
הי מלכת הצ'ט!!!!

איזה יופי! כל הכבוד לרון. מאחלת לך (ולרון) שתמשיכי לעדכן אותנו כאן בעוד חדשות אופטימיות ומשמחות כאלו. ניפגש בצ'ט? בלי תרוצים!!!

rutimay

New member
איזה כיף לשמוע, גלית!

מסוג הפוסטים של "גזור ושמור". אני מתארת לעצמי כמה כוח יכולים הורים לילדים צעירים לשאוב מהודעה כזאת. ובעצם גם אנחנו, הקשישים, יכולים להעריך את ההתקדמות ולשמוח בשמחתך. פשוט מחמם את הלב.
שולחת לך פרגון ענקי, ומקווה שבפעם הבאה שנזדמן לצפון נזכה לחזות באליל עצמו. איזה שינוי מהפוסט של לפני שבועיים-שלושה, כשהיה לך את הדיכאון-לאחר-חו"ל, זוכרת?.

גאמי

New member
היום מקצצת בתגובות, לכן אין תגובה

אישית לכל אחד מכם אבל ל: שחרונת, קרן, נוגה, גלירון, לילך, אמא של אופירוש, אבא של סער, סנופ, שר, מעל העננים, שירקוש, דקלה ורותי............... המון המון תודה. איזה חיזוק אני מקבלת מהשמחה שלכם איתי, אתם בכלל לא מתחילים לתאר. איפה עוד תמצא מקום כזה שבו אתה מקבל כל כך הרבה חיוכים על שמחה אישית שלך, רק פה, גם בגלל שמרבית האנשים אנשים אמפטים זה לזה אך לא פחות בגלל העובדה ששמחה של אחד היא תקווה לאחר ובצדק. מילים כמו אלו של מעל העננים לגבי יום קשה שפוסט שכזה הצליח לסלק ואפילו במעט עושה לי אישית את היום, אז תודה . כן לפני שבועיים הייתי על הפנים, אני עדיין לא משהו משהו
, אבל משתפרת מיום ליום. וכן לפעמים הדברים הללו מכניסים לפרופורציות את כל הזוטות והדברים האחרים שלפעמים אנו מנפחים לפילפילונים של ממש. זה מה שחשוב.

mayarel

New member
גלית איזה כיף לקרוא ../images/Emo13.gif

ממש נהדר לשמוע כמה רון מאושרץ כמה אנרגיות אפשר לקבל מכך. אתם מקסימים.

טל 0 0 0

New member
גליתוש

וואוו!!! איזה כייף לקרוא את הודעתך.... כל כך הרבה יותר נעים מהתלהמויות וויכוחים. כמה תקווה. בתחילת הדרך (וגם עכשיו) הודעות כאלה נתנו לי כל כך הרבה כוח ותקווה. אין לך מושג כמה... היום אני רואה כבר את כל התהליכים הללו אצלנו . אתמול גם אני מצאתי עצמי, בזמן ישיבת צוות, חושבת על המקום בו התחלנו את העבודה הבייתית לפני שנה + ועל המקום בו אנו נמצאים היום. חיוך עלה על פני. איזה מרחק, כמה עבד וכמה השיג. פשוט לא יאמן. היום הילד שלי הרבה יותר קרוב לכל מה שחלמתי עבורו לגיל 3. פשוט מתקרב לשם בצעדי ענק. כל יום מחדש אני מופתעת. - כמו היום, לאחר שאבא הלך וחזר (הוא כל כך חיכה לו) הוא הסתכל אליי ואמר לי בחיוך: "עכשיו אבא כאן...". איך אומרים: "הייתי כחולמת...". נשיקות לך ולרון.

למעלה