בחיי לא יאומן!

אiרין

New member
../images/Emo47.gif הילד הזה מלך אמיתי

ממש גאווה רונצ'וק הזה. איזה מעודד. חכי חכי ,עכשיו החברים, אוטוטו יבואו כל החברות. הרבה נחת מהגבר הזה שלך. כל הכבוד לו ולכם כמשפחה תומכת.

doroniz

New member
איזה שרשור מקסים

זאת הודעה שעושה חשק להמשיך ולכתוב כאן עוד ועוד ועוד ועוד ועוד.......... והתגובות להודעה - לעילא ולעילא ....... כנראה שהיה כדאי לא להיות ליד המחשב בימים האחרונים, הא???? גאמי, תמשיכי לכתוב בבלוג שלך, בפורום הזה ובצאט בעיקר הודעות מהסוג הזה ובכלל מה שבא לך וכמה שבא לך. ולכל המגיבים כאן ובשרשורים אחרים, גם אתם תמשיכו לכתוב המון. דורון.

shavririt

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif לכם גאמי ולרון החמוד.

איזה קשקשנית.....נו, קשקשי עוד קצת דברים טובים כאלו... ושלא ייגמרו לעולם.

../images/Emo23.gifוואו איזה כיף גאמי ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

כיף לקרוא על ההצלחות של רון ועל היכולות החברתיות הנהדרות שהוא פיתח!! איזה יופי!! איזה כיף שהיה לכם גם את הרצון וגם את האומץ לעקור אל מקום מגוריכם שם בצפון היפיפה והכפרי הזה! ונהדר כשיש לו מסגרת כזו חברתית !

vered73

New member
מצטרפת לכולם וגם שואלת

איך לדעתך נגרם השינוי? בכל זאת שינוי של יום ולילה! אני זוכרת בכאב את הסיפור על הביוב בתחילת שנה שעברה, ומאד שימחה אותי ההודעה שלך!

גאמי

New member
ורד מתוקה שלי, את יודעת מה זה אומר

שאת זוכרת את סיפור הביוב משנה שעברה? זה אומר שכאשר את קוראת הודעות הן נכנסות ללב הרחב , הנקי ויפה שלך, רק אדם שמסוגל לזכור כך מאורע שאני כבר ממזמן הספקתי להדחיק, הודות הבן שלי, יכול באמת להבין מדוע אני כותבת כפחות משנה לאחר מכן הודעה נוסח זו. לכן שמחתך משמחת אותי שבעתיים, את יודעת כי זה נחקק אצלך, באמת איזו דרך ארוכה אנחנו עברנו ומן הסתם ממשיכים בה. אני אסירת תודה להערה הזו שלך היא מדגישה את הרגישות הנפלאה שלך. אני יודעת שגם אני יצאתי פה מרגרינה, אבל לא כפת לי כשמגיע מגיע, ומגיע.

גאמי

New member
בגלל זה אני אוהבת גם אותך דקלה../images/Emo9.gif

ממני האינסטלטורית של הפורום.

vered73

New member
גאמי, במיוחד בשבילך

קטע מצחיק ששלחה לי חברה. צריך להיות עם השלמה כלשהי עם האוטיזם ועם חוש הומור בריא, ויש לך את שניהם. הקטע נקרא: איך מתרימים חתולים למען אוטיסטים חשוב שתעלי כל הקטע ואז תריצי שוב. אנחנו מאד השתעשענו. (אני שמה בפורום ולא במייל כדי שעוד יהנו) ***אזהרה: למאובחנים טריים עדיף לא לצפות***

גאמי

New member
נקרעתי כמעט כמו מהאיטלקי עם

האיטלקי עם הסנדוויץ, שעד עכשיו כשאני רואה את זה אני נשפכת על הריצפה המשותף לשניהם הוא קצר תקשורתי, אם לא כאן אז איפה עוד אפשר לשים זאת יאללה שימי גם קישור לאיטלקי בארה"ב שכולם יהנו....זה ע נ ק!!!

vered73

New member
מה פתאום??!

שיהנו כל אלו שמרכלים עלי שאני שחצנית? עוד ירכלו עלי שאני גם גזענית! חוצמזה מחקתי את זה, אני מקבלת הרבה ואני שולחת לך רק את המשובחים. יש לי משהו לנשים בלבד, אשלח לך (צריכה לחפש בספריה הענקית של הסרטים) מתישהו היום בערב. שמחה שאהבת!

וואו איזה קטע מקסים והתגייסות יפה

יופי של קטע.. מקסים וקצת מדהים בשנינות החביבה שלו.. והלוואי שאפשר היה לעשות כאן משהו דומה..

vered73

New member
אז הנה משהו נחמד גם לילדים

אפרופו שיחה שהיתה כאן לא פעם על ילדים עם יכולות נהדרות במספרים. חביב גם להורים של הילדים, ובמיוחד אם מוסיפים את המוסיקה. איך הוא עושה את זה?

אלי ו.

New member
מאוד פשוט איך../images/Emo58.gif

כל מספר דו ספרתי שתחסירי ממנו את סכום ספרתי הוא למעשה מכפלה של 9 כפול ספרת העשרות. אם X היא ספרת העשרות ו Y האחדות זה נראה כך: 10X+Y-X-Y=9X מכאן שהתוצאה תמיד תהיה מכפלה של 9. אם המספר שבחרת יהיה 50-59 התוצר יהיה 5*9 אם התוצר הוא בין 40-49 תקבלי 9*4 וכן הלאה. בטבלה לכל המכפלות של 9 יש את אותו סימן בדיוק ולכן תמיד הפתרון יהיה הסימן שליד הכפולות של 9. ל 0,9,18,27,36 וכו' יש בדיוק את אותו סימן.

vered73

New member
אלי, מתמטיקה זה הצד החזק שלי

הכותרת היתה בדיוק הכותרת שקיבלתי במייל, וציינתי שזה לילדים. זה לא שלא ידעתי את התשובה... חחח הצחקת אותי נורא וגם שימחת אותי (!) בכך שישבת והסברת! ישר כח! זה גרם לילדים לשבת שעה ולעשות תרגילי חשבון ולבדוק איך הוא יודע. (לגדול היתה תאוריה, שהאתר מזהה איפה העכבר מצביע ואז הוא מחליט איזה מספר אז הם ניסו להטעות את המחשב). וגם סוף כל סוף היתה לי שעה ארוכה של זמן איכות עם הקטנצ'יק.

גאמי

New member
גם לכם:

טלטולה שריגשת אותי מאוד בהיית כחולמת חלום, לפעמים חלומות מתגשמים (זה מתאים לשרשור כה דביק שכזה לא?), לאוריני, דלורון, לליייייי, לשבריריתה ולתלמונת המון המון
ולכם חברים שלי לצ'אט, מצטערת שלא יצא לי להפרד מכם אתמול, מה אומר, עפיפון דבוק לקרקע לעומתי, מוסחת בקלות
מקווה לראותכם אולי הלילה. שיהיה לכם יום טוב טוב.

גם אצלנו שיפור דומה אבל

ודווקא בגלל השיפור לא רציתי לכתוב כאן כבר המון זמן (כדי לא לפגוע ברגשות של אחרים) גם אצלנו שיפור עצום, בבית הספר אני כל הזמן מקבלת תשבוחות על הילדה ועל השיפור העצום. מילדה שלא אוהבת את המסגרת, שמפחדת לחיות, שמפחדת להיות... יש לנו ילדה עם בטחון עצמי. קשה להגיד מוקפת בחברים, אבל בהחלט יש לה חברים ולעתים החצר מתלאת בכל ילדי השכונה. ילדה שאוהבת ללכת לבית הספר, מצליחה להפנים היטב את החוקים בבית הספר... מנסה מאוד לרצות אותנו בבית. הפכה להיות ילדה שקל מאוד לדבר איתה, מבינה כשמסבירים לה ומשתפים אותה.... ומצד שני יש לי בת נוספת (הבת השניה, הפרש של שנתון אחד, אבל קצת יותר משנה וחצי בגיל) שמתפוררת! בבית הספר היא אמנם פורחת (שתיהן למעשה ממש פורחות!) אבל בבית מתפוררת! צועקת, כועסת, עצבנית, מודיעה בלי סוף שנמאס לה מהחיים האלה, מפתחת הפרעת אכילה (כל הזמן בכל מקוםפ מעירים לה שהיא רזה מאוד וזה מרתיח אותה וגם אותי!), דורשת המון תשומת לב. יש ימים טובים יותר ויש ימים טובים פחות. באופן כללי שתיהן לא ממש "מסמר" חברתי, אבל משתדלות מאוד מאוד מאוד.... וגם מצליחות לפי דעתי, למרות הכל! שתיהן תלמידות מצויינות!

yonitbrk

New member
זהב טהור בוקר טוב

כל הכבוד גם לבנותייך, וכיף לקרוא על השיפור אצל שתיהן. אכן מקווה שתמשיכו לראות רק דברים טובים כאלה, לפחות בבית הספר. לגבי הבית , אמרו לי גם הפסיכולוגית שלי וגם הטראפיסטים שעובדים עם הילדים, טוב שזה קורה. בבית , זה המקום הבטוח שלהן וכאן הן מרגישות ,וטוב שכך, שיש להן אפשרות להתפרק . אל תשכחי כמה מאמץ משקיעים הילדים שלנו,במסגרות שלהם, הן בלימודים והן מבחינה חברתית. אלה דברים מאוד קשים שלוקחים מהם המון כוחות, ופשוט בבית, הם מתפרקים. בדיוק כמו שבן אדם מבוגר, אשר חוזר אחרי יום עבודה קשה, לעיתים, עצבני, ורק רוצה לצרוח או מבקש שקט כדי להרגע. זאת הדרך של הילדים שלנו לפרוק את הקושי , ולמלא מצברים . גם אצלי זה ככה, ואין מה לעשות . חייבים לתת להם להתפרק בדרך כל שהיא .

למעלה