Evi Virus

New member
יש לי מבדק בספרות ../images/Emo6.gif

אז לא, שניקווה, אין לי כלום

Evi Virus

New member
חח תודה ../images/Emo24.gif

הלך נהדר, ווהו
ספרי גם איך היה לך! יסמין מסרה לך שאמרתי בהצלחה? XD וגם כמובן לכל שאר האנשים שלכם שאני מכירה ^^ אני מקווה שהלך טוב.

Shaniequa

New member
יאייייי../images/Emo24.gif

אני קצת בדיליי, פשוט היה לי יום קצת עמוס אחרי הבגרות, שאגבבבבבב..הלך לי ממש ממש טוב
ונראה לי שהמגן שלי יוריד את הציון
אבל לאנורא [: המממממ, לא יסמינקווה לא מסרה לי כלום
גררר.

Evi Virus

New member
הוי מעולה!../images/Emo12.gif אני מקווה שבאמת הלך לך מעולה=]

וכן, הלך לי טוב רק כי זה לחרטט הרבה ובתחום הזה - אין כמוני
סתם נו, הלך סבבה. והא! יסמין ;[ זה בגלל שהיא הייתה עסוקה בלשמוע טראנסים ואינפקטד משרום. ;[[[
אה כן, ולהיראות מגניבה במצלמה

kittycatbone

New member
חח סורי../images/Emo122.gif

הייתי קצת לחוצה מהבגרות אז שכחתי לגמרי בבוקרררר. אני מזה מצטערת. אני גרועה בלהעביר מסרים לאנשים
אני תמיד שוכחת
ואז מתרגזים עליי בגלל זה
ושניקווה
אני שמחה שהלך לך טוב ^^ כמה המגן?

Evi Virus

New member
בסדר בסדר חח ../images/Emo24.gif

וכן התכוונתי לשאול גם, כמה המגן באמת?

Freak Mor

New member
88, אם אני זוכרת נכון. ><

היא רשמה את זה איפשהו. נכון, שני? O:

patito ƒeo

New member
גם לי יש ../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

מ10 וחצי אני לומדת!!! עכשיו לקחתי הפסקה של 10 דקות הכי חרא שאתמול גיליתי במקרה כי חברה שלי פלטה משהו על פטן, שלא למדתי נושא שלם כי לא סימנתי שאני צריכה ללמוד את זה
אז הכי נלחצתי בעולם אה ויש לי עוד ת'תקופה הרביעית ללמוד (פעם שנייה העע וזה הכי משעמם
) וזהו יאללה עוד קצת ונפטרים מזה לנצח
בהצלחה

Guitar Girl1

New member
אממ.. לא לכם יש בגרות בתנ"ך מחר!!../images/Emo122.gif

תנ"ך- חרא!! משעמם!!!!! לא נגמר!!! מעצבן! מה שבא לכם.. אני מתחרפנת כבר ולא מסוגלת להסתכל על זה..!! אני רוצה חופש
בהצלחה

rotemg10

New member
תראי איך אני עולה עליך

יש לי עד מחר להגיש את העבודה בפסיכו ורק עכשיו סיימתי את השאלון פלוס אני צריכה לשלוח את השאלו לערבים (מאיפה עכשיו אני אמצא ערבים שיענו לי על שאלון!?!?) פלוססס הבגרות בתנ"ך.. איך אני..?

Guitar Girl1

New member
לא משו..

כי לי יש גם בגרות בכימיה ביום שלישי
ויום ראשון עוד שבוע מתכונת בספרות ואואואואו
בהצלחה לנו

rotemg10

New member
וגםם..

לשתינו בגרות באזרחות שבוע הבא ויש לי גם מתכונת בספרות אבל אותו שבוע.. המון בהצלחות לנו| נחמה|

frozen Blood

New member
בגרות בתנ"ך זה לא משעמם!!!!

יש שם כמה סיפורים נורא מעניינים!! הכל תלוי במורה שלכם ובאיך שהיא מעבירה את החומר! תשאלו אפילו את ליבי! מואהאהא. וחוץ מזה
סיפורי ראשית רולז! מתמטיקה לעומת זאת זה הכי איכ בעולם.

Guitar Girl1

New member
זה בטוח!

אני ממש מסכימה עם זה שהכל תלוי במורה במקצועות הומנים הכל בידי המורה!! המורה שלי נוראית אין לה מושג איך ללמד.. לא סובלת אותה! וגם אני אוהבת את עלילות הראשית. אבל זהו! כל השאר ממש ממש דוחה!

rotemg10

New member
צודקת! רק ש..

היתה לנו מורה ממ שחמודה אבל שאר הכיתה לא נתנה לה ללמד וכמעט את כל המבחן עשיתי בלי שידעתי את החומר מזל שלפחות את השפה אני איכשהו מבינה...

Guitar Girl1

New member
חחח אשכרה

אם זה לא היה קרוב לעברית אז זה היה בלתי ניתן להצלחה יאללה היה טוב וטוב שהיה! עכשיו אין יותר תנ"ך!!!

למעלה