yotem 17

New member
עאעאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo83.gif

|שרשור פריקה| היסטוריה זה חרא~! בלבן! נמאס לי!!!11111 מחר המתכונת, היסטוריה ב', ואיכככככככ אני לומד כבר שבועיים [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111פ] והחומר לא יושב פרפקט ולא 100% וזה חרא וזה מקצוע מחורבן2#$@$! ואין לי כוח ללמוד יותר, אבל אני חייב! ואמ זהו! סתם שתדעו

NorahLee

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo191.gif זה כזה חרא

יש לי מחר גם מתכונת ונשאר לי חצי ספר. תחשוב על משהו ממש ממש ( טעים אם אתה שמן כמוני
) שתקבל בסוף, זה ידרבן אותך. המוני בהצלחה :)

Shaniequa

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יהיה בסדר! בלי לחץץץץץץץ!!!! *מסתכלת בהיסטוריה של המסן כדי לבדוק מה רשמתי למור כדי שהיא תבין שהיא לא תיכשל במתכונת מחר* *משנה למין זכר,ועורכת טיפה*
והנה>> "בוא נתחיל מזה שאתה תקבל 5 נקודות כי אתה יודע לרשום את השם שלךXD, אחר כך עוד 5-10 נקודות על זה שתדע מי אלו סטאלין ולנין, ואזז עוד 10 נקודות כי אתה יודע מה היה והמשטר הטוטאליטארי ברוסיה[כמו כל משטר טוטאליטארי אחר]למרות שסטלין[
העמים
] היה ממש דפוק כי הוא חשב שכל מיני תוכניות שלו להעברת יהודים לסיביר או לובלין[נו קיצור כל תוכניות החומש שלו..] יעבדו אז הוא טעה^__^ אללה יהודיםXDD!
ועל זה תקבל עוד 5 נקודות! והיטלר
שאממ.. יש מלאמלא לחפור עליו[עוד איזה 10 נקודות לפחות!] כי הוא היה נאצי קקה
ואחר כך, תחפור על מלחמת העולם השניה[עוד 10 נקודות!], והשואה[עוד 20 נקודות] כי אתה יודע על זה דברים גם בלי ללמוד היסטוריה.. ואממ, יש גם כלמיני על מלחמות ישראל וכאלה?[יאלה עוד 20 נקודות] שנות ה-70 במדינות ערביות וכאלה?[עוד 10 נקודות, איכס זה מגעיל!] [ככה לפחות זה היה אצלנו, אבל תלוי במיקוד] אז זה קל לחפור[כמו שעשיתי עכשיו
] כי אתה יודע דברים מהחדשות..וידע כללי!" וחוצמזה>> אני סומכת עליך שתצליח, בפורום הזה יש רק מצליחניםXDD אגב, יצא לי 100?! כי אינלי כוח לספורXD

yotem 17

New member
אבל זה חרא ../images/Emo10.gif../images/Emo83.gif

זה כל-כך מתסכל ללמוד כל-כך הרבה חומר בכל-כך מעט זמן
החלטתי שאחרי למידה של ארבע שעות רצוף [שיא אצלי] אני אעשה עכשיו הפסקה של איזה שעה...אחריה נמשיך, ובקושי הגעתי לחצי אפילו. זה בעעעעעעעעעעעע

Shaniequa

New member
אמממממממממ.../images/Emo192.gif

אתה תראה שיהיה בסדר, אתה לא חייב להוציא 100, אתה רק צריך לשאוף לשם.. גם אם יהיה לך 70 או משו

sapir lee

New member
היסטוריה זה חרא?

תנ"ך זה חרא!! יש מחר בגרות, ואין לי כוח ללמוד זה הרבה מידיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוף, אני מעדיפה היסטוריה כבר

Freak Mor

New member
../images/Emo45.gif

גם לי יש מתכונת מחר בהיסטוריה. >< היסטוריה ב'.. ואתה התחלת לפני שבועיים! אני רק אתמול. אז אני נכשלת בטוח.
פשוט התייאשתי. בהצלחה לכולנו. |:

Freak Mor

New member
אבל אין לי כוח...

אפילו לא עברתי על כל המחברת.
כל הנושא אחרי השואה אני לא יודעת כלום וכמה שאני אקרא ואלמד זה לא ייכנס לי למוח. ><

Shaniequa

New member
נו נו נו..

אז תנסי לעבור על זה, עדיף שתזכרי 30% מאשר שלא תדעי כלום

Freak Mor

New member
גם ככה זה לא יהיה ציון עובר.

והיי, תלמדי לבגרות בתנ"ך!
בהצלחה.

Shaniequa

New member
זה כןכןכןןכןכןכןכןכןכןןן יהיה!!!

תשלמי למורה שלך או משוXD
ולא, אינלי כוח ללמוד

Aragollum

New member
החוכמה היא לעבוד ע"פ הנקודות../images/Emo3.gif

לזהות איפה מסתתרות הרבה נקודות על מעט חומר (בעיקר תקופה שלישית ורביעית) ולדעת איפה אפשר להוריד מלא נושאים בגלל הבחירה (תקופה שלישית תקראי פרק וחצי, לא צריך יותר מזה.) מהבחינה הזאת, השואה זה החומר הכי מעצבן, כי זה מלא מלא מלא חומר, וכולה 20 נקודות. ובדיוק בגלל זה, את השואה תשמרי לסוף :] תתחילי מהתקופה השלישית, הרביעית והראשונה. (בראשונה אל תוותרי על חומר, הבחירה לא מספיק טובה...) בתקופה השנייה קודם כל תלמדי *פרפקט* על הפרק הראשון, של האידיאולוגיה הנאצית וזה, כי שאלה מס' 1 היא על זה, כלומר 20 נקודות על כלום חומר. ורק בסוף את פרקים 3 ו-4 (שעליהם יהיו שאלות 2 ו-3). את פרק 5 (או 6, לא זוכר איזה מהם נשאר אחרי המיקוד) לדעתי בכלל אין טעם ללמוד, כי זה שוב מלא חומר, ומותר לך לענות רק על שאלה אחת מבין 4 ו-5. ושיהיה בהצלחה

Freak Mor

New member
תודה. ../images/Emo24.gif

אבל אני חושבת שזה כבר מאוחר מדי. >< בהצלחה לך. :]

Freak Mor

New member
אוףףף

אני לא יודעת כלום.. כמה שאני קוראת זה לא נקלט. חסרים לי סיכומים.. כואבת לי הבטן, זה יותר מדי חומר. אני מתחרפנת~!@#$%#^%&^#$!@ בוודאות אני נכשלת מחר. ;[ ואין לי כוח יותר. >< זהו, הוצאתי את זה.

Evi Virus

New member
יהיה בסדר ../images/Emo24.gif

בהצלחה לכל הנבחנים במה שלא יהיה...
הסטוריה, תנ"ך, בלהבלה.

למעלה