unholy

New member
אין ממש קשר ישיר:)

אבל אני מכיר אנשים שמכירים אנשיםD: כל הזמן המליצו לי לשמוע אותם וזה...שמעתי במייספייס שלהם והם היו פושרים לחלוטין!

פושרים!? פושרים????!!!!!!!?!?!

בכל מקרה, היום נראה לי שאני חוזרת לשדרות ולא אכפת לי להפגע או משהו כזה... האמת, לאמא שלי לא אכפת רבל בבקשב אם ייפול לידי או משהו שאני אמות ודי אני לא יכולה לסבול יותר את החיים המגעילים האלו

פאק איט...

מה זה הטרור הזה בבית שלך? אל תחזרי הביתה וזהו..אם זה היחס שלו את זוכה... אם יש לך אפשרות לחזור לשדרות (אני מניחה שאת שוכרת שם..) אז יאללה... יהיה בסדר. אני מקווה

למשל דוגמא

עכשיו היא אמרה לי לעוף לה מהבית. אני אעשה זאת בשמחה מצידי להיות בשדרות ולא פה. היא אמרה שלא אכפת לה שיש "מצב חרום" וכל זה.. האמת גם לי לא.... עד עכשיו לא נפל ליד המעונות מהפעם שעברה אז מה הסיכויים? אולי אני פשוט אהיה כל היום בחוץ ואחכה...... D::::

עצוב לקרוא את זה... ../images/Emo10.gif

בואי אלי...לצפון נעשה קטיף שסק... כאן מתייחסים יפה לכל בני הבית! יש מיץ ועוגיות בשפע. בואו בהמוניכם.

ל ב 1

New member
התנדבות דחופה לשדרות!!

כשהממשלה מפקירה את תושבי שדרות אנחנו לא עומדים מנגד! תשאירו את התירוצים בצד ובואו לשדרות – להפעיל ילדים, לשמח קשישים, לארח ולהתארח אצל משפחות, לחזק ולהתחזק ובעיקר להשאיר תקווה לסולידאריות הישראלית. בואו נזכיר לממשלה ולעצמנו שהבעיה של שדרות היא הבעיה של כולנו. שהמלחמה בדרום היא המלחמה שלנו. אנחנו כבר שם.... לפרטים ארגון 'לב אחד' 054-7587463/2

t i l a g

New member
צריכה כמה עצות בקשר ללימודי סיעוד

אני עכשיו בתהליכי הרשמה לאוניברסיטה. בעיקרון נרשמתי כבר למסלול דו חוגי במנה"ס ותקשורת, אבל פתאום אני מתחילה לפקפק בבחירה. אם אני מנסה לחשוב לטווח ארוך יותר, קשה לי לראות עצמי עוסקת בתחום תקשורת. מן הסתם התואר הזה יכול להביא אותי לכל מיני תפקידים שלאו דווקא עוסקים בתקשורת אבל ללמוד תואר לא פרקטי כזה זה קצת לקחת סיכון. כשאני חושבת על מקצוע שיש בו עבודה, מקצוע שאני אוהב גם בעוד 20 שנה ושיש איזושהי שליחות בעניין ולא רק עבודה לשם השתכרות אני חושבת בין השאר על רפואה וסיעוד. לרפואה אין לי פסיכומטרי מספיק או יכולת כספית ללמוד בחו"ל. סיעוד קצת מפחיד אותי. יש למקצוע הזה סטיגמה (שאני מקווה מוטעית) שזה לראות אנשים מבוגרים גוססים, לתת זריקות ולנגב את הת-ת... ובגלל זה אני קצת חוששת... אני יודעת שיש התמחויות שונות, אני אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי. אני אומנם לא בן אדם שלא מפריע לו לראות דם או זריקות, וקרה לא פעם שהתעלפתי מזה, אבל אני רוצה להאמין שאם צריך אז מתגברים על זה. אם בא לכם, אני מאוד אודה לכל פרט של אינפורמציה על המקצוע. למה בחרתם אותו אם אתם לומדים, מה הרושם מהלימודים, האם התאכזבתם, איפה אתם לומדים, ובעצם כל דבר.... כמו שאמרתי אני ממש בהתלבטות והפחד הנורא מכל הוא שיכול להיות שאני יותר מדי מושפעת מ "אי- אר" ואני אעשה טעות אם אני בוחרת במקצוע הזה....

אהממ../images/Emo193.gif

קודם כל..המלצה-תשאלי גם בפורום של אחים/אחיות פה בתפוז... לגבי אנשים זקנים גוססים- כן את תראי מראות קשים, זה חלק מהעבודה. לגבי לנגב את התחת- אני לא יודעת אם במהלך הלימודים מנגבים תחת, כי יש כוח עזר, אבל כן תרחצי חולים, ממה שראיתי זה רק במהלך הלימודים כי יש כוח עזר שעושים את הרחצה. אבל תאמיני לי שתראי דברים יותר מגעילים ומסריחים מקצת קקי. לתת זריקות- חלק מהעבודה.תדעי לעמוד במראות קשים ולא להתעלף מזריקות,כי תראי דברים קשים, אני מה שראיתי בקצת התנסויות שלי....זה מדהים... לדעתי יש הרבה מעבר, אבל באמת שקטונתי אני שנה א', עשיתי כולה כמה התנסויות שטחיות, אבל לאור מה שעברתי אני יכולה לומר לך שזה סיפוק אדיר. יש המון תחומים להתפתח אליהם (אוניקולוגיה,מיילדות,פגים.................והרשימה עוד ממש ממש ארוכה), את לומדת על הרבה תחומים מעניינים. הכי חושב לא ללכת ללמוד את זה כי זה "פרקטי" כי כבר ראיתי אנשים כאלה, הם באו רק בגלל זה, ואחרי שנכנסו למחלקה החליטו לברוח מהמקצוע. אם יש לך עוד שאלות ספציפיות תשאלי.(אני באת"א אגב)

yaron1511

New member
לימודי מכינה בספיר

אני עומד להתחיל לימודי מכינה כלל אקדמאית בספיר ורציתי לשוחח עם מישהו\י עם סטטוס דומה...או עם מישהו\י שעשו את זה כבר בגדול זוהי מכינה שהיתה מיועדת בעבר לBA כללי

ialstrn

New member
אח שלי לומד במכללת אריאל - והודיעו להם

שהשביתה נגמרה ויש לימודים מ 12:00 מישהו שמע על משהו? מה הולך כאן?

ialstrn

New member
גם כן אריאל עם השטויות שלהם...

עכשיו ההצבעה בכנסת על חוק הסטודנטים. וגם על ההסכם מן הסתם (הבנתי שהם רצו להצביע בפקס וגילו שזה לא חוקי) המרצים של את"א שובתים היום לאות היזדהות עם החוק (או מכל סיבה לא ברורה אחרת) ** סורי ליר שבגללי את צריכה לחבר שישורים - בושה ונכלמת
(לגבי אריאל התכוונתי 13:00 לא 12:00)

Josette

New member
לימודי מערכות מידע ../images/Emo206.gif

אהלן זקוקה לכם נואשות! יש לי 84.5 (בטכניון) התקבלתי לתעשיה וניהול(סכם נדרש 82-84) אך עדיין בהמתנה למערכות מידע (84-86). יש לי מספר שאלות לגבי האופציות העומדות בפניי. נגיד ואני אתחיל ללמוד תעשיה וניהול. אוכל אחרי זה לעבור למסלול מערכות מידע? הבנתי שנורא קשה לעבור על סמך הישגים אקדמיים... לעומת זאת, בשנה א' עדיין יש אפשרות לעבור על סמך סכם? מה זה אומר, להתחיל לשפר בגרויות בזמן לימודים בטכניון?? עושים את זה?? הבנתי גם שבסמסטר אביב יש יותר סיכוי להתקבל כי נרשמים פחות אנשים. כלומר אני יכולה להתחיל ללמוד תעשיה וניהול בסמסטר חורף, ואז לנסות להתקבל למערכות מידע בסמסטר אביב? ומה הסיכוי שזה יקרה? ועוד שאלה - התקבלתי למערכות מידע באוניברסיטת חיפה. אם אני אתחיל ללמוד שם, יש אפשרות לעבור לטכניון אחרי שנה א'? עזרו לי, אנשים!

למעלה