SimsY

New member
איזה חזיר אחד זרק לי

יש כובעים לרמה 0 לרמה 8 לרמה 30 ולרמה 70.

Robinho1

New member
איך אפשר לשחק 6 שעות רצוף על מייפל?!

כשזה כותב לי שאני משחק שעה אני כבר יורד מהמחשב להפסקה.!!

Robinho1

New member
בקלות!?

אין לכם חיים אחרים חוץ מלשבת כל היום על המחשב? חצי מהכיתה שלי אומרת לחברים שלי שמשחקים מקסימום שעתיים רצוף-חורשים אז מה זה 6 שעות רצוף!?

ToryMaster

New member
שקלתי לא לענות בכלל

רק כי אמירה כמו "אין לכם חיים אחרים חוץ מלשבת כל היום על המחשב?" היא מיותרת ומעליבה בעיני. אבל אז החלטתי לנצל את זה כדי להגיד שזה מעליב, ושזה כזה לא נכוןן שזה די מצחיק, בסופי שבוע וחופשים מאוד קל לבלות כמה שעות ככה, כשאין לימודים או עיסוקים אחרים. ורק לרקורד, אני עובדת דרך המחשב, ונוח לתקשר עם החברים ככה, אז לא, אין לי חיים אחרים, כמה עלוב מצידי.

SimsY

New member
איך אתה יכול לשחק רק שעה ?

שעה לוקח לי רק לעשות כל מיני עסקאות. אפשר בלי לשים לב לשחק 6 שעות ואפילו יותר - טוב על זה הלכה כל השבת שלי כן..... תתבעו אותי :)

flint15

New member
אני תובע אותך על 500,000 שקל על הוצאת דיבה

אמרת תתבעו אותי F2

miss_t

New member
מה שאתם לא יודעים זה...

שאם משאירים את מייפל פתוח וזזים מהמחשב, המונה של הזמן עדיין דופק ואפשר להגיע לאלפי שעות!

Robinho1

New member
באמת?!?!!?!

"לא ידעתי".. אבל הוא גם אמר :"אפשר בלי לשים לב לשחק 6 שעות ואפילו יותר - טוב על זה הלכה כל השבת שלי כן.....".

SimsY

New member
אני לא יכול לשלם ....

במקום לעבוד שיחקתי מייפל.

לבנדר א

New member
הכי הרבה שלי

זה 8 שעות, אבל רק כי זה ממשיך לספור גם אם מחליפים משתמש, ואח שלי שיחק גם.

שעה??שעה?!../images/Emo209.gif

אני המינימום שלי זה שעתיים.. וגם אז אני יוצאת רק אם אני צריכה ללכת לאנשהו... אם אני רואה שיש לי איזה שעה אחת במחשב, אני לא נכנסת למייפל.. יום אחד שיחקתי מ10 בלילה עד 10 בבוקר כמעט רצוף.. (קמתי מהמחשב רק לפיפי וקורנפלקס..) אחרכך לקחתי ת'כלב לטיול או משהו.. ואחרי איזה שעתיים חזרתי לשחק... אני הרבה שעות במחשב, אז את רובם אני מעבירה במייפל.. ושיש דברים מעניינים זה ממש לא קשה... (חח הכי מצחיק שהם רושמים "אתה X שעות משחק במייפל..אנחנו חושבים שאתה צריך הפסקה.."

spongbob

New member
לי פעם רשמו אתה 16 שעות ואז יצאתי להפסקה של 5

דקת (היה לי דיסקונקט) ואז עוד 13 שעות

למעלה