M miss_t New member 4/5/07 #4 שרשור אופ טופיק../images/Emo32.gif ../images/Emo117.gif איפה אתם עושים ל"ג בעומר? עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? אספתם עצים? ומה דעתכם על מרשמלו ??
שרשור אופ טופיק../images/Emo32.gif ../images/Emo117.gif איפה אתם עושים ל"ג בעומר? עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? אספתם עצים? ומה דעתכם על מרשמלו ??
R roni93 New member 4/5/07 #6 עונהנהנהנה איפה אתם עושים ל"ג בעומר?בעיר עם מי אתם עושים ל"ג בעומר?חברים אספתם עצים? אני לא ומה דעתכם על מרשמלו??יאמי!
עונהנהנהנה איפה אתם עושים ל"ג בעומר?בעיר עם מי אתם עושים ל"ג בעומר?חברים אספתם עצים? אני לא ומה דעתכם על מרשמלו??יאמי!
X XshironetX New member 4/5/07 #8 אני איפה אתם עושים ל"ג בעומר? בשבט עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברים אספתם עצים? אממ.. קצת ומה דעתכם על מרשמלו?? לא כל כך אוהבת..
אני איפה אתם עושים ל"ג בעומר? בשבט עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברים אספתם עצים? אממ.. קצת ומה דעתכם על מרשמלו?? לא כל כך אוהבת..
ב באמבוק New member 4/5/07 #9 עונה D: ../images/Emo42.gif איפה אתם עושים ל"ג בעומר? אמ בעיר, בהסתדרות פינת מה-שמו. עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? הכיתה אספתם עצים? בטח.. אבל אז מלמד [ילד מפגר מהכיתה הכשרונית שלי.] הוציא הכל!! ומה דעתכם על מרשמלו?? יאמאיאמ..
עונה D: ../images/Emo42.gif איפה אתם עושים ל"ג בעומר? אמ בעיר, בהסתדרות פינת מה-שמו. עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? הכיתה אספתם עצים? בטח.. אבל אז מלמד [ילד מפגר מהכיתה הכשרונית שלי.] הוציא הכל!! ומה דעתכם על מרשמלו?? יאמאיאמ..
M miss_t New member 4/5/07 #10 ל"ג בעומר../images/Emo70.gif איפה אתם עושים ל"ג בעומר? בפארק בעיר עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברים למעגל אספתם עצים? כן כן כן (אבל בשביל מישהו אחר) ומה דעתכם על מרשמלו יאמי!!! יאללה שיהיה כבר מוצ"ש!!!
ל"ג בעומר../images/Emo70.gif איפה אתם עושים ל"ג בעומר? בפארק בעיר עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברים למעגל אספתם עצים? כן כן כן (אבל בשביל מישהו אחר) ומה דעתכם על מרשמלו יאמי!!! יאללה שיהיה כבר מוצ"ש!!!
L lior732 New member 4/5/07 #12 ../images/Emo8.gif איפה אתם עושים לג בעומר : בעיר עם מי : חברים אספתם עצים : בערך 20 עגלות מלאות לגמרי מה דעתכם על : רק אחד שרוף (לא לגמרי)
../images/Emo8.gif איפה אתם עושים לג בעומר : בעיר עם מי : חברים אספתם עצים : בערך 20 עגלות מלאות לגמרי מה דעתכם על : רק אחד שרוף (לא לגמרי)
S SuperGirlDontCry New member 5/5/07 #13 ../images/Emo209.gif איפה אתם עושים ל"ג בעומר? בים בת"א עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברות של בתדודה שלי -.-" אספתם עצים? אממ לא נראלי שתיהיה מדורה בכלל.. בטח סתם עלהאש... ומה דעתכם על מרשמלו?? יאמי
../images/Emo209.gif איפה אתם עושים ל"ג בעומר? בים בת"א עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברות של בתדודה שלי -.-" אספתם עצים? אממ לא נראלי שתיהיה מדורה בכלל.. בטח סתם עלהאש... ומה דעתכם על מרשמלו?? יאמי
K karyn New member 5/5/07 #14 מוי!../images/Emo210.gif איפה אתם עושים ל"ג בעומר?בעיר אלה מה עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברים לעשות עם הכיתה זה כול כך יסודי אספתם עצים? הם אספו נראה לי ^^; ומה דעתכם על מרשמלו??הממתק הכי טעים שנוצר אי פעם. פשוט התגלמות אלוהית!
מוי!../images/Emo210.gif איפה אתם עושים ל"ג בעומר?בעיר אלה מה עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברים לעשות עם הכיתה זה כול כך יסודי אספתם עצים? הם אספו נראה לי ^^; ומה דעתכם על מרשמלו??הממתק הכי טעים שנוצר אי פעם. פשוט התגלמות אלוהית!
S SimsY New member 6/5/07 #17 דווקא אחלה כובע הגנת נשק 35 הגנת קסם 50 כח פלוס 2 דיוק פלוס 2 אינטילגנציה פלוס 1 מזל פלוס 1 MP פלוס 35 HP פלוס 15 זה לכולם.
דווקא אחלה כובע הגנת נשק 35 הגנת קסם 50 כח פלוס 2 דיוק פלוס 2 אינטילגנציה פלוס 1 מזל פלוס 1 MP פלוס 35 HP פלוס 15 זה לכולם.
S SimsY New member 6/5/07 #22 אני בבלוקן ואגב את הכובע אני לא מוכר אבל יש לי כל מיני נשקי מייפל שאני לא רוצה (יותר נכון אני לא צריך) אז אני מוכר מייפל בוואו, מייפל קרוס בואו ועוד איזה משהו מוזר כזה עם הלוגו של מייפל.
אני בבלוקן ואגב את הכובע אני לא מוכר אבל יש לי כל מיני נשקי מייפל שאני לא רוצה (יותר נכון אני לא צריך) אז אני מוכר מייפל בוואו, מייפל קרוס בואו ועוד איזה משהו מוזר כזה עם הלוגו של מייפל.