XshironetX

New member
למחוק מנהלותת

סורי, פשוט ניסיתי לשלוח הודעה דרך הפלאפון..

miss_t

New member
שרשור אופ טופיק../images/Emo32.gif ../images/Emo117.gif

איפה אתם עושים ל"ג בעומר? עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? אספתם עצים? ומה דעתכם על מרשמלו
??

roni93

New member
עונהנהנהנה

איפה אתם עושים ל"ג בעומר?בעיר עם מי אתם עושים ל"ג בעומר?חברים אספתם עצים? אני לא :p ומה דעתכם על מרשמלו??יאמי!

XshironetX

New member
אני

איפה אתם עושים ל"ג בעומר? בשבט עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברים אספתם עצים? אממ.. קצת
ומה דעתכם על מרשמלו?? לא כל כך אוהבת..

באמבוק

New member
עונה D: ../images/Emo42.gif

איפה אתם עושים ל"ג בעומר? אמ בעיר, בהסתדרות פינת מה-שמו.
עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? הכיתה :) אספתם עצים? בטח.. אבל אז מלמד [ילד מפגר מהכיתה הכשרונית שלי.] הוציא הכל!! ומה דעתכם על מרשמלו?? יאמאיאמ.. :p

miss_t

New member
ל"ג בעומר../images/Emo70.gif

איפה אתם עושים ל"ג בעומר? בפארק בעיר עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברים למעגל אספתם עצים? כן כן כן
(אבל בשביל מישהו אחר) ומה דעתכם על מרשמלו יאמי!!! יאללה שיהיה כבר מוצ"ש!!!

lior732

New member
../images/Emo8.gif

איפה אתם עושים לג בעומר : בעיר
עם מי : חברים
אספתם עצים : בערך 20 עגלות מלאות לגמרי
מה דעתכם על
: רק אחד שרוף (לא לגמרי)

../images/Emo209.gif

איפה אתם עושים ל"ג בעומר? בים בת"א
עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברות של בתדודה שלי -.-" אספתם עצים? אממ לא נראלי שתיהיה מדורה בכלל.. בטח סתם עלהאש... ומה דעתכם על מרשמלו?? יאמי

karyn

New member
מוי!../images/Emo210.gif

איפה אתם עושים ל"ג בעומר?בעיר אלה מה עם מי אתם עושים ל"ג בעומר? חברים לעשות עם הכיתה זה כול כך יסודי
אספתם עצים? הם אספו נראה לי ^^; ומה דעתכם על מרשמלו??הממתק הכי טעים שנוצר אי פעם. פשוט התגלמות אלוהית!

S v e t

New member
יפה יפה ^^ ומה הכובע הזה מביא

בכלל? הוא רק ללוחמים? =(

SimsY

New member
דווקא אחלה כובע

הגנת נשק 35 הגנת קסם 50 כח פלוס 2 דיוק פלוס 2 אינטילגנציה פלוס 1 מזל פלוס 1 MP פלוס 35 HP פלוס 15 זה לכולם.

SimsY

New member
אני בבלוקן

ואגב את הכובע אני לא מוכר אבל יש לי כל מיני נשקי מייפל שאני לא רוצה (יותר נכון אני לא צריך) אז אני מוכר מייפל בוואו, מייפל קרוס בואו ועוד איזה משהו מוזר כזה עם הלוגו של מייפל.

למעלה