אני לא אעשה לך את כל העבודה..

מה גם, שעם קצת רצון וזריזות באצבעות- בגווגל תמצא הכל. אגב, באיזה חוג/תואר אתה לומד את זה? על קצה המזלג- ממה שזכור לי בתיכון- השאלות הן : 2. ב-1907 צייר פיקסו את "העלמות מאווניון". א' .....מדוע ציור זה נקרה קוביסטי. ברגע שאתה יודע מזה קוביסטי- אתה מבין. כדאי שתצרף הגדרה מויקיפדיה או משו. בקיצור נמרץ הוא קוביסטי כי הדמויות של הנשים לא מצוירות בקוים מעגליים כמו שצורות אורגניות בד"כ, אלא בקוים שבורים, חדים וכו'. (יש גם הרבה השפעות אפריקאיות בציור) ב' ......מה ההבדל בין העירום של פיקסו כאן לבין מנה, טנטורנטו וטיציאן. את טנטורנטו לא מכירה. פיקאסו- הדמות העירומה שאני מכירה היא גם אמנם מעוותת ולא כ"כ ריאליסטית אבל היא עדיין רגילה במובן של הקוים (עגולים). טיציאן- סגנון מאוד ריאליסטי ונקי. 3. ב-1906 פיסל ברנקוסי את "המוזה הישנה" , אחר כך יצר פסלים רבים בעקבותיה . א'....... מהו מהות התהליך שיצר ברנקוסי? ב'.......... האם פסליו של ברנקוסי מופשטים? מה הם? לא מכירה. 4. מ-1910 מצייר וסילי קנדינסקי ציורים מופשטים. א'...........מהוא ציור מופשט? מה המשותף ומה ההבדל בינו לבין ציור פיגורטיבי. שוב עדיף שתחפש הגדרה מדויקת. מופשט הוא ציור שלא ברור לנו מהם האובייקטים, הם לא דומים למשהו מוחשי שמוכר לנו מהיומיום. בציור פיגורטיבי יש צורות/אובייקטים ברורים שכל אדם יכול ישר לזהות מהם. (למרות זאת לציורים המופשטים שלו יש פרשנות, יש אחד שזה חצים, וסוסים וקשת וכו') 5. ב-1912 צייר מרסל דושאן את ציורו "עירום יורד במדרגות" . א'............. מה מקור ההשראה של הציור הזה? נדמה לי כשלמדנו אמרו אולי משהו על מצלמה, העניין של לתפוס את הרגע. לא סגורה על זה. ב' ..........האם הוא קוביסטי? ברור!! כל הקוים האלכסונים החדים, באורכים שונים שם נותנים תחושה של תנועה, ודינמיות וממחישים את הירידה במדרגות. 6. ב-1914 קונה דושאן כלי ליבוש בקבוקים. מאוחר יותר מכריז עליו כעל רדי מייד REDY MAID . א' ............איזה מעשה הוא עשה? מה הוא הרדי- מייד ובמה שונה מכול ביטוי אמנותי שקדם לו. הוא לקח משהו מן המוכן, שהוא קנה בחנות פשוט ופשוט הציב אותו במוזיאון וקרא לו יצירת אמנות. בעצם הוא לא עשה דבר... הוא שונה כי אמנים בעבר לא עשו את זה. זה פשוט חידוש. הם לא היו מעלים בדעתם, הוא עושה את זה מתוך רצון להוריד את האמנות לעם, לעשות או לקשר אותה יותר למשהו יומיומי (כי גם המוזיאון נתפס כמשהו עליון, סוג של מקדש, והוא מזלזל בזה) וואו זה היה יותר קצר משחשבתי
בכל מקרה, היצירות האלה ממש מעניינות ורצוי שתוסיף את התמונות ותקרא עוד רקע. אלה הדברים שאני זוכרת בשלוף

gtg4ever

New member
ל אינסייד אאוט

באמת תודה רבה לך על העזרה !!! תודה שתת לי קצת השראות ... כי המוח שלי היה סגור !לא ידעתי מה לעשות בתולדות האומנות מאוד קשה שלי והשאר לא בכלל לא ו גם הבעיה היא השפה ... יש מילים שאני לא יודע קשה לי מאוד איתם אבל לא נורא מסתדר אבל העכשו תודה לאל כבר עניתי על הכל חוץ משאלה אחת שהיא "מה ההבדל בין העירום של פיקסו כאן לבין מנה, טנטורנטו וטיציאן" אני מכיר את פיקאסו וטיציאן ואת טנטורנרור'קכסיגדגכ "סתם " לא מכיר אותו לא יודע מאיפה הוא בא ו גם המורה הוא ....... לא נתן חומר לא כלום .. אפילו הסבר לא יודע להסביר "הוא בן 60" באוזן אחד שומע בשנייה לא בקיצור ..... אין לי מילים להגיד לך חוץ ממילה אחד פשוטה .......תודה

שנייה, רק רגע, צריך לבדוק משהו....

הנה, פתחתי את תעודת הזהות שלי, וביררתי אם נולדתי אתמול. והתברר שלא. אני לא חושב שזה הוגן לפנות בפורום הזה (ובכל פורום אחר, למען האמת) בבקשה לפתרון שיעורי הבית. זה לגיטימי ואפילו מומלץ להיעזר בחברי הפורומים השונים להכוונה כללית, המלצה על ביבליוגראפיה מעודכנת, סיוע בביאור מושגים, בקשה שיקחו חלק פעיל בסקר מסויים וכו' וכו' וכו'... מילא, אם היית מבקש עזרה בשאלה אחת, סבבה. אבל לענות על כל השאלות? מה נראה לך, פה זה אשקלונה?? אבל לבקש שיענו לך על השאלות? מממ.... לא נראה לי. אלא אם תבטיח לנו אחוזים מן הציון. סתם, את הנק' שלי בקורסים כללים כבר סיימתי, אז לא אוכל לקבל את הנקודות, אבל תודה בכל זאת על הנדיבות שהיית מגלה. דאנטה נ.ב אגב, זה צריך להיות "אמנות" ולא "אומנות". "אומנות" זו מילה יפה יותר למקצוע, משלוח יד.

gtg4ever

New member
ל דאנטה

נכון את עדיין לא נולדת וגם אני עוד לא את זה לא מעניין אותי אבל מה אני אעשה אני חייב ללמוד את זה . לא יהיה לי תעודת "מעצב גרפי" בלי זה ... בכל זאת תודה לך שהגבת ו על ההערה של "האומנות ו אמנות " זה היה בלילה ... תתחשבי בי :p תודה

תודה לך על שהפכת אותי לנקבה....

בפעם האחרונה שבדקתי בתעוזת הזהות שלי, רשום שם שאני זכר... אם היה לי זמן, הייתי מספר לך מעשייה הקשורה באותו ענין שאתה פתחת בו, על שותף למעונות משנה א', שהתחיל ללמוד מדעי הרפואה הבסיסיים במטרה לעבור ללימודי רפואה. הוא נכשל בשלושה קורסים, לא הצליח לעבור לשנה השנייה, אבל לא התייאש! הוא נרשם למבחן הפסיכומטרי, חרש, שיפר את ציונו בקרוב ל-50 נק', מה שאיפשר לו בסופו של דבר להתקבל ישירות ללימודי רפואה. עכשיו, הוא תלמיד שנה 5, ומדריך בפסיכומטרי (אני לא רוצה לפרסם את המכון שבו הוא מדריך, רק ארמוז שזה מתחרז עם נחמן...) אתה יכול ללמד מסיפור זה, שכל מה שנותר לך לעשות הוא פשוט לעבוד קשה. נכשלים פעם אחת, מתייאשים, בוכים לילה אחד או שניים, שותים כמה בירות, מתאפסים וחוזרים לעבוד. אם אתה רוצה תעודה שכתוב עליה "מעצב גראפי", אתה חייב לעבוד קשה בשביל להשיג אותה. דאנטה

מתן4ל

New member
לא כדאי לך!

אתה תצטרך להוריד שיערות מהרגלים ולהסתרק... וזה כואב...

maorp1812

New member
ראיית חשבון מול מנהל עסקים-רמת גן

שאלה זו מופנית לסטודנטים במכללת רמת גן שלומדים ראיית חשבון או תואר ראשון במנהל עסקים. אני רוצה להתחיל ללמוד בחודש אוקטובר השנה,ואני מתלבט בין שני תחומים אלה.אני לא יודע באיזה מקצוע יש יותר ביקוש היום והאם ניתן להתחיל לעבוד רק עם תואר ראשון במנהל עסקים? והאם הלימודים קשים? ורציתי לדעת יותר על התנאים במכללה זו,האם אפשר לעבוד תוך כדי לימודים אלו (אחד מן השניים)? והאם המכללה עוזרת במלגות או במציאת דירה לסטודנטים כמוני שבאים ללמוד מהצפון? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי להחליט מה כדאי ללמוד ? וכמובן לענות לי על השאלות שהעליתי.כי אתם היחידים שיכולים לעזור לי. תודה מראש.

לפי מה שהבנתי

מכללת רמת גן זה פשוט מקום בו מלמדים קורסים של האוניברסיטה הפתוחה, שאותם אפשר ללמוד גם בבית. זה עוד אחד ממרכזי הלימוד שלהם, רק שהוא עולה יותר בגלל "דמי מכללה".

רותם86

New member
לימודים לימודים לימודים

נכון שאתם מדברים גם על לימודים??????........!!!!!!!!! אני חייבת עזרה... אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב וידוע לי שההרשמה מתחילה עכשיו.. יש לי פסיכומטרי די גבוה.. אבל לא בא לי לשבת שוב על התחת ללימודים משעממים של 3-4 שנים... אני רוצה ללמוד משהו שקשור לבעיות התנהגות והוראה... כל הנושא הזה היום מאד מבוקש בשוק וגם נראה לי מעניין ללמוד כיצד מתמודדים עם כל בעיות ההתנהגות שיש היום במערכת החינוך ובכלל... אם למישהו יש תשובה..?????????? תודה

למעלה