Shlosi

New member
איפה ללמוד קולנוע?

שלום, אני מתכנן ללמוד קולנוע בתחילת שנת הלימודים הקרובה או בשנה הבאה, ואני ממש מתלבט בנוגע לאיזה מוסד לבחור. כל פיסת מידע תתקבל בברכה, ואם אפשר גם לצרף את שכר הלימוד של כל מוסד אז בכלל זה יהיה נפלא... חוץ מזה, ההעדפה שלי היא איזור המרכז בגלל מגורים/נסיעות, והתשלום המלווה אליהן...

בקשה לעצה

מישהו פה לומד תואר כלשהו כדי להתקבל לוטרינריה? אם כן איזה תואר ולמה דווקא אותו (לדוגמא ביולגיה/מדעי בעלי החיים).

JustK

New member
מה ידוע לכם על המעונות באונ' ת"א../images/Emo35.gif

אהלן, אני מועמדת לאונ' ת"א לשנה"ל הקרובה, וגרה
בבאר שבע, מה שאומר שאצטרך לגור במעונות (אני לא רואה את אופציית הדירה כרלוונטית במיוחד, בשל המחיר שבשמיים . . . ). אז מה אתם יודעים על המעונות באונ' ת"א
שמעתי שיש 2 אופציות - אחת בבעלות האונ' עצמה ואחת בבעלות פרטית. כמה הן עולות
כמה בחדר
האם יש אופציות של דירה בת כמה חדרי שינה ובכל חדר 1/2 שותפים
חשמל,מים
. . . - כלולים במחיר או שצריך להוסיף
האם קיימת אופציית חיבור לאינטרנט
וכל פרט אחר באמת יעזור . . .
רבה

../images/Emo84.gifנחלאות, בבקשה!

אני מחפשת מישהו\מישהם, שגרים בנחלאות למטרות ראיון. אני פשוט מכינה עבודה על נחלאות והכל מוכן חוץ מהראיון, שזו בעיה! הראיון ממש לא כזה קריטי לעבודה, הוא בנספחים, אבל הוא חובה, ואני צריכה להגיש את העבודה ביום שישי לכן, אם אתם או אתם מכירים אנשים שגרים בנחלאות, שאני אשלח להם מס' שאלות באימייל והם יענו לי מהיום להיום, זה פשוט יציל אותי!! אנא עזרו לי, אני נואשת! (אם יש לכם הצעת עזרה בשבילי, בבקשה, שלחו לי מסר) גם המלצות איפה לחפש יעזרו ממש! תודה רבה..

לימודי קולנוע

חבר יקר, לימודי קולנוע מעניינים יש במכללת בית ברל - יש את המדרשה לאמנות שבתוכה יש מח' לקולנוע מצויינת. בית ברל נמצאת באיזור כפר סבא ועד כמה שאני יודעת אין בעיה להגיע לשם בתחבורה ציבורית. שווה לבדוק את המחלקה שלהם. בהצלחה

EladLR

New member
אני חושב שכדאי שתשאלי

בפורום של האוניברסיטה בתפוז.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1729

אני גרה בנחלאות../images/Emo13.gif

נחלאות ירושלים כן?אז אני גרה ואין לי בעייה להתראיין,בכייף. האימייל שלי- [email protected] נוסף נסי את פורום ירושלים בטוח יש שם נחלאיסטיים זרוקים כמוני..

MEITALIM

New member
שלום לכולכם.. יש לי בקשה..

אני סטודנטית לתקשורת ואני מכינה כתבת גמר על האופן שבו אנשים מנציחים את רבין.. ההודעה הזאת מופנית לכל מי שלקח את רצח רבין בצורה קשה ודואג להנציח אותו ולזכור אותו כל שנה ברצח, כל שבוע ובכלל.. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לכתבה ולספר לי על מה הוא עושה כדי לזכור את יצחק רבין. כתובת המייל: [email protected] תודה!

טרקטור1

New member
סטטיסטיקה לכלכלה

האם יש מישהו שלומד סטטיסטיקה באונברסיטה הפתוחה ויש לו חמרי לימוד?

gtg4ever

New member
מישהו/י יש לו/לה מושג על .....

יש לך מושג על תולדות האומנות אני סטודנט ..... כמוני כמוך :p וקשה לי מאוד עם תולדות האומנות יש לי ביום הגשה " סיכום סימסטר א' בתולדות האומנות " האם אתה/את יכול/ה לעזור לי בלהענות על התשובום ו אם יש לכם מושג אפה טני יכול לחפש על החומר הזה בבקשה תעזרו לי תהיו בריאים .................... השאלות הן : 2. ב-1907 צייר פיקסו את "העלמות מאווניון". א' .....מדוע ציור זה נקרה קוביסטי. ב' ......מה ההבדל בין העירום של פיקסו כאן לבין מנה, טנטורנטו וטיציאן. 3. ב-1906 פיסל ברנקוסי את "המוזה הישנה" , אחר כך יצר פסלים רבים בעקבותיה . א'....... מהו מהות התהליך שיצר ברנקוסי? ב'.......... האם פסליו של ברנקוסי מופשטים? מה הם? 4. מ-1910 מצייר וסילי קנדינסקי ציורים מופשטים. א'...........מהוא ציור מופשט? מה המשותף ומה ההבדל בינו לבין ציור פיגורטיבי. 5. ב-1912 צייר מרסל דושאן את ציורו "עירום יורד במדרגות" . א'............. מה מקור ההשראה של הציור הזה? ב' ..........האם הוא קוביסטי? 6. ב-1914 קונה דושאן כלי ליבוש בקבוקים. מאוחר יותר מכריז עליו כעל רדי מייד REDY MAID . א' ............איזה מעשה הוא עשה? מה הוא הרדי- מייד ובמה שונה מכול ביטוי אמנותי שקדם לו. תודה רבה מכל הלב

gtg4ever

New member
****תיקונים*****

האם אתה/את יכול/ה לעזור לי מלענות על התשובות ו אם יש לכם/ן מושג אי פה א ני יכול לחפש על החומר הזה לא יודע אם אני מפריע לכם /ן ו שוב ו שוב ו שוב ...............תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה מכל הלב ומי שמעוניין לעזור ו לשלוח את החומר מוזמן הינה הכתובת האימייל שלי : [email protected] Thanks you a lot

למצוא את החומר זאת לא בעיה

בויקיפדיה יש המון חומר ,כל ההגדרות הכי מדוייקות נמצאות שם.

gtg4ever

New member
ל מורי

כן אתה צודק מצאתי חלק ו חלק לא אבל לא נורא קניתי ספרים ... בכל זאת תודה לך תהיה בריא

למעלה