)))))))))))))))))

Rinattt

New member
כרובית

הרתחתי 15 דק' במים ככה כשהיא שלימה ייבשתי והנחתי בתבנית נעצתי בפנים 5 שיני שום ומרחת ב-2 כפות מיונז מעורבבות עם אבקת מרק בצל [של קנור!] ברגע שזה יצא מהתנור נודיע איך יצא :) אמרו זה טעים אז מנסה היום ונראה אם יאהבו, אם כן נכין לשבת. והשאר- עוף בתנור עם תפו"א וסלט ירקות. סתם להיום... מחר נבשל לשבת.

קפצתי לקינוח...

ככה.....לקצה הקצפת שבדובדבן... חגיגה רב-חושית.... ססגונית ומתוקה.... שמשדכת את העירבוב האולטימטיבי...את החיבור העילאי.. קציפת מרנג זכה ולבנה.. בננה ספליט...רוטב פירות יער....... בייחד עם דקירי תות וקיוי...אחחחחחחחח......תענוג אוראלי של כמה חושים בו זמנית.. קציפת מרנג אוורירית...לבנה.. ממותקת עד דמעות....זו שעושה שימוש נאות לביצים וחסד עם החלבונים :}} אליה...קפצו וניתרו כל פירות היער.. הדובדבנים, הפטל, התות, גרגריי הנחל הקטנים...אוכמניות סגולות.. אלה שהושרו בשרי מהול בקוניאק משובח....זה שחודר לעורק הראשי ומערפל את החוש השישי... אליהם הצטרפה לחגיגה... בננה ספליט ענקית...גדולה..כזו שהושחמה בקרמל.. וזו נשכבה לה זקורה לצידה של הקציפת המרנג.. ולא איחר לבוא סירופ השוקולד..ואיך לא 100 אחוז קקאו טהור..{
}.. שזיגג את עצמו שתי וערב על הפירות...ועל כל חלק בשילוב הזה... מעל פוזרו להן כמבטה קסמים....פיצפוצי ערמונים ואגוזיי המלך כשהם קלויים בסוכר חום.. ליד הצלחת...הונחה לה כוסית קוניאק... כזה ששוטף את המתיקות מהלשון...ומצקצק בקצה..:}}} בתיאבון......

יו

לחשוף כאן???? קודם נודי.. אחר כך מצו.. ואז לפי התור והוותק... יערית וסביו.. אחוריי זה אני חופת לך הכל ואת תראי את כולי באור אחר לחלוטין :}} }{ soon soon darling

כוס../images/Emo48.gif הישועות...

מודה שלפעמים בזמן הנהיגה שאין מוסיקה נוגעת ברדיו מדלגת לתחנה קול המזרח או משהו כזה לשמוע שירים ותמיד...תמיד מוצאת את עצמי מתעצבנת מהשטויות שאני שומעת שם איך הם מנצלים את מחסרי הישע בסיפורים והבטחות באמונתם ובקדושת השם כל פעם יש להם איזה תכשיט או כוס שעושה נפלאות בשם האלוהים וכוחותיו הפעם "כוס הישועות" - עלה גבר לשידור כאילו
ושיתף שרכש את "כוס הישועות" ובירך וקידש אותה במשך ארבעים יום כפי שנדרש ממנו וחיי הבית נרגעו, וסיפר שהוא היה משהק עד כאב ושתה מכוס הישועות ותוך דקות הפסיקו השהוקים ו...ו...ו... הגזמות על שטויות כל כך היה לי צורך לעלות לשידור ולעצור את העבודה בעיניים וניצול האנשים החלשים וחסרי תקוה בעבור כמה שקלים זה כל כך הורס אותי פשוט אין לי מילים כמה אפשר כמו החוט האדום, צנצנות עם מים של בבא סלי, ו...ו... וזיבולים אותי זה מרגיזזזזזזזזז

מפתיע...

גמני יש לי ספלפלון מיושע כזה... כל פם מה אני משהקת... מתי אני גומעת ממנו ת'אורנג'דה של מיץ פז 1933... ההשתהקות מתפסקת לה במיידי.

מצוטטת

New member
לי אמרו

שה'שתהקות זה מתי מישו חושב עליייי ובשביל לע3ור ת'זה צריך לע3ור שמוליך של החמ3ן למיינד ולספור עד 10........... כמה שלוקים את לוגמת מהספלפלון ש'לך עד מפסיק זה א3לך?

בואי...

רק בינותינו... ההשתהקות זה גם מתי מדברים עליי... ולמלי מצביות כאלו? אז אני לוגמת...ללא הרף...אולי עושת הפסקות קצרצרות בין אין הרף אחד לשני... ואת יודעת מה? זה אפילו עוזר לי להפסיק לדבר עם עצמי אפילו... נסי

מצוטטת

New member
לפי איך

זה מיסתמן לו כרגע............ נותרנו רק שתינו לדברת ען ע3מונינו..........

מצוטטת

New member
שכחת...........

אני עד 24:01 בוויספאסנה של מנוח והתרגעות הוו' שלי נח על הזר........

מצוטטת

New member
את יודעת.........

גמני להמון דברים בחיי לא מתחברת..... אני עובדת בסביבה עם רכוז של אנשים בעלי אמונה מאד מאד חזקה בסוג זה של תחום שאת מדברת עליו.... אני גם מכירה יותר משניים שלוש מיקרים של "מכות" {שלא נדע
} שנפלו על אנשים והחוסר אונים , התפרקות סדר החיים והעולם שלהם התנפץ לרסיסים................. אנשים מגיעים למצב כזה נמוך........... ובשארית הכוח שעוד נותר להם מנסים בצפורניים להיאחז במשו שיתן להם ת'כוח להתמודד אז........... גמני קיטנת אמונה ולא בממש מיתחברת אבל בחיים שלי לא אנסח זאת כ"זיבולים".... איש באמונתו יחייה......... פעמיים נכון כשמדובר באותו זה המנסה לשרוד!

למה תמיד את לוקחת מילה ועושה סלט?..

לא אמרתי זיבולים על האמונה של מחוסרי הישע אלא על ההמצאות של הנוכלים שעושים עסקים על הגב שלהם הכוס הזו זה לא להוליך אותם שולל? זה לא ניצול של החלשים? ומאמינה שהם גם לא כל כך עשירים אם כוונתם היתה טובה ובאמת מתוך אמונה ולא למטרות רווח היו ממליצים להם להתפלל...להאמין בדת ולשמור מצוות וכו' ולא לקנות איזה קישקוש בלבוש יש סביב עולמי כמה פתי מאמינים שרכשו במייטב כספיהם "זיבולים" שהמליצו להם ולא רק ששום דבר לא עזר גם את המעט כסף שהיה להם השקיעו שם בחייך ...אל תהיי יפת נפש את יודעת בדיוק על מה אני מדברת וד. אגב מה שאת בחיים לא עושה אני שכחתי

מצוטטת

New member
בואי........

למלנו שהניסיון הזה של חצי צחוק יגמר ביננו כמו {כמעט} תמיד ב
אולי תסבירי לי במקום את המשפט של הפאנצ' האחרון שלך.... זה בטח יהיה לי יותר קל להבין

למעלה