)))))))))))))))))

מצוטטת

New member
../images/Emo3.gif

הוראה מתקנת...............
עצבעון
אצבעון הנה מחיר ה- sauce מגיע ידעתי!!!!!!!!!!

תרגיעי....{ובמיידי}

זה לא בריא ככה הנרווזים.....:}}} צודקת אילנה...לצערינו יש נוכלים ולאחרונה רואים את זה המון... אבל אי אפשר להאשים את המאמינים, את האנשים שמשתמשים ב"כח" של הנוכלים.. ושוב, חושבת שזו רק הנאיביות והאמונה שיש בהם שמפילה אותם לידייהם של הנוכלים.. עכשיו ...תקישי מאתיים פעם על הראש שלך כשאת אומרת "זיבולים" על פריטים מסויימים.. שלא תקומי חלילה בבוקר ותראי שגדל לך שפם מעל למצח...טפו טפו טפו.. תני לאחרים לרכוש את ה"קישקוש בלבוש"...{משו שבגיל 3 של הבת שלי לא שמעתי מאז} תני לאחרים להאמין שמשם תבוא להם הישוע והגאולה...ותיצמדי רק למה שאת מאמינה. רק תפסיקי בבקשה להשמיץ. נשוועת לך.......שזה יבוא לך בהפוך על הפוכה.... :}}}

../images/Emo124.gifאקסטרית...

תגידי את מאחלת לי רע? "נשוועת לך.......שזה יבוא לך בהפוך על הפוכה.... :}}}" מותק אני עברתי חצי מהחיים עברתי ומודעת שעוד העבור ותרשי לי להשאר באמונתי ולומר מה שמרגיש לי?

עכשיו אני שוצפת וכועסת עלייך אישה

הכל טוב קריא נהיר ושריר עד למשפט שלך...."אנשים מגיעים למצב כזה נמוך" תמוהה....לי...המון...למה דפקא את?????????? את יודעת...אנשים הם מאוד מאוד חכמים.. לוקחים מכל ה"סלט" הזה בדיוק מה הכי מתאים להם. כלום באמונה לא נמוך...ההיפך... בעיניי...."אשריי המאמין" ויש בו את האמונה....... גורם לי לראות את האדם באור אחר.. בחוסר הסקפטיות והפסימיסטיות...שתוקף את הלא מאמינים... את רואה אנשים עם אופטימיות רבה לשיניים של שום ולכוסית מבורכת... בכל יום ובכל מצב...אבל לא ב"נמוך".. באותו המומנטום...הטיימינג...גם השפם של הגי'רף נראה כמזור ומענה לתפילה ולתקווה...{זוכרת ת'סרט בורקס?} הזוי? נמוך? לא ממש לא... אקס..... שממתינה לנס...{רצוי עם קרואסון ממולא ריבת חלב..}

מצוטטת

New member
:))

שכחתי בטח איזה פסיק.... אם זה הביא לך שצף של קצף עלי.... אכן, יש וקורה {קרה גם לי} שמגיעים לתחתית של רמת האמונה בעת של משבר ברגע של שבר........תחתית ממנה אתה כבר לא מאמין שתגיע לך איזו שהיא ישועה שהחיים על סקלאת הצבע יותר שחורים משהם ניראים כבר לא יכולים להראות..... ואתה כ"כ רוצה להיאחז באיזה משהו ובכל זאת להאמין שישנה איפה שהוא , שקיימת כן האפשרות לאותו ה"נס".... לקרות לך.... בובל'ה , ממש לא קשור לחוכמה..... אפילו לא לעשירית השנייה כיוונתי לשם עירפול של מחשבה ברגע של משבר מביא אנשים לכל מיני כיוונים.... גם זה אחד הכיוונים! בוקר נפלא לך....:))

תמחקי ת'חיוך...

{עליי הוא לא עובד...אולי משו אחר...הזוי..הכל יתקבל ...אני מאמינה בך..} יש עליי שצף של קיצפיות מבעבעת... ראי הוזהרת מבעוד מועד בהקלדה {בלתי מובנת לעין לא מזויינת} תגידי.. מה לי ולחוכמה ?.. אני כולה עם p.h.d..m.d.f...a.b.s... שתלויים לי על הצוואר בגלל הb.d.s.m שמערפל לי ת'חושים ברגעי משבר של אחד הכיוונים שבפיצוליות ש'לי... בוקר נפלא לך בובע........ }{

מצוטטת

New member
{{../images/Emo9.gif}}

מזל לישועתי לי ולאנוכי שנותרתי תחת השפעת הפרוזאק מנ'תמול....... אחרת , הזעזועים המביבעים לי את אור התוף לפ'מים היו מערערים גמלי ת'קומץ מיינד שעוד נותר..... חחחחחחח, עכשףף תVיא איזו סברינה, לא באלי על קרואסון היום

n o g a1

New member
נראה לי ...

היה מפליץ עד כאב , סיפור השיהוקים סתם כסת"ח. בטח חיי הבית נרגעו , העיקר שיפסיקקקקקקק!!!

soelistit

New member
למה להיות שלילית למה

כוס ישועות - יענו - סקס גואל! נשמע לי אחלה רעיון...... במיוחד כשממלאים ת'כוס.... אז מן הסתם מרימים כדי להצמיד את הכוסיות..... וואו!! אחלה תוכנית.......

אני אמרו לי

שמגהקים...סימן שמדברים עלי...אז אני לא מפסיקה לגהק...עד שמפסיק לו לבד...שידברו...סימן שאני מעניינת... ואם למשהו בא לקנות כוס לאמונה כי זה מחזק לו את הנשמה קטונתי מלומר על זה שטויות, כי כל אחד באמונתו יחיה.

עם כל החוכמה שיש בך אילנה

את נוטה להפתיע כל פעם מחדש... את רק צריכה להבין... שבצד השני של הנרווים שלך יש אנשים אחרים.. אלא שכן מאמינים בסגולות...להם יש מנהגים ואמונות אחרים משלך... אלא שנתפסים בקצה חוט אדום שתלוי לו על פרק היד.. הם לא חסריי ישע...הם לא אנשים חלשים... הם ממש לא חסריי תקוה ובכלל לא כפי שאת מתארת... הם אנשים בעליי השקפת עולם שונה משלך בעליי אמונה ותפיסה שונה משלך..להם יש אמונות ומנהגים שונים משלך.. ואם תביני...לא תתעצבני יותר. ולפעמים...סתם מתוך סקרנות...אם תנסי כמה מה"שטויות"...אולי תווכחי שהן ממש לא כך.. מי יודע.. הריי בלי אמונה...תקווה..אחיזה..מנהגים ושורשים ... מה נשאר לנו? לך זה נראה מוזר עד מעצבן....לאחר זה יראה משעשע עד צחוק... זה בטח לא מזיק:}} אותי מעצבנים קטניי אמונה.. אותי מעצבנת אטימות...מה לשו'ת ?:}}

צטערת..

זו מרקחת ישנה של סבתא רבא רבא רבא ש'לי... אם אגלה לך ת'סוד... ת'צטרכי לחיות איתי כל החיים :}} אני מסניפה גנים, מורשת, אמונות, והבנה מהמורשת שלי... וזה מגיע על מגש זכוכית...פסיפ פסים לבנים...מהמשובחים ביותר.. וכל בוקר...שואפת לי למיינד...טיפה מכל הקוקטיל הזה.. }{... מיכלי...כל מה שאנחנו צריכים בחיים...זה להבין שאפשר ויש גם אחרת... הכי פשוט ועל הפשוט ביותר :}}

תמיד אמרתי שיש אחרת..

והאחרת זה הדרך הכי בטוחה להגיע להבנה... דרך אגב הפיאה שלי הביא לי כמה LOOKS ממש אינטימיים ..בהחלפת מבטים משמעותית בתוספת כובע עלא ..אלכסיס...ו...כמה הצעות מפתות..שהסתיימו בחיוך מסתורי ובסירוב מנומס...מיכלי מתרגלת..את הליידי עם הפיאה והכובע... יאללה לילה טוב.

למעלה