o0Invisible0o

New member
../images/Emo32.gif

כי הוא לא קופץ יותר..וגם השדח"ם וגם..אממ..כלום בערך.
בכל אופן, רציתי לשמוע את דעתכן בנושא חדש דנדש! תפוז מעניקים תשלום לבלוגרים! כל בלוגר שנרשם לשירות התשלומים, ברגע שהוא מגיע ל1000 כניסות מקבל שמונה שקלים. עדיין לא גיבשתי דעה, אבל אשמח לשמוע את דעותיכן.

InvisibleTouch

New member
ווואו מגניב! אני בעד:]למה לא, בעצם?

ואגב, זה בסדר שפתחת:] לפעמים אני לא שמה לב שכבר עברו שלושה ימים וומשיכה להתפלא למה לא מגיבים לי בשדח"ם
.

ביום רביעי מבחן ענקי במת../images/Emo96.gif

ובראשון מבחן עוד יותר ענקי בהיסטוריה:|. ודווקא עכשיו בא לי לעשות דולי:p. התחלתי לעשות למיס פורום וזה כיף^^. אחרי הרבהה זמן בלי דוליז:p. אממ, לדעתי זה נחמד הקטע של התשלום, רק שאני לא מבינה איך תפוז מרוויחים מזה? הבנתי שהרבה סופרים וכותבים יעברו לכאן והכל, אבל מה זה עוזר לתפוז?

Shusho

New member
כמו שספיר אמרה, חשיפה לפרסומות

ושאר תכני תפוז, שחלקם בתשלום (כל החלק של הקניות). הם ירוויחו מזה הרבהההה יותר ממה שמרוויחים הבלוגרים.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזה כאילו שהם משחדים אותנו

OO אבל נחמד לתת את ה-8 שקלים של הרגשה טובה למי שמגיע לוP: היה כתוב שתפוז מחזיקים 40% מהבלוגים בישראל, למישהו זה נראה הגיוני? אני חושבת שהרבה פחות...

rotemi22

New member
40%? אני לא חושבת. זה המון.

והם באמת ירוויחו מזה הרבה יותר ממה שיצטרכו לשלם לבלוגרים. זה כמו חברות הסלולר שנותנות הטבות ללקוחותיהן (אורנג' דיי וכדומה..) אבל מרוויחות מזה פי 2 ממה שהלקוחות מרוויחים.

Karin917

New member
...

בעוד כשבועיים+ השכבה יוצאת לפולין. עד לפני שנה לא היה כל ספק שאני אטוס. בספטמבר, חודש לפני היומולדת, ביקשתי מההורים לחגוג בחו"ל כי זה יום כיפור. לאחר הרבה שכנועים הם הסכימו אבל הם אמרו שהם לא יוכלו לשלם גם על פולין, ואני, שבאותו הרגע כ"כ רציתי לטוס לספרד, הסכמתי. לפני כמה חודשים במהלך שיחה עם המחנכת סיפרתי לה על הבחירה שעשיתי ובאותו רגע הרגשתי שלמה איתה. רק בחודש-חודשיים האחרונים כשהתחילו כל ההכנות פתאום קלטתי שאני באמת לא טסה. אני לא יודעת עד כמה משמעותי המסע הזה יכל להיות עבורי אבל... לא יצאתי לאף טיול שנתי עם השכבה והשנה מלבד פולין וכמה סמינרים לא היה לנו איזה טיול גדול, אז מהבחינה הזאת... אני מניחה שאם הייתי לומדת בבי"ס אחר שבו לא יוצאת כזאת כמות [מהכיתה שלי לא יוצאים 4, כולל אותי. אחד בגלל פציעה קשה] של תלמידים אולי זה היה מפריע לי פחות.. גם אין לי מושג מה אני אעשה לבד כמעט שבועיים. ------------------------------------------------------ חצי שנה עברה מאז שהצטרפתי לפנימייה ועד כה היה ממש כיף. אומנם זה לא ענה על כל הציפיות שלי, אבל חלק מזה באשמתי. עוד 15 ימים זה נגמר. 15 ימים! ובמקום להיות שם עכשיו ולנצל אותם, אני פה בבית מתבכיינת לכן. למרות שנהנתי, אני מרגישה מין תחושת החמצה כלשהי... אני מצטערת שלא הצטרפתי עוד בי"א. מצד אחד יש את היאוש בגלל כל הבגרויות שתכף מתחילות. ויש הרבה מהן! והעובדה שכנראה כל המאמץ הזה לשווא כי אני בכלל לא אקבל תעודת בגרות.. אבל מצד שני, עצוב לי שכל זה עומד להסתיים. אני אתגעגע לפנימייה,לחברות,לצפית. עוד כמה חודשים אני מסיימת ללמוד ואין לי מושג מה אני אעשה עם החיים שלי. יש לי תוכניות לעתיד הקרוב [עבודה,טיול,צבא וכדומה] אבל אני לא יודעת אם אני אוכל לממש את כולן. ושוב אני ארגיש את אותה תחושת ההחמצה... זהו. סיימתי להתבכיין. לילה טוב

Karin917

New member
נראה לי שחסר לך נתון כלשהו..

האם הY של נקודה C שווה לY של נקודה B? בכל מקרה, עד כה הצלחתי למצוא את המשווה של AC וברגע שתהיה לך המשוואה של BD תשווי בינהן ותמצאי את נקודה C. [אחרי שתעני לשאלה שלי, אני אפתור עד הסוף ואסרוק לך]

Karin917

New member
הנה.

אין דרך אחרת לפתור את זה [מבלי שהY של C יהיה לY של B]. אם הכתב שלי לא ברור אז תגידי לי...

LudaGirl

New member
יוווווו איך אהבתי את זה

הדבר היחיד במת' שהייתי טובה בו. הייתי אשפית טריגו חחח. אבל עכשיו אני לא זוכרת כלום. סיימתי ללמוד מת' לפני שנתיים. חחח

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif נגמר המבחן בהיסטוריה

יש ! נגמר הלחץ פשוט זה בין המבחנים היחידים שאני לומדת לקראתם אז היה עליי המון לחץ >.>

חמצמצה

New member
הכל הולך לי !!

מחר יום האהבה, ואני לא עושה כלום3> היום קיבלתי 33 במבחן בפיסיקה שדווקא חשבתי שסוףסוף הלך לי טוב:} המשחק שניסיתי להתקין לא עובד |: הסרט שהורדתי, לא עובד כמו שצריך במחשב של אחשלי^^ יה בייבי, אני בדרך הנכונה:}

למעלה