מי זו עדי?><

לוטם מקסים, אבל וובה יותר
לא מאוהב של התאהבות, אלא של וואו. אני כל כך נהנית לראות אותו. פעם ראשונה שהצבעתי לתכנית כלשהי

J Lafferty girl

New member
לוטם מקסים וגם וובה,

וובה פשוט מתוק באישיות שלו[: אני רציתי שאורי וירדן יעלו..אורי עזב מוקדם מדי ורק בגלל הכונפה הזאת שרית.

Karin917

New member
הנה עוד הודעה שבטח לא תזכה אפילו

לתגובה אחת. אני אוהבת את החדר שלי! כ"כ כיף לי איתן... נשארו רק עוד.. לא יודעת מספר מדוייק, אבל משהו כמו שבועיים
היום היו לי המון שעות חופשיות [3 יח' פיזיקה אקסטרני זה פשוט מעולה!] אז הלכנו כולנו לחדר וגררתי איתי עוד כמה חברות ודיברנו בין היתר על כל מיני סרטי דיסני ותוכניות שצפינו בהן בילדות והוחלט על איזה סופ"ש מרתון סרטי דיסני [מקווה שיצא לפועל. פשוט מישהי צריכה לקחת יוזמה ולארגן הכל...] וגם אני וחברה שלא דיברתי איתה כבר 2-4 שבועות חזרנו לדבר וממש התגעגעתי אליה. החדר הוצף לגמרי בגלל שג' התקלחה! ואני נפלתי במדרגות בגלל זה
תמיד היא ניסתה לגרום לי ליפול במדרגות [בצחוק כמובן] והיום בעקיפין היא הצליחה. הלכתי להביא את המטען סוללות למצלמה והנעליים שלי היו רטובות כי כל החדר היה מוצף והחלקתי במדרגות ופשוט נפלתי מתחילתן וכמעט עד הסוף [ש' החזיקה לי את היד אז איכשהו עוד לא הספקתי להגיע ממש למדרגה האחרונה] והתחת שלי התשטח עוד יותר! ו..אח"כ שוב היה כיף! המון דשא ושמש.. כ"כ חבל לי שחזרתי עכשיו הביתה
שוב הפסדתי ערב פנימייה [היה ערב פיג'מות ומלחמת כריות של כל הפנימייה]. מחר אני לוקחת לעצמי יום חופש כי אם כבר אני חזרתי הביתה,אז אני גם אשאר פה
[אבל גם כי ממש כואבות לי השיניים...] ובסביבות הצהריים אני מתכננת ללכת לחדר כושר!~כיייייף~ איילת ושאר הבנות שאמרו לי בתחילת השנה לנסות להיות בפנימייה עם אלה שאני לא כ"כ בקשר איתן, תודה
. אני כ"כ שמחה שאני איתן בחדר... אומנם היה איזה ריב קטן ביני לבין אחת [אבל ללא כל קשר לפנימייה] אבל בסופו של דבר היה ממש טוב כל השנה ואני מרוצה מכך שבחרתי להיות איתן ולא המשכתי להתבכיין שאני לא עם ההיא [שכנראה לא היינו מסתדרות ביחד יותר מחודש]. התגעגעתי אליכן
עכשיו [הכוונה לסוף החודש ואילך] יהיה לי המממממממממון זמן חופשי אז אני אוכל לכתוב פה. דוליז אני לא חושבת שאני אחזור להכין, אבל...

shanchan

New member
היי גם חברותשלי ואני נעשה ערב דיסני

אבל זה בגלל שהייתה לי ילדות עשוקה והיחיד שראיתי (או שאני זוכרת שראיתי) זה מלך האריות
מגניב שכיף לך, נחמד לראות לשם שינוי אנשים שמחים ולא מדוכאים לחלוטין

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifOO

פריק! יצרו!
מלך האריות זה הכי! בואי אליי לראות! זה הסרט הכי חושב בתולדות דיסני והחתוליים!!

אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

[לא, אני לא באמת פה, את הוזה. סתם נו, קראתי את ההודעה שלך והקודמת, אם את רוצה לדבר את יודעת איפה למצוא אותי.]

Karin917

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif

מפתיע לראות אותך פה
ברור שאני רוצה לדבר איתך! [תכף אתחבר למסנ'/אייסיקיו]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאיזה כיף לך!!

זה נשמע כאילו את ממש נהנת שם בפנימייה! אני שמחה בשבילך!! אני שמחה שאת מאושרת עם השותפות שלך לחדר, קשה לשרוד אחת בתוך התחת של השנייה שנה שלמה..! אנחנו כשיצאנו לטיול ליומיים, התכסחנו כל הזמן.. אאוץ' ליפול במדרגות זה כואב, מנסיון של אחת שעשתה ממש את כל ההתגלגלות הדרמטית הזאת כמו בסרטים... :\\ איך אני שונאת להחליק בגלל רצפה רטובה, זה הכי מעצבן, כי אתה מרגיש חסר אונים והתחת שלך תמיד מקבל מכה ממש חזקה.. אם חדר כושר נחשב בשבילך כיף, אז תהני P: ותחזרי לעשות דוליז! מה מונע ממך?? :[

Karin917

New member
לא החלקתי בגלל רצפה רטובה

אלא בגלל נעליים רטובות
כרגע מה שמונע ממני להכין דוליז זה העובדה שאני בפנימייה ללא מחשב אבל זאת לא הסיבה היחידה...

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifנעליים רטובות

זה לא פחות גרוע
רק הזוית של הנפילה שונהPP:
. את... עכשיו בבית :] ^^

Karin917

New member
עכשיו אפילו יותר כיף לי!

הייתי בבוקר בחדר כושר ואחרי זה הלכתי לקנות קצת בגדים ואוכל טעים[
] הממממממממון זמן לא קניתי בגדים כי מאז שאני בפנימייה עליתי 7-8 קילו
וגם בגלל שלא נעים לי לבקש מההורים כסף [הם משלמים על הפנימייה,בי"ס,חדר כושר,שיעורים פרטיים,חתולי והטיפולים שלו...]. קניתי 3 גופיות [תכננתי לקנות רק אחת מהן שאני רוצה כבר איזה חודש אבל השתיים האחרות היו בהנחה] וחולצה ורודה
כשאני ארזה וההורים יסיימו לשלם על הפנימייה/אני ארגיש פחות רע עם עצמי כשאני מבקשת מהם כסף, אני אקנה גם מכנסיים וחצאיות במידה שאני רוצה. מאז שחזרתי אני חופרת המון

Nakuro

New member
../images/Emo210.gifזו לאה אגב <<

לא פדופיל << וי זמיר אני צריכה לבדוק תכינוי יותר ;;

Karin917

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברגע שאני אסיים עם הלימודים אני אתחבר!

Nakuro

New member
../images/Emo210.gifתאמת אותי זה גם הלחיץ 0.0

כי אני עובדת על כמה בנות שאני היצור המוזר הזה כן...ואן יקראו פה... << תהרס לי הנקמה המתוקה XD [זה נקמה על משו לאמשנה סיפור ארוך]

למעלה