הנה עוד הודעה שבטח לא תזכה אפילו
לתגובה אחת. אני אוהבת את החדר שלי! כ"כ כיף לי איתן... נשארו רק עוד.. לא יודעת מספר מדוייק, אבל משהו כמו שבועיים
היום היו לי המון שעות חופשיות [3 יח' פיזיקה אקסטרני זה פשוט מעולה!] אז הלכנו כולנו לחדר וגררתי איתי עוד כמה חברות ודיברנו בין היתר על כל מיני סרטי דיסני ותוכניות שצפינו בהן בילדות והוחלט על איזה סופ"ש מרתון סרטי דיסני [מקווה שיצא לפועל. פשוט מישהי צריכה לקחת יוזמה ולארגן הכל...] וגם אני וחברה שלא דיברתי איתה כבר 2-4 שבועות חזרנו לדבר וממש התגעגעתי אליה. החדר הוצף לגמרי בגלל שג' התקלחה! ואני נפלתי במדרגות בגלל זה
תמיד היא ניסתה לגרום לי ליפול במדרגות [בצחוק כמובן] והיום בעקיפין היא הצליחה. הלכתי להביא את המטען סוללות למצלמה והנעליים שלי היו רטובות כי כל החדר היה מוצף והחלקתי במדרגות ופשוט נפלתי מתחילתן וכמעט עד הסוף [ש' החזיקה לי את היד אז איכשהו עוד לא הספקתי להגיע ממש למדרגה האחרונה] והתחת שלי התשטח עוד יותר! ו..אח"כ שוב היה כיף! המון דשא ושמש.. כ"כ חבל לי שחזרתי עכשיו הביתה
שוב הפסדתי ערב פנימייה [היה ערב פיג'מות ומלחמת כריות של כל הפנימייה]. מחר אני לוקחת לעצמי יום חופש כי אם כבר אני חזרתי הביתה,אז אני גם אשאר פה
[אבל גם כי ממש כואבות לי השיניים...] ובסביבות הצהריים אני מתכננת ללכת לחדר כושר!~כיייייף~ איילת ושאר הבנות שאמרו לי בתחילת השנה לנסות להיות בפנימייה עם אלה שאני לא כ"כ בקשר איתן, תודה
. אני כ"כ שמחה שאני איתן בחדר... אומנם היה איזה ריב קטן ביני לבין אחת [אבל ללא כל קשר לפנימייה] אבל בסופו של דבר היה ממש טוב כל השנה ואני מרוצה מכך שבחרתי להיות איתן ולא המשכתי להתבכיין שאני לא עם ההיא [שכנראה לא היינו מסתדרות ביחד יותר מחודש]. התגעגעתי אליכן
עכשיו [הכוונה לסוף החודש ואילך] יהיה לי המממממממממון זמן חופשי אז אני אוכל לכתוב פה. דוליז אני לא חושבת שאני אחזור להכין, אבל...