לפחות עכשיו אדם יידע שהיתה תועלת במאמצים שלו
L Lir האחת New member 8/2/07 #43 ../images/Emo6.gif אתה חושב? כי מחר הוא אמור להשיב על השאר ..ויש לו לא מעט
R RichardSmith New member 9/2/07 #54 ../images/Emo2.gif חירש?! טוב, אני עדיין מוכן לשבת על יין בחוף הים... אבל לא יותר מזה...
I idc1 New member 7/2/07 #10 הי בני ביום שישי הקרוב מתקיים במרכז הבינתחומי הרצליה יום פתוח לתואר ראשון. כדאי לך לבוא ולשמוע. בבינתחומי יש מרכז לטיפוח כישורי למידה, כך שתוכל גם להתייעץ בעניין הזה. אתה יכול להיכנס לאתר של הבינתחומי לפרטים נוספים www.idc.ac.il בהצלחה!
הי בני ביום שישי הקרוב מתקיים במרכז הבינתחומי הרצליה יום פתוח לתואר ראשון. כדאי לך לבוא ולשמוע. בבינתחומי יש מרכז לטיפוח כישורי למידה, כך שתוכל גם להתייעץ בעניין הזה. אתה יכול להיכנס לאתר של הבינתחומי לפרטים נוספים www.idc.ac.il בהצלחה!
B beniNC New member 8/2/07 #47 ת'אמת עדיף לי לשרין 100 אלף שח ולא לעבור את הטענית של פסיכומרטי ואני בונה על מכללת נתניה ובשביל זה צריך תוכנית חיסכון מהלידה עד גיל 18
ת'אמת עדיף לי לשרין 100 אלף שח ולא לעבור את הטענית של פסיכומרטי ואני בונה על מכללת נתניה ובשביל זה צריך תוכנית חיסכון מהלידה עד גיל 18