idc1

New member
יום פתוח במרכז הבינתחומי הרצליה

ביום שישי הקרוב, 9/2/07, בשעה 9:00, יתקיים יום פתוח לתואר ראשון במרכז הבינתחומי הרצליה (רח' כנפי נשרים 2, הרצליה). במהלך היום יתקיימו מפגשים עם דיקני בתי הספר משפטים, מנהל עסקים, מדעי המחשב, ממשל ותקשורת וכן, עם נציגים של ההכוון התעסוקתי, יועצים אקדמיים ועוד.

שאלה דבילית

איפה אפשר לקנות טפסים לאוני' ת"א ולאוניברסיטה העברית. סטימצקי כבר לא עובדים איתם. לא רוצה באינטרנט כי זה לתואר שני ואין לי כוח להתחיל לרדוף אחרי טפסים. אני מחיפה ולא בא לי להתרוצץ בשביל טופס. תודה לעוזרים

lollapalooza

New member
דיונון (אופיס דיפו ../images/Emo3.gif)

שמן הסתם נמצא גם באוניברסיטת חיפה[?]

RichardSmith

New member
לרדוף אחר טפסים?...

יש אתר המיועד בשביל זה, (בעברית לפחות) ממש לא צריך להתאמץ.

נועה ח

New member
יש לי כמה שאלות בסטטיסטיקה

המבחן מחר. מכירים איזה אתר או פורום שיוכל לעזור לי?

RichardSmith

New member
אכן...

סטטיסטיקה היא לא ענף של מתמטיקה... אנחנו המתמטיקאים בזים לה.
סתם... בפורום הזה יעזרו לך.

נועה ח

New member
הכנסתי שם שאלה

תודה על ההפניה. יש אולי עוד דברים? אולי יותר מקצועי

RichardSmith

New member
../images/Emo2.gif

איש אחד בא לטיפול אצל רופא, הרופא בודק וקובע שיש לו שבוע לחיות... האיש אז שואל אותו היכן אפשר לקבל חוות דעת נוספת... הרופא עונה לו: "אתה בוודאי יהודי"... או שזה לא הלך ככה?... אבל אני בשוק, האנשים שם יעזרו לך... כמובן היה עדיף לא יום אחד לפני...

שלום לכם

אני שוקל ללמוד תואר ראשון במשפטים במכללה אבל רציתי לדעת האם אני יכול להמשיך אחרי זה לתואר שני באוניברסיטה? או שאם אני לא עושה את התואר הראשון באוניברסיטה אני לא יכול להמשיך הלאה?

Lir האחת

New member
לא נורא...[מנהלת ../images/Emo68.gif]

לשאלתך, אני מאמינה שלא צריכה להיות בעיה להמשיך לתואר שני באוני' בסיום תואר ראשון של מכללה, כמובן אם אתה עומד בדרישות הקבלה. תיאורטית לא אמורה להיות בעיה. מה קורה בפועל "מאחורי הקלעים" מבחינת את מי מעדיפים לקבל? לא יכולה לדעת אם יש עדיפות ל...בוגרי אונ'. ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום סטודנטים. אולי תוכל לקבל תשובה יותר ברורה.

Lir האחת

New member
אצלך כולם מקום שני ../images/Emo4.gif

איזו גלידה נמצאת במקום הראשון?

Lir האחת

New member
../images/Emo122.gif

אני לא מאמינה שהלכתי לחפש בשאלונים את התשובה! אחחח הסקרנות! סורבה מנגו של האגן דאז

למעלה