beniNC

New member
לימודי משפטים,

שלום שמי בני אני בן 19. כרגע אני מתענן במשפטים כמיקצוע אשמח לקבל חוות דעת של סטודנטים אני קצת חושש ללמוד אותו מכיוון שאני לקוי למידה ובעל הפרעות קב וריכוז ואני עוד יותר מפחד ללמוד אותו בגלל המבחני לישכה
שמה אני לא יעבור אותם רציתי בהתחלה כלכלה וחשבונאו אבל זה הרבה מתמטיקה ומדע המדינה חוץ מהוראה אין מה לעשות את זה ותעשיה וניהול ארק טכניון כעקרון אני מתקבל למכללת נתניה... אפשר עיצות מסטודנטים למיקצוע איך אתם לומדים למבחנים וכל זה ואשמח לדבר עם סטודנטים חוות דעת על המיקצוע במסנג'ר או סקייפ/איסייקו... זהו בגדול תודה...!

מכללת רמת גן - שווה???

הייי... אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אני אנסה בכל זאת... אני רוצה ללמוד תואר שני מנהל עסקים - מישהוא מכיר או שמע על התואר של מכללת רמת גן? ממליצים??? או שיש מקום יותר טוב??? תודה לכל מי שיעזור לי :)

RichardSmith

New member
כאן זה פורום חברתי...

יש פורום סטודנטים בתפוז לשאול את זה שם. אשלח לך כמה דברים במסרים.

למה לא לעזור??? ../images/Emo46.gif

אז על מה הפורום הזה????? לשאול מה להזמין בקפיטריה???? אם זה פורום חברתי אז אני אשאל בצורה חברתית אם כדאי לי ללמוד שם או לא, זה יותר טוב? למה לא לעזור לאנשים, אוף אני לא מבינה !!!

RichardSmith

New member
כי אי אפשר...

בלי להכיר אותך (בהנחה שאני מכיר את הסטודנטים שלומדים שם) אני לא יכול להגיד אם תהני מהחברה שם. (כמובן בהנחה שלומדים שם סטודנטים אשר הם קבוצה הומוגנית מבחינת האישיות, כלומר שלא תמצאי שם אנשים המתאימים לך מבחינה חברתית בהנחה שאת לא מאותה הקבוצה מבחינת האישיות כמובן.) אבל האם רצית לדעת מבחינה חברתית או "הצלחה בחיים" או כל מדד ארטילאי אחר? הרבה פעמים אני דווקא כן עוזר לאנשים, אבל במסרים, דפי הפורום נועדו לדברים חברתיים בין סטודנטים. שאלות לגבי מקום כזה וכזה מקומם בפורום השכן. את כמובן מוזמנת להשאר ולהשתתף בקבוצה בתור סטודנטית לעתיד.

Lir האחת

New member
כבר לא ישנה,

לא ידעת אם זה הפורום הנכון. אז כפי שנאמר לך, זה לא הפורום הנכון. זה לא העניין של רצון לעזור או לא. זה העניין שאם כל אחד ישאל שאלה שאינה קשורה לנושא הפורום הפורום כבר לא יהיה פורום "סטודנטים מדברים". אם את מעוניינת לקבל מידע על מה נושא הפורום את מוזמנת לקרוא את הודעת המנהלת [קישור *אדום* מצד שמאל] אנחנו באמת מעוניינים לשמור על אווירת הפורום
את שאלתך את מוזמנת להפנות לפורום השכן שלנו, פורום "סטודנטים". אולי שם תוכלי לקבל יותר מענה.

the last anigma

New member
ליר.. שאלה... מה נסגר עם השם

של הפורום בסוף? כי השם הזה ממש מבלבל מלא אנשים... "בחצר הקמפוס" לא נראה לי שהיה מבלבל כ"כ... ובכלל היה יותר נחמד... אם פעם לא היה טיעון אז עכשיו יש... אנשים עושים חיפוש על סטודנטים - מקבלים אותנו, ואז גם מתאכזבים...

Lir האחת

New member
נק' רגישה :)

את שם הפורום הקודם גם אני אהבתי מאוד. אבל אני לא אובייקטיבית, כי זה היה הרעיון שלי
ההחלטה שנקבעה הייתה שיש להחליף את שם הפורום לשם שיהיה יותר ברור וישיר. מצד אחד זה נכון, ייתכן שהשם גורם לבלבול בקרב הגולשים. מצד שני, אנשים שמחפשים פורום המיועד לקהילת הסטודנטים, רוב הסיכויים שיעשו חיפוש על "סטודנטים" ואז הם יגלו שיש יותר מפורום אחד שהם יכולים להיכנס ולגלוש בו להנאתם. אני מאמינה שזה לא משנה איזה שם יהיה לפורום, בסופו של דבר שניהם פונים לקהילת הסטודנטים וזה מקור הבלבול. לכן, אם לא קוראים את הודעת הפורום/מנהל, אשר די מבהירה את נושא הפורום, אז עשויים להתאכזב...או שלא
מה דעתך?

dudmel

New member
מילא שיתאכזבו,

אבל למה לצעוק? הצעקה שכבר לא ישנה דפקה ממש הפחידה אותי...

Lir האחת

New member
אל תדאג..

אני כאן להגן עליך
חוסר שינה אתה יודע...עשוי לגרום לעצבים לפעמים, אפשר להבין

dudmel

New member
קודם כל תודה ../images/Emo6.gif

God Save The Queen (Lir)​
אבל אני שמתי לב שחוסר שינה, לא רק שלא עושה אותי עצבני, נהפוך הוא - הוא מחדד לי את המחשבות... לכי תביני

the last anigma

New member
אולי אפילו "סטודנטים - חברתי"

יהיה יותר טוב.... למרות שזה לא שם זורם כזה.. אבל הוא יותר ישיר וברור...

Lir האחת

New member
את האמת,

שחשבנו בשלב מאוחר יותר גם על השם הזה חחח ובסוף פשוט החלטתנו לתת לשם הזה צ'אנס :) אבל זה בהחלט עוד עשוי להשתנות.

Lir האחת

New member
../images/Emo32.gif

מצטרפים חדשים שלום
שימו לב שהפורום הינו פורום חברתי, אנא שימרו על נושא הפורום. ברוכים הבאים, והמון
בהצלחה

מחפשת מורה פרטי/ת לאנגלית רמה 5 יח'

היי כולם אני סטודנטית שמחפשת מורה פרטי/ת לאנגלית רמת לימוד 5 יחידות באיזור הגליל, אשמח לקבל תגובות תודה!

למעלה