וסיימון מלך
H hcsneB New member 27/1/07 #87 תלחץ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=205&msgid=93032517
1 1uLtRaSoNiC1 New member 28/1/07 #108 נו אז? נכון, זה מעליב...אבל זה מצחיק לא פחות... לא אמרתי שהם יצאו נשמות טובות, אבל אני מבין אותם לחלוטין.
נו אז? נכון, זה מעליב...אבל זה מצחיק לא פחות... לא אמרתי שהם יצאו נשמות טובות, אבל אני מבין אותם לחלוטין.
1 1uLtRaSoNiC1 New member 28/1/07 #109 וראיתי את הקליפ, ועדיין לא החלטתי אם הם צריכים יותר תקציב או פחות סמים
ח חולוני New member 27/1/07 #79 זה מצחיק, אבל אין על וויליאם האנג הנה הקליפ ל-She Bangs חבל שאין את אלבום הבכורה שלו Inspiration בארץ (האלבום יצא בלייבל Koch!).
זה מצחיק, אבל אין על וויליאם האנג הנה הקליפ ל-She Bangs חבל שאין את אלבום הבכורה שלו Inspiration בארץ (האלבום יצא בלייבל Koch!).
P Poetic Death New member 27/1/07 #90 האודישנים שם זה אחד הדברים הכי גאוניים שיש. רק לצחוק. כשהם ירדו על איזה בן 16 שם והוא התחיל לבכות..
P Psycho BuZZ New member 27/1/07 #91 בהתחלה חשבתי שזה סול. התכנית לא היתה משודרת בכלל אם האנשים לא היו עושים צחוק מעצמם באודישנים האלה.
W Wrong Thing New member 26/1/07 #22 שלום, אתה כבאי? לא אני לא כבאי יש פה שרפה קטנה איפה? במכנסים שלי
ש שלגAKAרסקי New member 26/1/07 #57 פאגין גונזלס!!! העלה הרבה חיוכים וטונה של צחוק אי שם בכיתה ט'...פאק עברו איזה 4 שנים! הלו מוהל חתכתי לבן שלי את הבולבול!!!! הבולבול ביד שלי!!!!
פאגין גונזלס!!! העלה הרבה חיוכים וטונה של צחוק אי שם בכיתה ט'...פאק עברו איזה 4 שנים! הלו מוהל חתכתי לבן שלי את הבולבול!!!! הבולבול ביד שלי!!!!