ארלין גולד והג'אמה - הופעה בשבת

ארלין גולד והג'אמה - מביאים את הגרוב לקולטורה! *+*הופעה אחרונה לזמן הקרוב*+* "פיצוץ מאסיבי של רוק,Fאנק,בלוז,ג'אז,סמבה ובוסה נובה על במה אחת" יום שבת 27.01 פתיחת דלתות: 21:30 מועדון הקולטורה הרצל 154 הג'אמה הם: איל מטרי| בס ערן פינק| תופים עמרי אברמוב| סקספון טנור איל וילנר| סקספון אלט ינון פרץ| חצוצרה רועי שפילמן| כלי הקשה מאיה ברמן| קולות ליווי ארלין גולד| שירה

esvee

New member
קצת גיטרות כבדות :D

http://www.laidbacksmokeyvibe.com/files/rock_improvisation.mp3 תהנו, תגיבו!!

חולוני

New member
יופי של קליפ

אבל קצת הגזמת עם ההתלהבות. הקליפ של מישל גונדרי ל-Cell Phones Dead של בק יותר טוב. מה שכן זה בהחלט אחד הקליפים הכי טובים של השנים האחרונות.

hcsneB

New member
תשמע, זה גאוני ברמות...

אני לא יודע כמה סמים קווין בארנס עושה, אבל אני בטוח שהם עולים המון

hcsneB

New member
גועל נפש של אנשים

ואלה שנבחנים שם עוד יותר מטומטמים, למה הם הולכים אם הם יודעים שלא משנה עד כמה הם טובים, ישפילו אותו בפריים טיים?

1uLtRaSoNiC1

New member
נו באמת...

כאילו אם בן אדם היה בא ושר לך את זה מול הפרצוף לא היית מת מצחוק... אל תתחנחן לי עכשיו...גם הם אנשים וגם הם צוחקים שמשהו מצחיק אותם

hcsneB

New member
הוא לא הראשון שעושים לו את זה

והטמבל ההוא מימין בכלל בהמה, לא סובל אותו קיבלת את הקליפ של אוף מונטריאול?

1uLtRaSoNiC1

New member
מה אתה רוצה?

כאילו שאתה לא צוחק על אנשים וכאילו שאני לא צוחק על אנשים וכאילו שיש מישהו בעולם שלא עשה את זה... איך הם שונים? הגיעו לשם הרבה אנשים שאני פשוט הייתי בוכה להם מול העיניים וכנ"ל אתה. וקיבלתי אבל אני עייף מדי לראות משהו עכשיו

hcsneB

New member
תסכים איתי שיש הבדל

בין לצחוק על איזה וידיאו ביוטיוב לבין לצחוק לבנאדם בפרצוף, ועוד בטלוויזיה מול קהל עצום בהיקפו בגלל שהוא עושה משהו שהוא אוהב ותראה... אני מבטיח לך שזה גאוני ברמות שעוד לא נכבשו לפני כן

למעלה