הקורס הכי מתקדם הוא למיטב ידיעתי 4 שעות בשבוע לסמסטר אחד, תקנו אותי אם אני טועה... אכן מחשיבים את הציון הכי גבוה כמו שנאמר, ולפי נסיוני האישי, מי שנמצא במתקדמים 2 - יכול לעשות את המאמץ ולהוציא פטור באמי"ר.. זה מה שעשיתי ואני מאושרת בכל פעם שאני רואה את החברים עמלים על מטלות באנגלית.
אני בסוף סמסטר א' של פיזיקה - ואתה כנראה די הולך ללמוד מה שאני למדתי. העצה הכי חשובה - אם אתה לא עתודאי - משמע, החומר מהתיכון לא רענן בראש, תעזור לעצמך בכך שתחזור על החומר של חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי - ולא סתם לרפרף - אשכרה תפתור תרגילים - זה ייקל עליך בטירוף בשבועיים הראשונים, ובכלל. נגזרות, אינטגרלים, מספרים מרוכבים, חזקות ושורשים (תזכר טוב בחוקים), חקירת פונקציות, זהויות טריגונומטריות... פשוט פתח ספר בגרויות של 5 יח' ותלמד כמו ילד טוב. חוץ מזה, אם באמת יש לך זמן פנוי, תראה קצת הרצאות בשרת הוידאו. אפילו סתם בשביל לראות איך מתנהל שיעור ולמה לצפות. טוב, אני חוזר להתמודד עם קוריוליס הארור (אתה עוד תגיע אליו, ותקלל אותו
כל סטודנט צריך להוציא פטור מאנגלית לקבלת התואר. או שמגיעים לציון המיוחל דרך הבחינה הפסיכו', דרך מבחן אמי"ר או לוקחים קורס עד לרמת פטור באונ'. האחרון הכי פחות מומלץ כי אלו שעות נוספות במערכת. בפסיכו צריך להוציא מעל 134 נקודות באנגלית.