Lir האחת

New member
ניסית אולי

להפנות את שאלתך לפורום סטודנטים? אולי שם תוכל לקבל יותר מענה בעניין הזה

אין3

New member
סטודנטים לפסיכולוגיה..??? באשקלון?.

אם יש כאן מישהו שלומד במכללת אשקלון פסיכולוגיה אני נורא אשמח לקבל קצת מידע אם אפשר....

קטריס

New member
לימודי תזונה ופיזיולוגיה

שלום. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאלות הללו, אבל רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לברר מידע על שני נושאים: 1. לימודי תזונה. מהי איכות הלימודים בארץ (בפקולטה לחקלאות למשל) בהשוואה לאופציות מסויימות בחו"ל (אוסטרליה, ארה"ב, אירופה איפהשהוא)? האם הפרש העלות הגדול שווה את זה? 2. עד כמה שהבנתי, כדי ללמוד פיזיולוגיה של המאמץ בארץ יש ללמוד רפואה, משם להמשיך לפיזיולוגיה, ומשם לפיזיולוגיה של המאמץ. או במילה אחת - no fuckin way. בארה"ב הבנתי שניתן ללמוד פיזיולוגיה בקולג' ומשם להמשיך לפיזיולגיה של המאמץ, הרבה יותר בקלות. רציתי לדעת איפה אוכל לברר פרטים על לימודי פיזיולוגיה של המאמץ בחו"ל. האם פשוט שאתקשר לקמפוס? מכירים מקורות טובים אחרים למידע? מכירים מישהו בעל ניסיון? כל משוב יתקבל בברכה. תודה.

One Dragon

New member
שאלה!!!!!

יש כל מיני תארים והסמכות מקצועיות...... איזה תואר ..לימודים...מקנה לך מקצוע שבדר"כ יש בו עבודה ולא תשאר עם התואר ביד בשביל "היופי".....?????... הנדסת חשמל ואלקטרוניקה?....סיכויים טובים למצוא בזה עבודה לאחר הוצאת התואר?... תודה......

RichardSmith

New member
תעודה בהחלט מכובדת.

כמובן תלוי כמה אתה טוב במקצוע הספציפי... עדיף לא ללכת לפי ה"יוקרה" או המחשבה שתהיה עבודה, עדיף ללכת על מה שאוהבים...

תלוי מהו התחום שלך ומהן תכניותייך

אישית, כשלעצמי אני מתכנן להישאר באקדמיה, להמשיך אחרי התואר הראשון אל התואר השני, לדוקטורט ולפרופסורה, תוך שאני מרצה על התחומים, בהם התמקדתי. אבל אם קריירה אקדמאית, איננה בראש-מעינייך ותכניתך, היא ללמוד באוניברסיטה שלוש שנים וזהו-זה - אז השאלה, מה את רוצה... להערכתי, אם תקחי הנדסת-חשמל ואלקטרוניקה - טוב, לטכנאים תמיד יש ביקוש... אם-כי אין לי מושג, מה התחרות בענף וזה דבר, ששווה לך לבדוק, בטרם תתחילי.

מדעי התזונה או יחסים בינלאומיים?

שניהם נשמעים מעניינים אבל מה עושים עם תואר ביחסים בינלאומיים?... אם מישהו לומד אחד מהמקצועות האלה- אני אשמח לקבל תשובה--ארוכה ומפורטת ככל שתהיה:)

ChilD SouL

New member
אומרים ש...

מדעי התזונה זה העתיד שלנו [לפחות ככה סיפרו לי בכל מיני הרצאות אחרי השחרור
].

אפרתs

New member
את רוצה להיות דיאטנית קלינית?

או חוקרת בתום התזונה ומדעי החיים? אם כן, לכי ללמוד מדעי התזונה. זו ההכשרה שמקבלים שם. לדעתי מרק וגם נותן אפשרות למקצוע.. כמעט כמעט שהלכתי ללמוד (התקבלתי עם מיליון פטורים והחלטתי שלא). יחב"ל... הרבה פחות פרקטי אבל בטוחה ששמיש במקומות מסויימים.. לא ממש מכירה ויודעת. בהצלחה בהחלטה

chenosh

New member
יש פה במקרה סטודנט שלומד תזונה

אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר הייתי ממש נלהבת עד שמישהו אמר לי שזה מלא פיזיקה וכימיה למתקדמים ושזה יבש בטירוף מישהו אולי יכול להגיד לי מניסיון איך זה?

M a t h 0 0 7

New member
שאלה לגבי תשובות מהאונ'

בוקר טוב, אני נרשם לאונ' העברית בעוד מס' ימים. קבלתי מותנית אך ורק בציוני הבגרות שלי, שמכיוון שהם גבוהים אני מתקבל בקבלה ישירה למסלול שאני מעוניין ללמוד. הכוונה היא שאני רק צריך להגיש לאונ' את ציוני הבגרות שלי + מבחן אמי"ר הממיין לאנגלית. ברצוני לשאול, האם אוכל להירשם ולקבל הודעת "קבלה על תנאי" או משו כזה, עד שאוכיח את רמתי באנגלית? אני מתכוון לעשות את מבחן אמי"ר/ אמיר"ם בסביבות מרץ-אפריל, ואם לא אקבל פטור אעשה שוב בספטמבר באונ'. האם האונ' תדחה אותי עד שאגיש את ציון האנגלית שלי במבחן הנ"ל? כמו כן, מה המשמעות של קבלה ישירה? האם היא מובטחת לי? תודה, שבת שלום.

RichardSmith

New member
לפי דעתי...

תקבל תשובה חיובית. היה יותר קל לו היית עושה את הפסיכו... אבל בהצלחה באמי"ר! מה אתה מתכנן ללמוד? אני מנחש שמתמטיקה.

למעלה