beni the king

New member
לימודי משפטים

שלום שמי בני אני מחיפה ציון הפסיכומטרי שלי הינו 620 ו ממוצע בגרות 97 לאוניברסיטת חיפה איני מצליח להתקבל. אני רוצה ללמוד משפטים התכנון שלי הוא לעבוד שנתיים לחסוך כסף 2 המכללות שעומדות לפני מכללת נתניה ושערי מישפט איך הם? יש פה סטודנטים שלומדים שם? תודה!

nofar70

New member
סרט תיעודי../images/Emo13.gif

שלום
אנחנו תלמידי מגמת תקשורת, כיתה יב` .
הבגרות המעשית שלנו מורכבת מיצירת סרט תיעודי על כל נושא שנבחר. אם יש לכם סיפור מעניין , יש לכם את ההזדמנות לתעד אותו ולספר אותו לרבים אחרים. נשמח אם תיצרו עימנו קשר נופר - [email protected]

missou

New member
../images/Emo215.gifהנדסת חשמל סמסטר אביב../images/Emo215.gif

שלום לכולם, בעוד חודש אתחיל ללמוד את המקצוע באוניברסיטת ת"א יש לכם הצעות לסטודנט הצ'ונג ?

מירי224

New member
שלום לכולם

שלום רציתי לדעת אם אני ניגשת לבחינת אמי"ר מחשיבים את הצין מהבחינה האחרונה או את הציון הכי גבוה? ועוד שאלה... רמה 7(מתקדמים 2) באונ' ת"א/חיפה כמה פעמים בשבוע וכמה ש' מתקיים הקורס?

Lara F

New member
אהוי אנשים,

שאלה לי אליכם, לימודי פרסום. מה שמעתם על זה? איפה לומדים את זה בארץ? האם באוניברסיטאות השונות בארץ יש משהו בסגנון?! (ממה שהבנתי באת"א ובעברית אין BA ) יכול להיות שזה בלעדי ו- שייך למחלקה לתקשורת
/ שיווק /מנהל עסקים
/גרפיקה
/ קופירייטינג / מחשבים ?? או שבכלל יש את זה, אבל זה רק לתארים מתקדמים יותר?! שמעתי על מסלול פוטנציונאליים במכללות השונות... אבל עד כמה הם נחשבים בעיני המעסיקים בענף בארץ? והאם המקומות היחידים שבהם ניתן ללמוד פרסום זה רק מכללות ?
אם מישהו יודע משהו בנושא...... זה יהיה נחמד. חוצמזה, ישכ'ם אחלה פורום.
פעם ראשונה בתור סטודנטית שאני נתקלית בו...
תודה מראש,

crunk1

New member
שאלה על אונ' י-ם, והפקולטה למשפטים

אהלן, אני חושב להירשם ללימודי משפטים באונ' ירושלים, והחל משנה ב' ללמוד גם תואר נוסף (בהנחה שיהיה לי ציון של מעל 82 בשנה א') יש כאן מישהו אולי מהפקולטה שיכול לתת לי קצת מושג איך שם? מכל מיני בחינות - הלימודים, מתקנים, חברתית וכו'? בנוסף, אני גר במרכז הארץ - אם אני הולך למשפטים באונ' העברית - לא הבנתי כל כך איך האוניברסיטה בנויה - הקמפוס שבו לומדים משפטים נמצא באותו מתחם כמו שאר הפקולטות באוניברסיטה? מה יהיו אפשרויות המגורים שלי שמה? ומה העלויות? מה ההבדלים בין המעונות השונים? עם כמה שותפים גרים שם בדיוק? הם בנויים כמו דירה רגילה עם מטבח מקלחת ושירותים? או שזה חדר וזהו?

dman45

New member
מכללת בראודה

יש כאן מישהו שלומד במכללה ויכול לספר על רמת הלימודים? האווירה? מרצים? כל מידע יעזור

עדיף שתשאל את זה בפורום סטודנטים..

בכל מקרה, מהמעט שהבנתי בתק' האחרונה, יחסית למכללות הן לא נחשבות לטובות.. לפי תוצאות עוברי בחינות הלשכה- מבין המכללות ה-1 היא הבינתחומי (91% עוברים), אח"כ רמת גן (91%) ואח"כ המכללה ךמנהל (90%) מכללת נתניה- 85% עוברים, שערי משפט 82%. בהצלחה!

maverick 42

New member
סרט תיעודי

על מגמות תקשורת בבתי ספר שדורשים מתלמידיהם לעשות סרט תיעודי

RichardSmith

New member
לא להתחשמל. ../images/Emo3.gif

לא זכורים לי סטודנטים שלומדים את המקצוע הנ"ל בפורום. יש כמה סטודנטים מאת"א כאן. יש משהו ספציפי שהיית רוצה לדעת?

RichardSmith

New member
תשובות חלקיות.

דבר ראשון ברוך הבא.
יש לך רעיון בנוגע לתואר השני? כיוון? מכיוון שאני לומד מתמטיקה וכלכלה, משפטים קצת רחוק ממני... הלימודים, עד כמה שידוע לי, די לחוצים. הרבה דברים לזכור. הם יותר מאורגנים חברתית מאשר הפקולטה לטבע... ידידה שלי שלמדה משפטים היתה הגזברית של מועדון הסטודנטים למשפטים או משהו בסגנון. אירגנו בכסף מסיבות למשל. לפני כמה שבועות היתה מסיבה למשפטים ורפואה... אפשר להגיד שישנם 5 קמפוסים לעברית, גבעת רם עם הפקולטה לטבע, האקדמיה ללשון והאקדמיה למוזיקה, הר הצופים עם מדעי החברה והרוח, ה"קמפוס" בהדסה, שם לומדים סטודנטים לרפואה רוב הזמן, השלוחה באילת למחקר תת ימי והשלוחה ברחובות, בעיקר מדעי החקלאות. אפשר לגור במעונות שזה משהו כמו 1300-1500 שח לחודש, דירות יותר סבירות ופחות... אפשר כמובן גם לשכור דירה בקרבת הקמפוס. יש כמה איזורים של מעונות, כאשר כל מתחם בנוי קצת שונה. גר בדירה הקרובה לגבעת רם ככה ש...

Musi© Gi®l

New member
מעונות 1300-1500??!?

אולי רק בכפר הסטודנטים. מעונות מעפנים חדר זוגי עולים בסביבות 750.וזה כולל רוב ההוצאות. חחח אני לא מאמינה שרפואה עשו מסיבה עם משפטים משולב. מה השלב הבא? לארגן מפגש לכל האמהות הפולניות שלהם ?

crunk1

New member
תודה - מה יש במעונות אז?

הקמפוס למשפטים אם ככה נמצא בהר הצופים נכון? כמה מעונות שונים יש לי לבחור ביניהם? ובאיזה מובנים להשכיר דירה באזור עדיף? (החסרונות שחשבתי עליהם הוא שדירה תהיה רחוקה יותר מהקמפוס, ושהיא תהיה בסביבה של פחות סטודנטים, נכון? או שזה כמו בבאר שבע שיש בניינים שלמים שמלאים כמעט רק בסטודנטים?) איך המעונות בנויים בדיוק? אלה בנייני דירות בתוך המתחם של הקמפוס? או סמוך אליו? כל הקטע של מקלחת מטבח ושירותים - זה משותף לקומה, או שבימינו יש את זה BUILT IN בכל דירה? מתי בדיוק צריך להגיש בקשה בשביל להגיע למעונות? אני פשוט טס עוד שבועיים לבערך חצי שנה אז הייתי רוצה לדעת הכל עכשיו... תודה!

RichardSmith

New member
אכן, הר הצופים.

מאכלסים את המעונות די קרוב לפתיחת השנה. לא זוכר תאריך מדויק, אולי חודש לפני תחילת הלימודים. יש שלושה איזורים, אידלסון, רזניק וכפר הסטודנטים. אם אני לא טועה, ידיד שלי גר ברזניק עם שותף לחדר, לכל אחד חדר שינה נפרד ושירותים ומטבח משותפים, 1300 לחדר. ידידה שלי גרה באידלסון, לבד בחדר עם מטבחון קטן ומקלחות/שירותים המשותפים ל 10 חדרים. כמדומני היא משלמת 1200. כאשר היא היתה במעונות גבעת רם, היא שילמה 800~ אבל עם שותפה לחדר. בכפר הסטודנטים זה 5 סטודנטים בדירה כמדומני. עדיף לחפש את האתר היעודי לעניין, יש דרך האתר של האונ'. תהנה בטיול.

crunk1

New member
אגב לגבי כיוון לתואר שני

בהנחה שאני אלמד משפטים וכלכלה, אני מניח שתואר שני אני ארצה לעשות במנהל עסקים...

crunk1

New member
אה חחח

חשבתי לרגע שלזה התכוונת ששאלת לגבי התואר השני.... לגבי התואר הנוסף - חשבתי על כלכלה... אולי ניהול אם כלכלה יפחיד אותי יותר מדיי... אני מקווה אבל שזה אפשרי לשלב גם משפטים וגם עוד תואר ושעדיין ישאר זמן להירגע קצת... לצאת וכו'...

למעלה