mini cat

New member
../images/Emo54.gif להלהלהלהלה עוד מעט!

עוד שלושה ימים אני מסיימת! עוד שלושה ימים! אוףלמה בית הספר תקע אותנו?? רק בגללו נאלצנו לגשת למועד ב' וללמוד עד עכשיו... טוב בכל מקרה מסיימים עוד יומיים עכשיו שאני חושבת על זה^O^ הומ... אני מקווה שמבינים- מתמטיקה
אני גם צריכה עזרונת, מישהי יודעת במקרה מאיפה יכולה אני להשיג מבחני בגרויות מהעבר
זה מש שנותר לי לתרגל O-O בלעע עניתי כמעט על כל השאלות האפשריות בספר= חרשנית^^

אנבלייי

New member
פעם היה לי שיער כולכך יפה ../images/Emo10.gif

בשלהי כיתות ז'-ח'. [תתעלמו מהכרית הקטנה והשמנה שמשמשת לי בתור פרצוף, טוב? D: ] עכשיו השיער שלי ג'יפתי ומגעיל וקצר ;[ ואמא שלי כלהזמן צוחקת עליי ואומרת שהראש שלי נראה כמו תחת של תרנגולת Oo

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאם הראש שלך נראה כמו

תחת של תרנגולת, אז תחת של תרנגולת זה דבר סקסי
אני בטוחה שעדיין יש לך שיער מקסים
ולמה אמא שלך אמרה את זה
? את יפהפיה!

mirymoo

New member
הבה נתחלף

אני אקבל את ההוא
ואת תקבלי את החלק החום כהה שכולם חושבים שהוא שחור והדוחה שלי!!!!!!!!!!! איזה יופי זה נכון?!

BiDriL

New member
../images/Emo176.gif

רוצה את הגוש צמר עופרת שאמור להיות השיער שלי?:]]

FOBgirl

New member
../images/Emo31.gif

לפי מה שאני חושבת, הפורום הזה הוא יותר מפורום דוליז, זה לא פורום של אנשים זרים וכמו שאמרת לא פורום של פסיכולוג וזה, אבל דווקא בגלל שאנחנו מכירות דווקא בגלל זה אנחנו יכולות לתת עצות ובאמת לעזור. נכון, החיים לא נגמרים, אבל אנחנו פאקינג מתבגרות, יש את כל ההתאהבויות, יש משברים ודכאונות, ואם מישהי רושמת על זה זה רק מראה כמה שהיא סומכת עלינו שנעזור לה ונעודד אותה. בשרשור אוף לדעתי כדאי לדבר על כל הנושאים שכואבים/משמחים אותנו, גם התאהבויות מפגרות של גיל העשרה. אני לא יודעת להתנסח, דאמט

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

זה רק מראה כמה שאנחנו מגובשות, ובאמת...בשבילי זה לא רק פורום..ובטח גם בשביל עוד כמה בנות. אנחנו פאקינג טינאיג'ר!!!!!111 אם זה המקום שבו מקשיבים לנו? מבינים אותנו? וזה עושה לנו טוב אחרי זה, והתגובות באמת עוזרות לנו? אז למה לא?

למעלה