Shusho

New member
../images/Emo32.gif

אם עוד משהי אחרת באה פה להתלונן שכואבת לה האצבע במקום לעשות משהו יעיל בחיים שלה אני מביאה לה כאפה
. בחיי שהפורום הזה הפך לגוש בנות שמתבכיינות על החיים שלהן, על דברים מטופשים או בהקצנות מטורפות. ואני יודעת שלא רק אני חושבת ככה כי דיברתי עם כמה בנות על זה, בעיקר הותיקות... בעיקר אלה שלא כותבות כאן בערך מהסיבה הזו. אז, די. תקלטו שאתן בנות 14 והחיים לא יגמרו לכן אם הוא לא יאהב אתכן (דוגמא, כן?), ותמצאו לעצמכן תעסוקה לחופש במקום לדפוק את הראש בקיר כל היום ופשוט להתבכיין. תכתבו על דברים שטובים לכן, זה גם הרבה יותר נעים לקרוא. תודה שלום ושיהיה לכן יום טוב
.

../images/Emo214.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זהו אוף. ואם ממש מפריע לילדה שמישהו מסויים לא אוהב אותה. וזה מדכא אותה. והיא מרגישה טוב לספר לבנות שבפורום. אז למה לא בעצם?
הדבר שמממש מררגיז פה זה ההגבלה הזאת באמת
אם זה עושה לה טוב אז באמת למה שלא תרשום את זה? ואני בטוחה שאם מישהי מתבכיינת על החיים שלה זה כי זה מציק לה. ומפריע לה, והיא לא מקלבת תמיכה מההורים/חברים.. אז למה להגיד לה מה לרשום ומה לא?
מצטערת אם נשמעתי תוקפנית, אבל בשביל זה הן מתפרקות.. שיעזרו הן? לא?

Shusho

New member
זה לא קטע של הגבלה

זה קטע של פרופורציות בחיים. וגם, לקלוט שזה פורום ולא פסיכולוג. אבל זה לא קשור. בכל מקרה, אני פשוט אומרת שזה פשוט מרחיק מהפורום, תנסי את לקרוא שני שרשורי
ולא להכנס להלם מכמות הבנות שפשוט מתלוננות. כל. הזמן. אבל. כל. הזמן. וזה לא שזה לא קרה כבר בפורום. זה קרה, ונפתחה הודעה בסגנון ההודעה שלי רק לא כ
והמצב השתפר הרבה יותר. נהניתי להגיב להודעות. עכשיו זה פשוט איכס להכנס לפה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

וגם תמי שהציע לפסוח על האוף..אבל אני רוצה לקרוא גם על החיים שלכן..ובכלל..דברים מסביב שלא קשורים לדוליז..פשוט לא התבכיינות כל הזמן!
אז אני לא רוצה לפסוח על האוף.
מה זאת ההצעה הזאת?
><

../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif

התכוונתי לבנות שעזבו בגלל זה, שזה מפריע להן עד כדיי כך. אבל אם תקראי את האוף הקודם תיראי רק ארבע/שלוש הודעות כאלה והרבה יותר הודעות נחמדות:]. לפי דעתי זה נחמד שבנות רואות את המקום הזה כמקום שתומכים בהן ואוהבים אותן וכאלה, גם אם החיים שלהן לא כאלה סופר-דופר.

Shusho

New member
הכי לא מכוון אלייך,

אני לא מכירה כאן כמעט בנות אישית כך שכתבתי בכלליות.

lady blak

New member
האמ..../images/Emo199.gif

מסכימה עןם גפן לגמריי וחוצמזה אני בת 11 עוד חודשיים 12 ואני אל בת 14|אדיוט|

o0Invisible0o

New member
ככל שהגיל יותר צעיר זה רק יותר

מחזק את הטענה של מיכל שושו..
אז למה לך לציין את זה?

lady blak

New member
^^../images/Emo199.gif

כולם התבקחו[לא כתבתי נכון הא?!]כאן אז ניסיתי קצת להצחיק..,אני מנסה להיות מצחיקה,להשתנות בקיצור... אז לקחתי בצחוק כי היא כתבה:"..תקלטו שאתן בנות 14 והחיים לא יגמרו לכן אם הוא לא יאהב אתכן ( לא הבנתי את עצמי..,מקווה שאת כן=]

yaeloolik

New member
זה לא מה שהיא התכוונה../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

ברור שאם קרה משהו אז תוציאי אבל לאחורנה מרגיש שהאוף הפך להיות מדכא מידי. כאילו שכל ההודעות צומי כאלה מחפשות חיבוק. ואני לגמרי בעד שבנות יוציאו אם קשה להן. כמות הבנות שמגיבות רק מראה שאתן מגובשות אבל אין צורך להיסחף בדרמטויות על כל דבר. וזאת ממש לא הייתה הגבלה. רק הדעה שלה..

טווב..../images/Emo96.gif

אבל הבנות עצובות והן מוציאות את זה קצת, מה לעשות שזה דרמטי?
אנחנו בגיל ההתבגרות לא? מצבי הרוח שלנו מתחלפים באופן היסטרי:p. אבל אני כן מסכימה איתך שהחיים לא נגמרים וזה^^'. ויש בנות שלא כותבות בגלל זה?
. אפשר פשוט לפסוח על האוף וזהו, או להתעלם מההודעות האלה
.

fat luey

New member
יאפיי, יש לי עבודה. D:

בגן של דודה שלי, למשך 12 ימים. אני ~ממש~ לא אוהבת אותה [את העבודה], אבל אני רוצה מלאן דברים ו you gotta do what you gotta do. לפחות בסוף זה יהיה שווה את זה. :] אני גם ממש רוצה לעשות בייסיטינג אבל אין לי על מי. \: באמר. לא נורא, אולי אני אמצא מישו בסוף. ^^ תגידו, בנות- אתן עובדות? ^^ אם כן- במה? וכמה משלמים לכן? סתם מעניין אותי לדעת. D:

D:../images/Emo96.gif

אממ, אןולי תתלי מודעה בגן של אמא שלך לבייביסיטרים? ותכתבי שאת האחיינית של הגננת, זה יעזור, תאמיני לי:p. אני לא עובדת, ואף אחד לא משלם ליXD, אבל אני מתנדבת בגן לעיוורים, הם פשוט פוצ'ים
.

fat luey

New member
אז זהו,

שזה הגן של דודה שלי [את כתבת אמא P:], והיא לא בפועל הגננת- היא מנהלת. יש לה מין רשת של גנים כזאת באיזור השרון. אני מרגישה מספיק מוזר שם גם ככה, אז עוד לתלות שלטים? P:

אנבלייי

New member
מגניב ^^

עבודה בגן נשמע לי דווקא כיף :) אני פשוט מתה על ילדים קטנים. חוץ מאלה המעצבנים. גרר. ברגע שהם מגיעים לגיל של יסודי צריך להטביע את כולם. בקיצור,
אני עושה בייביסיטיג בכל מיני הזדמנויות. זה יכול להיות ממש נחמד וזה יכול להיות מעצבן בטירוף
אבל בסךהכל שזה נחמד שיש עבודה :) תתחדשי!

fat luey

New member
:]

גם אני אוהבת ילדים קטנים- אבל שהם במשפחה או שיש קשר מסוים איתם, והםלא זרים לחלוטין. וגם לא מנוזלים-מלוכלכים-מתבכיינים-תמידית. ;[ ואכן. מגיל 6 פשוט בא לי לחנוק אותם. -_-

למעלה