.

Miss Naama

New member
מי בכלל ישכח אותך.

תרגישי טוב, דיר. אני, לצערי, ממש קצת בפורום בזמן האחרון. חבל לי ואני מנסה יותר, וגם כשאני מגיבה זה בקושי, וזה לאוף ואולי למישהי אחת בשדח"מ. אז אני ממש ממש מצטערת. לפנייך ולפני כל שאר הבנות. מצטערת שלא יוצא לי להגיב בשרשורים שלך. החלמה מהירה
.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבטח שזוכרים אותך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

דבר ראשון- תרגישי טוב
שנה שעברה זה קרה לי גם, הדלקת גרון הזו, והלכתי לרופא והוא הביא לי אנטיביוטיקה ל10 ימים והיא באמת עוזרת והכל עובר תוך כמה ימים. דבר שני- בשרשור מפגש אני לא מגיבה כי הכל מתאים לי בינתים, ואני פשוט אראה אם אני יכולה לבוא אחרי שיקבע תאריך
בדל"ת האחרונה, אם אני לא טועה, כתבתי הודעה שלפי מה שראיתי לא קיבלה תגובה מצידך..הנה-http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=80801028 ובשאר הדברים אני מגיבה שיש לי מה לומר ><" שום דבר לא אישי נגדך ולא נגד אף אחת, ואני חושבת שזה לא נכון שאת חושבת שאף אחת לא מתחייסת אלייך בכוונה תחילה, כי אני בטוחה שזה לא ככה.

Blue Pencil

New member
תזכירי לי רגע מי את?../images/Emo12.gif

איך אפשר לשכוח אותך? איך? *אז זהו, שאי אפשר* אני בטוחה שחוסר התגובות לא היה בכוונה. למרות, אולי אפילו ~בגלל~ שזה חופש הרבה בנות לא נמצאות בבית. אוהבתאותך.

000יובל000

New member
אני כל כך שמחה!

וואו. מזמן לא ההיתי שמחה כמו שאני עכשיו. קיבלתי ציון סופי במתמטיקה 74 (כן, אני יודעת שלרובכן זה נשמע ממש גרוע, אבל חשבתי שאני אכשל אז זה בסדר גמור בשבילי). וביום שישי כנראה אני אצבע את הקצוות של השיער בשחור. יאי!

000יובל000

New member
שאלון 005

גם את עושה אותו נכון? אני עושה מועד ב' כי אני רוצה ציון טוב יותר.

אבד כל סיכוי שנהיה ביחד../images/Emo211.gif

אני כל כך מפגרת. ונו, למה אין לי יתרונות? אני משחקת גרוע, שרה גרוע, טיפשה, מכוערת, ממש לא נחמדה, עצלנית וכו'. והלך לי חרא בהצגה. נכנסתי בסצינה השנייה ואף אחד לא צחק, אז נכנסתי לפאניקה. למה אני לא מסוגלת להצחיק? הו, ולפי דעתו אני קרצייה.

אנבלייי

New member
כוס אמאמאמאמאאומוווו

יש מלא בלאגן בבית ומתקשרים לכלמיני גיניקולוגים ושטויות ודברים וכולם בפאניקה שיש לי תסמונת משו TSS שלהמחזור הדבר המזדיינת הזה ואני שוב יושבת בתוך שלוליות של דם ובוכה. נמאס לי.

אויש אנבלי=]

אני מקווה שזה לא זה.. מקווה שתרגידי הרבה הרבה יותר טוב.. אני אוהבת אותךך

Miss Naama

New member
מותק אהובה ]: ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מחבקת חזק חזק - לאב, מקסימה שלי את תשרדי את זה, זה לא סוף העולם
. גם לי, אם זו איזושהי נחמה - יש ברגע זה תקלות ב... ובכן, את יודעת
לאב ): אל תדאגי, יקירה, תהיי חזקה מותק, יטפלו בך ותרגישי טוב יותר וזה יעבור
. ]:
אוהבת המון, אל תדאגי.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif

איןלי מושג מה זה אומר, העיקר שיטפלו בזה, ושאחרי זה כל המחזור הלא סדיר שלך יעבור, וכל מה שאת עוברת! אז אחרי זה זה יהיה בסדר...תהיי חזקה
לא יודעת מה להגיד לך כי אין לי מושג מה זה=[ פשוט תחזיקי מעמד, יטפלו בזה ואחרי זה יהיה טוב
תגידי..מה עם ההורים שלך?

lady blak

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gifלא להתייחס

בדיקה... בייס של מור במקרה שמור תסתכל אז עשי שמה בצד גרסא לשפתיים קטנות יותר
XD [=

../images/Emo41.gifדרומיות../images/Emo41.gif

בא לכן על קניון רחובות מתישהו בשבועיים הקרובים? ניפגש,נעשה שטויות,נסתובב,נאכל וכאלה. הגיבו נא.

Karin917

New member
קניון רחובות../images/Emo6.gif

אני בטוחה שז'אנה לא תרצה לחזור לשם בשנה-שנתיים הקרובות.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifכן !!

אבל אולי לא בקניון?!=/ כי נמאס מקניון וואו
איך בא-לי

למעלה