.

broken winges

New member
מה? אמרתי את זה בצחוק כי לא

התחברת לאייסיקיו וענית לי.. זה מה שהם אמרו לך? אז עזבי,בואי נפגש במפגש שיהיה וזהו.:[

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifכי אני לא מצליחה להתחבר../images/Emo10.gif

אבל מעיין..אני ממש רוצה שתבואי=( את לא רוצה? מספיק סיבכתי אותם אם אניאגיד שאת לא באה הם יהרגו אותי חוצמזה אני ארגיש כל כך לאקשורה.

broken winges

New member
אבל אם אני אבוא אז אני ארגיש

עוד יותר לא קשורה כי אני לא מכירה שם אף אחד חוץ ממך וממיכל. ובמילא נראה לי שהם ישנאו אותי :\ וגם ככה זה תלוי אם אבא שלי בכלל יתן לי כסף. אני ממש אבל ממש לא רוצה שתסתבכי או תריבי או שישנאו אותך בגללי. ממש לא.זה הדבר האחרון שאני רוצה :[

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלאלא דיי;;

נם לא שונאים אותי בגללך, דיי. אני משמ רוצה לפגוש אותך;; זה כבר בהחלטה שלך..כאילו..אני יודעת גמאני לא ארגיש ממש קשורה, אבל ככה מכירים אנשים. תחשבי על זה ותגידי לי..טוב
?

Stinki Winki

New member
נמאס לי כבר.

שפשוט יגיע כבר המבחן הזה, אני אכשל עוד הפעם ואוכל לחיות עם עצמי כ"כישלון חרוץ" וזהו...

Stinki Winki

New member
היי, עכשיו יש סיבה לאופטימיות!

הציון הסופי שלי במועד א' הוא 75 (הציון במבחן עצמו בלי מגן זה 64 אבל למה להסתכל על הצד השלילי;;)

000יובל000

New member
יפה!

העיקר שעברת. אני בטוחה שבמועד ב' יהיה לך ציון אפילו יותר טוב. אני ההיתי בטוחה שאכשל ובסוף קיבלתי ציון סופי 74 אז זה בסדר גמור.

broken winges

New member
היי! גררר. תפוזונע. אני אחזור אליכם

עם שינוי בעוד מספר דקות. בע"ה ותפוז. רר.

../images/Emo210.gifסתם כדי לבדר אתכן...../images/Emo210.gif../images/Emo79.gif כמה ציטוטים משעשעים שאגרתיXDD ../images/Emo210.gif "נתקלתם אי פעם במשפט כל כך טיפשי כמו:'לדוגמה, תכנית אבנר, על שמו של אלימלך זליקוביץ'...'?"חברה שלי נופר לומדת למתכונת בהיסטוריה. ../images/Emo210.gif "רואה את העט הסגול הזה שם?החזייה שלי נפתחת מקדימה."ירדן מנסה לדבר עם שני אנשים באותו זמן. ../images/Emo210.gif "שלחתי פתק לרוזי.כתבתי אותו בסגנון שייקספירי כי אני נורא אומנותית.כתבתי 'משועממת אני עד אימה.חשה אנוכי כי הנה ממשמש ובא הבה נצעד יחדיו הדיסקוטקה'.היא ענתה לי 'כן,הידד!חלול נחוללה!'"ג'ורג'יה,מתוך ו'אז הוא נפל לי לתוך היד'.ציטוט לא מדויק../images/Emo3.gif. ../images/Emo210.gif "אתה צוחק עכשיו אבל העיקר בכית חצי שעה ועוד ממה? בקבוק קולה ריק שפגע לך ברגל"מישהו מפורום אנימה בanims.co.il מגיב למישהו אחר בזעם,משום-מה זה הצחיק אותי נוראXDDD. ../images/Emo210.gif "כשמשתעלים מהריאות אי אפשר לשמוע אם מדברים אלייך.או עלייך.או בכלל. צריך בעיקר להיזהר לא להחנק. מתוך:דברים שלא ידעת על דלקת ריאות" סלוגן מבדר למדי שמצאתי בבמה חדשה. ../images/Emo210.gif "אל תבוא הביתה בלי להביא לי מיץץץץץץץץץץ שזיפים."זה ציטוט מדויק[../images/Emo70.gif]משיר של איזה זמרת ששכחתי עכשיו את שמה,וזה פי 1000 יותר מצחיק עם לחן. ../images/Emo210.gif "סטיבן,בוא נעשה את זה כמו חור שחור שמתפרץ!!!"אני ועומר מציקים לליאת כי היא סוגדת לסטיבן הוקינגXDDD ואממ זהו,להפעם,מקווה שנהנתם../images/Emo13.gifאו שקראתם בכלל-__-

Karin917

New member
למה זה תמיד קורה לי?../images/Emo46.gif

קיבלתי 96 בבגרות במתמטיקה! אבל כמובן שזה לא הציון הסופי...
אני יודעת שהמגן שהיא נתנה לי ממש לא מגיע לי [מגיע לי הרבה פחות] אבל מצד שני במתכונת השלישית כנראה קיבלתי 100 [לא בדקתי את הציון] והיא יודעת שאני מסוגלת לקבל ככה גם בבגרות. וגם כל השנה לא היה לי פחות מ-90 [חוץ מבמתכונות].

Damn it

New member
תגידו, זוכרים אותי?

אני לא חושבת. יש לי דלקת גרון כנראה. אני שוכבת בבית כבר ארבעה ימים, מתה מכאבים. נכון הפעולה היומיומית הידועה בשם- בליעת רוק? אז זהו, שאפילו את זה אני לא יכולה לעשות, כי אחרת אני אשטתח על הרצפה בכאבים ואתחיל לבכות. כמו שעשיתי בערך כל הלילה, וגם הבוקר. אני לא יכולה לאכול נורמלי, לדבר נורמלי, ולשתות זה שואה. ואני לא מדברת בסלנג, אני רצינית. הראש שלי מתפוצץ ויש לי חום גבוה. אבל מה? אחרי שהתקשרתי לאימא שלי רצתי למחשב כדי לדאוג למפגש שלכם. ומה אני רואה? הוא אפילו לא התקפל. ובכן, תודה רבה. תודה גם שאתם לא מגיבים על הדל"ת שאני משקיעה כל שבוע [למרות שבאיחור, אבל היי, אני לא חיה לפי יום חמישי] ובכלל לשום דבר שאני מפרסמת פה בפורום. לא באופים כשאני מבקשת עזרה בנושאים פשוטים או סתם כותבת, לא בשדח"מים שאני כן משתדלת להגיב, ולא בשום דבר אחר. ויש לי עוד משהו להגיד אבל זהו, פה נגמרה ההודעה. ואני מתערבת שאני יודעת לאיזה חלק בה תקדישו יותר תשומת לב.

FOBgirl

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

אני לא באה למפגש כי אנלא בטוחה שאני אהיה פה, אבל עדיין אני חושבת שזה לא נחמד ממש מכולן לא להתייחס לכל השרשורים שבהם את משקיעה.

למעלה