../images/Emo15.gifועוד.
שני דברים שכתבתי. הראשון בהשראת unreachable של אשלי סימפסון. השני בהשראה שלי, שאני מרגישה בריקוד שאני לא מספיק טובה לכלום כי אני לא ממש גמישה אז יש מלא תנועות שקשה לי איתן, אני יכולה להיות חסרת קורדינציה וני לא משו רזה. הנושא הועלה בגלל ששמעתי את dancing alone של אשלי סימפסון. גם השורה 'רוקדת לבד, חולמת לבד' לקוחה מהפזמון.
חסר שם-1. פלייה, רלווה, פירואט, הנפה. פלייה, רלווה, פירואט, הנפה. קריסטל מושכת בחולצה הענקית והגזורה שלה שחושפת כתף אחרת בכל תנועה שהיא זזה ויחד איתה את כתפיות החזייה. אנבל, המורה לשעבר לריקוד שלה הייתה משתגעת אם היא הייתה רואה אותה רוקדת ככה. לובשת חולצה גדולה שמגיעה לה עד כמעט הברכיים [אנבל הייתה מזדעזעת וטוענת שנערות צעירות צריכות ללבוש בגדים שתואמים בדיוק למידתן, ולא חושפים שום דבר חוץ מהידיים. בוודאי ובוודאי לא חולצה במידה L שחושפת לא רק את כתפיה של קריסטל אלא גם את כתפיות החזיה שלה. נוראי!] השיער שלה אסוף בקוקו גבוהה רפוי, "פשוט בושה!" אנבל הייתה אומרת. אבל לקריסטל נמאס מבגד הגוף הורוד המתוח בקפידה, מהמכנסיים ההדוקים ומהשער שאסוף בחוזקה בפקעת מעצבנת. קריסטל אהבה לרקוד ככה, או שזה מה שהיא חושבת? כנראה שמתרגלים לאהוב משהו אם מוכרחים. היא עזבה בדיוק בשניה שאנבל שוב הציפה אותה בצעקות על כך שהיא מסתובבת לכיוון הלא נכון ושהרגל שלה לא מספיק מתוחה ושהיא לא מספיק משקיעה והיא כבר לא ידעה למה היא עושה משהו שגורם לה כל-כך הרבה סבל. אז היא עזבה, ואז היא פגשה אותו. איתו הכל היה שונה. לא הייתה אנבל שתצעק, לא היה בגד גוף מתוח שיבריק, לא היו מכנסיים הדוקות שיראו עד כמה שהרגל שלה ארוכה ועד כמה התנועה מתמשכת, לא היו נעלי בלט שהיא בכאב תדרוך על הקצה של הרגל בעזרתן ולא הייתה פקעת אסופה שתמשוך לתוכה את כל השיער המתולתל והחום של קריסטל. איתו היא ריחפה בטבעיות, הפירואט נראה יותר קליל והשפגט יותר יציב ופחות כואב. כמובן זה היה עד שהוא עזב, לטובת אחת מהחוג של אנבל. איזו הפתעה. "היא יותר מקצועית." הוא טען, הם נסעו ביחד. מאז קריסטל רוקדת לבד. חולמת לבד. פלייה, רלווה, פירואט, הנפה. פלייה, רלווה, פירואט, הנפה. פלייה, רלווה,מחשבה עליו, נפילה. נו, באמת. מה כבר יש לצפות מאחת שעזבה את החוג של אנבל?
היא היא מניפה את השיער שלה אחורה ומנגבת במהירות את הדמעות, כי זה מה שהיא עושה, זה מה שהיא תמיד עושה. ושהיא נכנסת למסיבה ושואלים אותה אם הכל בסדר, כי היא נראית עצובה היא עונה בחיוב, היא בסדר, היא תמיד בסדר- כי ככה היא. ושהיא חוזרת וצונחת לכרית ובוכה את התסכול היא לא בסדר- אבל היא לעולם לא תודה בזה, היא ממרומי גבעת הכאב לעולם לא תודה שהכאב מנצח אותה ושהיא גוססת-גוססת מבפנים. היא- שלנצח תהיה בלתי ניתנת להשגה, לא פגיעה לכאב, לאהבה, לחיות. היא לעולם לא תודה שמה שחסר לה נמצא מסביבה. והיא- ממרומי הכאב היפיפה, שבורה ביפיפיות לעולם לא תבין שהניצוץ החסר בעיניים, נמצא על הכתף שהיא לעולם לא תבכה עליה היא הולכת בחושך לבד, ומניפה את השיער אחורה, נותנת לדמעות לזרום על הפנים, היא אולי לא תדע, אולי לא תבין שאם את מתה מבפנים- עוד אפשר לחזור לחיים היא שתמיד תמיד הייתה האחת שתתמוך, שתהיה צעד אחד לפני הכאב, שתלעג לאהבה, לא חשבה שדמעה אחת תפיל אותה מהכאב היפיפה אל תוך המציאות של חיים- כאלה שבהם יש לך משהו שפועם בפנים. והדבר הכי חשוב- תעזרו לי למחוק את הטלפון
היה לי ידיד שנה שעברה מפסח. היינו בלתי נפרדים. דיברנו רק באייסי כי הוא גר בהוד השרון. השנה התרחקנו והוא נעשה מגעיל. הצלחתי למחוק אותו מהאייסי אבל זה ממש קשה. הייתה לנו ידידות כלכך טובה. הוא היה תומך ומקסים ו...הלך. פשוט הלך. ועוד תמונה. אני ויערה (כוסיט שלי כפרעליה ממפגש פורום שהייתי בו בפסח. ב17.4) בעזריאלי. בפסח. יערה זו חברה שלי מאיזה פורום. ומציינת עובדה- אני פחות פרה עכשיו (;-