.

o0Invisible0o

New member
כי אמרת שהם עבדו בשבילו...

כאילו שלאלה שאין כסף זה כי ההורים שלהם לא עבדו מספיק או משו..

fat luey

New member
אהה,

ממש לא התכוונתי לזה ככה.
ניסיתי לנסח את זה מיליון פעמים ואני לא מצליחה. המהמ, התכוונתי לזה יותר במובן של "הכסף לא צומח על העצים במשפחה שלי", ושמה שיש לנו, ההורים שלי עבדו בשבילו. אני חס וחלילה לא מנסה לזלזל באף אחד.

Karin917

New member
זה נראה כמו משהו שאני הייתי כותבת..

ואני גם הולכת מחר לפולאנדבר להחליף חולצה ואמא אמרה שהיא תוסיף לי כסף

fat luey

New member
תהני. ^^ יש שם דברים ממש יפים,

רק שלא הייתי הולכת איתם כי אני נראית קטנה בשבילם.

fat luey

New member
ראיתי אותה דווקא, היא חמודה לאללה,

אבל חשבתי שהיא פיג'מה כי היו מתחתיה תחתונים תואמים.
אולי יש כמה.
אבל יש תאלה עם טום וג'רי- הן היו ממש חמודות. D:

Karin917

New member
היא פיג'מה../images/Emo6.gif

אבל למי אכפת?
רגע.. אם אני מחליפה אני מקבלת זיכוי גם לזארה,לא?

fat luey

New member
בדיוק.../images/Emo6.gif

גמני הולכת עם הגופית פיג'מה של אחותי.
ו,כן. אבל את צריכה להחליף תוך שבוע או שלושים יום נראלי. אני החלפתי אחרי איזה חודש, מזלי שנתנו לי בכלל.

Karin917

New member
....

שנה שעברה אמא שלי קנתה לי איזה פיג'מה עם פסים בצהוב-לבן שהיא נראית קצת כמו שמלה. עכשיו מוכרים את זה בחנויות בתור משהושאפשרלצאתאיתוהחוצה
למה כתבתי את זה בכלל?
~הולכתלישון~

../images/Emo6.gif

אני הולכת עם פיג'מות ברחוב,דווקא יפה
יש את הדופיות של הפוסטרים של מיקימיני בדלתא או מה שזה לא יהיה, זה פיג'מה, אבל אני הולכת עם זה ברחוב. נועה, נראה דברים יפים

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהתנשקתיX:

אממ..אממ... וואי לא ידעתי מה לעשות..הרגשתי כאילו לא עשיתי כלוםX:. אממ..אממ... פאק אני כל כך מבולבלת עכשיו.. טוב. זהו..אר...אממ..אמ..אממ טוב אני אסתום?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifטוב עכשיו בפחות עילגות.

נפגשנו במרכז..ודיברנו וזה..והיו שתיקות כאלה כי נורא משעמם במרכז אין כלום..אבל דיברנו והכרנו והכל והוא נורא נחמד וחכם..ופאק בהיתי בו כל כך הרבה*_* ובסוף התחבקנו...ואז שאלתי אותו "אפשר נשיקה ?" אז הואמ שאל איזה...אז אמרתי בפה..וכאיול חשבתי נשיקה רגילה בלי לשון..ואז ראיתי שזה..ואז אמרתי לו שזאת תהייה הנשיקה הראשונה שלי..והוא אמר "תזרמי אני אוביל" וזהו*_* וכאילו.. אוקיי זהו

למעלה