.

fat luey

New member
חוווח, הפיהפי. ^^

הלכתי לקניון עם חברה. אזהרה: חומרניות יתר בדרך. שלל: *גופיה מיוחדת מפולאנדבר, כחולה כזאת עם ציורים. היא לא רגילה כזאת.^^ בעיקרון החלפתי גופיה אחרת לזאתי, אז הוספתי 20 שקליםלים. [עלתה 100.] *שתי קשתות, אחת רגילה שחורה מבריקה [15 ש"ח. הגיעה עם גומיות.@@] והשנייה עבה, נורא יפה מבד מיוחד כזה בצבע טורכיז. ^^ [40 שקל. !!!! . גנביייים]. *עגילי נברשת עם חרוזים כתומים. תשע תשעים ש"ח- אבל רק בגלל שקניתי את הקשת. [מדיווה.] ואני שמחהההההשמחהחהחהחהשמחההההה. ~מקפצת~ ואבא הביא לי דמיי כיס, אז אני אלך מתישהו לקנות שרשרת שרציתי ולא קניתי כי החלטתי שבזבזתי יותר מדי.
ועוד בערך עשרה ימים מתקינים את המזגנים בקומה העליונה אז סוף סוף אני אפסיק לימוס. [להנמס? לנמוס? איך אומרים?
] ושמח לי. כמה רדוד. אם קראת תשרשרי חיוך, כי חופש סוףסוף ואסור להיות עצובים. D:

אי אפשר חיוך

את מבזבזת 100 שקל על גופיה, ג-ו-פ-י-ה גאד דמט. לא ג'ינס, לא איזה חצאית, גופיה. בלאט. התחונים האלה מעצבנים אותי. טוב סתמתי. תחדשי. אני מתה לבגדים חדשים כבר ומחכה לצ'אק שיגיע רק ב9 לחודש.

Karin917

New member
...

אני לא יודעת מה לגביה, אבל לי אין כסף.. אז אני מתפשרת. או מתבכיינת. או משלמת מהכסף שאין לי. במה את עובדת?

fat luey

New member
:-\

אז מה אם להורים שלי יש כסף? הם עבדו בשבילו, לא קיבלו בלוטו. וזה גם לא שיש לנו טווווננההה כסף ואנחנו חיים באיזה וילה בקיסריה, סך הכל יש לנו מספיק בשביך שהם יוכלו לקנות לי מה שאני רוצה. "התחונים האלה מעצבנים אותי." למה? מה הם עשו לך? פולאנדבר זאת חנות טיפה יותר "נחשבת" או איכותית או וואטאבר, והדברים שלהם יקרים יותר. אם אנחנו יכולים להרשות לעצמנו, למה לא? לא שנעלבתי\ או שאני כועסת, פשוט יכולת להגיד את הדברים שרצית בדרך טיפה פחות מאשימה.

think shon

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך לגמרי.

זה היה מאוד לא נחמד הצורה שבא היא כתבה.

Karin917

New member
לא נכון../images/Emo12.gif

פולאנדבר לא יותר יקר מTNT, פוקס ושאר החנויות. זה תלוי מה קונים שם.. לי יש מלא חולצות משם ב40-50 ש"ח. בשום חנות אחרת אין חולצות יפות במחיר כזה.

fat luey

New member
ברור שתלוי מה קונים,

אבל לדעתי אי אפשר להשוות בכלל אותם לפוקס.
וגם לא לTNT. ברור שיש לכאן ולכאן בכל חנות, אבל ממה שאני ראיתי, הם יותר יקרים.

Karin917

New member
ההשוואה הייתה מבחינת המחיר

של החולצות הפשוטות. בTNT ופוקס אי אפשר למצוא שומדבר [אולי איזה גופייה חלקה] ב-40 ש"ח.

fat luey

New member
מה?../images/Emo2.gif

קניתי לחברה שלי גופייה עם פסים ותחרה [יפה דווקאD:], מפוקס ב40שקל. לא פשוטה. אוקיי, אני אפסיק עכשיו כי אני מהזה מבולבלת.
אני לא יודעת מה את חושבת על מה יותר יקר או זול או חולצות או גופיות או מהשזהלאיהיה. אל תרגישי צורך להסביר, רק אם בא לך או משהו.
[אה, והניסוח שלי לא היה טוב בהודעה הקודמת, התכוונתי שאי אפשר להשוות את פוקס לטיאנטי ופולאנדבר. לא שזה משנה עכשיו.]

Karin917

New member
התכוונתי ש..

פוקס לא יותר זול מפולאנדבר אבל הבגדים שם פחות יפים.

אההההההה

הבנת אותי לא נכון. לא באמת מעצבנים אותי זה פשוט הקנאה.. את מבינה? אני מחכה כבר איזה חודש לצ'אק ולא יכולה לקנות בגדים
תהיה בריאה
|מתאבדת|

fat luey

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

[פופ, זה ~ממש~ לא הרושם שהניסוח שלך יצר. D:]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

הלוואי והיה לי כסף לקנות בחנויות כמו פולאנדביר, מי שיש לו..שיהנה מזה..מה אכפת לך? יש לה כסף, היא רוצה לקנות חולצה..שיהיה לה בכיך[ויהיה לה בכיף..] "התחונים האלה מעצבנים אותי" למה? אז הם יכולים להרשות לעצמם לקנות דברים שכאלה שיש להם פחות כסף לא יכולים, הם עשו משו רע? אז כיף להם, וגם נאי מקנאה בהם..אבל ההודעה שלך הייתה מגעילה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

רק רוצה להבהיר, שגם אם ההורים עובדים, זה לא בהכרח אומר שיש להם כסף. בעיה שקיימת בהרבה מקרים בישראל הקטנה שלנו.
זהו, תהני, התחדשי! ובלהבלה.

למעלה