אנבלייי

New member
הכלבה שלי הכי מסכנה בעולם ../images/Emo10.gif

שלושה כלבים אחרים התנפלו עליה ונשכו אותה ונהיה לה פצע דלקתי ועשו לה טפרים וגילחו לה את הפרווה וצריך להזריק לה אנטיביוטיקה, ואז התברר שהיו לה גם שני גידולים על הזנב, והורידו אותם עכשיו בלייזר והיא ממש מסכנה ובקושי הולכת, והיא בדיאטה כי היא שמנה ואמא שלי מפטמת אותה בסתר ואני כול כך אוהבת אותה והכל נוחת פתאום ולאיודעת. זה סתם נורא קשה.

InvisibleTouch

New member
אוף בייב.../images/Emo10.gif.

אני אוהבת אותך. תסבירי לאמא שלך שהבריאות שלה נדפקת ממה שהיא עושה. אני כל כך מקווה שיהיה לך טוב כבר. ושתהיי מאושרת.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדי דחוף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif

למישהו יש את הפלאפון של נעמה(האדומה אם זה לא ברור..
)? זה דחוף ומי שיש לה - מסר או סמס אליי אם יש לה את המספר. ודחוף זה דחוף!

000יובל000

New member
אפשר להוציא קצת את העצבים?

אני שונאאאאאאת אותה כל כך!!!!!!!!!!!! הלוואי שהיא כבר תמות או משהו!!! אוף. אני צריכה לראות אותה גם מחר. הלוואי שהיא לא תבוא לשם!!! (אני יודעת שזאת היתה הודעה ממש לא ברורה אבל אני לא רוצה לפרט הרבה).

Karin917

New member
איזה הקלה..בערך.

עכשיו נשארה המתכונת הכי קשה אבל לפחות יש לי עוד 4 ימים ללמוד+שעתיים שיעור פרטי ביום ראשון עם המורה שאני אוהבת ולא עם ה.. לא משנה. עשיתי היום את המתכונת באזרחות עם מגמת כימיה [=אנשים שאמורים להיות חכמים..] והיו עוד כמה מקומות בכיתה אבל מישהו החליט להתיישב לידי כי הוא כנראה חשב שאני יודעת משהו כי כל הזמן הוא הסתכל על המבחן שלי [ובגלל שאני שמאלית אז זה היה ממש קל] אז הוא קצת יופתע כשהוא יקבל את המתכונת בחזרה
בעיה שלו,לא? אני לא מאמינה שבשישי-שבת אני אוכל לצאת לאנשהו סוף סוף.

מי ראתה פרק 6 של האדומות?../images/Emo211.gif

מי שראתה- העוזרת הפלנטרית של השרה היא לא אחרת מהמורה/ סוכנת שלי
רק במשפט האחרון באמת מרגישים שזו היא

GalGul000

New member
רדיו ג'ו? כאילו יאנה נכון?

[נו אני לא זוכרת ניקים לפי מה שכתוב בהם. נגיד אין לי מושג מה הניק של ספיר. אבל אני כן מזהה אותה
]

למעלה