ספיר, אני צריכה לדבר איתך..
B behind the masc New member 7/6/06 #102 ../images/Emo210.gifכןן../images/Emo2.gif מקווה שזה יצליח להיכנס הפעם
ה המפלוץ קריימר New member 7/6/06 #105 אני בצ'אט^^ יותר כיף לבזבז זמן איתך מאשר עם החומר על מבנה המכונית^^
ה המפלוץ קריימר New member 7/6/06 #103 אני תכף הולכת../images/Emo10.gif פאקינג בגרות בתעבורה. אני צריכה ללמוד את התמרורים ושיט>< לא מספיקה התיאוריה שאני אעשה עוד כמה חודשים? אוף היום אחה"צ נגמרות לי הבגריות למשך שבוע וחצי, ואז הבגרות האחרונה וחופשששששששששש^^
אני תכף הולכת../images/Emo10.gif פאקינג בגרות בתעבורה. אני צריכה ללמוד את התמרורים ושיט>< לא מספיקה התיאוריה שאני אעשה עוד כמה חודשים? אוף היום אחה"צ נגמרות לי הבגריות למשך שבוע וחצי, ואז הבגרות האחרונה וחופשששששששששש^^
ה המפלוץ קריימר New member 7/6/06 #108 סיימתי סיימתי^^ סיימתי את הפאקינג בגרות בתעבורה^^ לקח לי 10 דקות מתוך שעה וחצי שנתנו לנו יש לי עכשיו חופש שבוע וחצי וברביעי הבא יום כיף עם השכבה בנחשונית, בריכה קארטינג וטיפוס קיר^^ יוהווו אתן עדיין פה?
סיימתי סיימתי^^ סיימתי את הפאקינג בגרות בתעבורה^^ לקח לי 10 דקות מתוך שעה וחצי שנתנו לנו יש לי עכשיו חופש שבוע וחצי וברביעי הבא יום כיף עם השכבה בנחשונית, בריכה קארטינג וטיפוס קיר^^ יוהווו אתן עדיין פה?
S S t i t c h New member 7/6/06 #107 ../images/Emo10.gif מחר יש לי מסיבת סיום והיום קמתי עם דלקת עיינים.. למה זה חייב לקרות לי >< ואני גם לא מצליחה להכנס לצ'אט..ארר
../images/Emo10.gif מחר יש לי מסיבת סיום והיום קמתי עם דלקת עיינים.. למה זה חייב לקרות לי >< ואני גם לא מצליחה להכנס לצ'אט..ארר
S S t i t c h New member 8/6/06 #118 תודה ../images/Emo25.gif את בכלל מלא זמן לא דיברתי איתך...אני צריכה לדבר איתך
ש ש שפ שפי שפירית New member 7/6/06 #1 T___________T../images/Emo203.gif למה הוא לא יוצר קשר?למה?!TT___TT אם לא היו תמונות של זה כבר הייתי חוששת שהזיתי את זה שדיברנו../images/Emo10.gif
T___________T../images/Emo203.gif למה הוא לא יוצר קשר?למה?!TT___TT אם לא היו תמונות של זה כבר הייתי חוששת שהזיתי את זה שדיברנו../images/Emo10.gif
R Radio Joe New member 7/6/06 #111 סאפיר. לבשתי היום חולצה כתומה, גומייה כתומה בשיער, שלוש סיכות כתומות שלושה עגילים כתומים, צמיד חרוזים כתום, תחתונים כתומים וחזייה לבנה עם עיגולים כתומים, וגרביים לבנים עם פרחים כתומים. אה, ואכלתי ארטיק כתום . המבין יבין.
סאפיר. לבשתי היום חולצה כתומה, גומייה כתומה בשיער, שלוש סיכות כתומות שלושה עגילים כתומים, צמיד חרוזים כתום, תחתונים כתומים וחזייה לבנה עם עיגולים כתומים, וגרביים לבנים עם פרחים כתומים. אה, ואכלתי ארטיק כתום . המבין יבין.
K Karin917 New member 8/6/06 #112 .. בהתחלה היא נפצעה ברגל ונפלה לה הציפורן וכל הבפנים של האצבע יצא החוצה. אח"כ ראיתי שיש לה דלקת בעין. ועכשיו יש לה נשירה ממש חמורה. בבוקר החזקתי אותה והיא הייתה בסדר אבל בצהריים כשהרמתי אותה ראיתי שיש לה פשוט "חור" ללא פרווה. וזה ממש גדול...
.. בהתחלה היא נפצעה ברגל ונפלה לה הציפורן וכל הבפנים של האצבע יצא החוצה. אח"כ ראיתי שיש לה דלקת בעין. ועכשיו יש לה נשירה ממש חמורה. בבוקר החזקתי אותה והיא הייתה בסדר אבל בצהריים כשהרמתי אותה ראיתי שיש לה פשוט "חור" ללא פרווה. וזה ממש גדול...