יאיי

לא יודעת מה אני מאשורת היום.. נכנסתי לעבודה שהיא לא אוהבת אותי..ולא משנה מה אני יעשה זה לא יזיז לה.. אני אצל אבא בעבודה..הוא בישיבות ואני לי באינטרנט..חח היום אני מאושרת.יש לי עכשיו 2 ליות לישון עם אבא.. נו אני מפחדת מחר התאריך של השטן..יש אותו פעם במילניום..זה מטורלללל!!! עשיתי דולי בשביל גפן..אבל אני לא מצליחה להעלות אותו..אז אני יעשה חדשה בביתP: אני אוהבת אותכם.. טעלי המאושרתP:

GalGul000

New member
יו. פתאום נזכרתי בעדן ../images/Emo12.gif זוכרים?

אלוהים יודע איך חשבתי עליה פתאום.

o0Invisible0o

New member
זוכרים זוכרים!../images/Emo2.gif

איזה קטעים..לפני כמה ימים הסתכלתי בגלריות [עכשיו אלבומים.><] נו בגלל השינוי הזה וראיתי דולי של loveandpeaceintheworld ואז נזכרתי בה..אבל לא זכרתי את השם!!
ועכשיו אמרת את השם!! עדן!! [זאת היא, נכון?
]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifיש לי פסים אדומים בשיער D:

פיינאלי!!!!!!!111111 ותתייחסו רק לשיער, השאר..זה סתם באמת שסתם P:

את כה סקסית ומתחוכמת!../images/Emo211.gif

לי לקחו צלם מקצועי+איפור ונראתי פי אלף פחות טוב

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gifואוו!!1

קודם את כל כך יפה ומקסימה, כמו תמיד11
הפסים מקסימים! חבל ששלי לא יצאו ככה;[ איפה עשית? וכמובן, תתחדשי כוסיט^^

Karin917

New member
אני רוצה אותו../images/Emo99.gif

http://www.israelpets.org/adopt/pups06.htm [השמאלי עם הכתם החום] אני לא מאמינה שלא אימצו אותו עדיין... אם עד תחילת חודש הבא הוא עדיין יהיה שם-הוא שלי!

Karin917

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה הגודל שלה? [קשה לראות מהתמונה]

Karin917

New member
ובת כמה היא?

אבא שלי מתווכח איתי ואומר שהיא תהיה הרבה יותר גדולה

Mrs Johnny depp

New member
חחחחD:

היא בת שנה בדיוק:]]] בתמונה זה כשהיא הייתה בת חודשיים, היא ענקית עכשיו! אני אבקש מאמא שלי תמונות עדכניות שלה ואני אשים פה:]

ינקיפנק

New member
עאעאעאעעאאאא, חזרתיייייי!!!!!!!!!!!

אחרי חודש ללא פורום דוליז():) חזרתיתיתתי!!! התגעגתיתיתי, או כוסיוט סגידות ומוכשרות שילי!!! המחשב חלה והלך לרופא לחודש, אבל הוא חזר בריא ושלם!!! יאיאיאי!! ^___________________________________________________________^ אניאוהפתאתכן!!!!!ואואוואעאעאע@_@

אולי לא פעלתי נכון, והייתי

צריכה לא לשלוח לו סמסים? אולי חפרתי יותר מידי? למה אני צריכה להבין שטעיתי אחרי מה שעשיתי? עולם דפוק

למעלה