broken winges

New member
אחח את מעלה בי שוב את הרצון

ההוא למחוץ אותך לחיים. משומה עכשיו יש לי מצברוח ממש טוב ואני די היפרית. לכי תביני. אולי זה הזמן החודש XDD

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifDD:

תהיי שמחה, זה עוזר לעבור את התקופה הזאת=] |חיבוקמוחץ!!!!!!!11111111111111111111111111| DDDD:

כנ"ל../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo211.gif

"אני אוהבת את כולכן!" שלוש שנים. שלוש שנים הוא טוחן לכולם(די טוב
) "ארץ נהדרת"

Karin917

New member
מעיין..../images/Emo201.gif

עצוב לי בשבילך. הלוואי והייתי יכולה לעזור לך...

מחר יום נחמד../images/Emo211.gif

וג'וני מתלהב>< הוא טוען שהוא יצייר על עצמו הרבה פנטגרונים(ככה כותבים?
), ילבש חולצה עם המון פנטגרונים, ישים דברים של שש, ויעשה טקס סגידה לשטן
אבל נסלח לו, כי הוא סגיד. וטלם תראה אותו ועוד שמונה עשרה פאקצות(א. אני לא פאקצה. ב.אני במחוננים
)מחר. וגם את ניר וגיא. וארד
הגרי סו. ובונזו, אבל הוא כבר לא נחמד כל כך. הוא הלך לאפונת עין שחורה ואמר דברים לא נחמדים על הביטלס
כל הבנות בכיתה(כיתה, שכבה, וואטאבר) שלי הן פאקצות
אפילו רונה!

Karin917

New member
בנות, איך הייתה הבגרות בתנ"ך?

נכון היא לא הייתה קלה? ~עוד 2 מתכונות ו-2 בגרויות ואז חווווווופש~

Karin917

New member
בדקתי עכשיו בתשובות,

ויש לי כמה טעויות. אני מקווה לקבל 80+... הייתי צריכה ללמוד אתמול יותר,נכון?

Karin917

New member
!@#$%^&*)(

תשובות- http://www.geva.co.il/geva/files/articlefile_1149522679031.pdf ועשיתי שאלות 1,3,4,6,8,10,12,17,18,13 איזה את? ~חוזרת לספר אזרחות:[~

מה אזרחות../images/Emo12.gif

יש עוד שבועיים! בדקתי את התשובות, עניתי הכל נכון^^ שאלות שעניתי- 1,3,4,5,7,10,11,17,18,20. השאלות על החוק היו כל כך קלות^^ כל השנה קיטרנו שזה כל כך משעמם והכריחו אותנו ללמוד את הנושא הזה><

Karin917

New member
לא,לי יש מתכונת חוזרת ביום חמישי..

וזה ממש מבאס לגלות שטעיתי בכל מיני דברים:[[ מה אני עושה פה?! שמישהו יכריח אותי ללמוד אזרחות..

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifאני הבנאדם הכי שמח בעולם

אוקי אני אספר מהתחלה אז יש לי שני חברים הכי טובים (בנים) ואני מאוהבת קשות באחד מהם כבר שנה לצערי סיפרתי לו ומסתבר שאני כמו אחות בשבילו וכל החרא ומאז במשך ארבע חודשים הייתי שרויה בדיכאונות ואפילו ניסיתי להתאבד בלחתוך ורידם (יש לי צלקות) ואתמול המושלם מצלצל אליי ואומר לי שהוא אידיוט ושלקח לו יותר מדי זמן להבין שהוא מאוהב בי גם ונחשו... כן אנחנו וחברים ואניי הולכת למות משמחה עכשיו אאאאאאניייי מממתתתההה עעלליייווו
בקיצור מחר יום השטן... אני נשארת בבית כי המושי שלי בא אליי מחר מהבוקר עד הערב אין לנו ביצפר

אה, ברורO0../images/Emo211.gif

מזל טוב, נשמה
חבל שלי זה לא יקרה
אפשר לכתוב נורמאלי?

למעלה