Shusho

New member
שאת חיה בעולם הילדים הקטנים

של הפוזות והמקובלים והאגניבים וזה:$. (בתיכון זה פשוט יותר. בחיי. יהיה טוב.)

000יובל000

New member
בהצלחה

למרות שזה כבר נגמר... חזרתי לפני כמה דקות. היה ממש ממש קשה. איך הלך לך?

GalGul000

New member
נפלאות המועד ב' ../images/Emo3.gif

סתם, בקטנה. קודם כל חכי לתוצאות. ותמיד יש מועד ב'. [נראה לי שהשנה המון ישתמשו בו
שמעתי שהיה קשה לאללה]

000יובל000

New member
../images/Emo24.gif

זה ממש לא נורא. כמעט לכולם לא הלך טוב... בטוח שמועד ב' יהיה קל יותר.

Stinki Winki

New member
לטובתם כדאי שהוא יהיה קל

המוני תלמידים זועמים על משרד החינוך כרגעo_O

HaDaRoSh

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מנחם אותי לדעת שלא רק לי הלך גרוע
שהיה את המבחן פשוט חשבתי שאני טיפשה, זאת פעם הראשונה שנשארתי עד השנייה האחרונה של המבחן ! ואני בדרך כלל מסיימת את המבחן בשעה ככה...

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifXDDDD

היה לנו היום שיעור ספרות עם סטודנטית להוראה XD קיצר,הסטודנטית,קרן, המורה אמרה למישו ששאל שהיא בת 26 בערך
היא נראתה ממש אבל ממש כמו דוגמנית שנתלשה מקטלוג של קסטרו D: או יותר נכון חפשנית -.- היא לבשה חולצה כזו עם מחשוף ממש ממש עמוק...אם היא לא היתה שטוחה היו רואים לה הכל
קיצר,למדנו איזה שיר
וכל הבנים בהו במחשוף שלה והתנהגו ממש יפה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני תוהה למה היא צריכה להיות מורה, ועוד למקצוע עלוב כמו ספרות X_X; היא רק צריכה קצת סיליקון וישר לוקחים אותו לדגמן XP או להיות קריינית אומשו
יש לה קול ממש חזק וברור
בשיעור מדע העלינו טיעונים בעד ונגד הפלה XD כמה צחקנו...בשיא הרצינות...כל הכתה [והמורה המעופפת] מצחקו...כל כך הרבה.... "לכל אישה יש שכות על גופה....למרות שברומניה למשל אסור להפיל...יש חוק כל אשה 4 ילד" "די לצחוק על זה, הם עושים לנו את העבודה השחורה" XDDDDDDDDDD "מה האמא אומרת? אין כסף? זה לא משנה...תסתכלו למשל על עמיר פרץ"XP בכלל כל השיעור דיברנו על הקריירה של פרץ וכו' XDDDDDDDDDD המורה ביקשה ממני להתעמת נגד ג'נע בטיעוני הפלה וזה..אז אחד אמר "לאה?*מסתכל אלי* שומעים אותה בכלל" XP "היא מציירת" המורה:"נכון,היא מציירת בשיעור...."
היה כיף ^^ וקיבלתי 97 במורשת.בלי ללמוד DDD:

MorningGlory

New member
../images/Emo122.gif

עשיתי בגרות ראשונה
(הגדרת צמחים לא נחשב-.-) סדרות היה מוזר לגמרי ולא הבנתי כלום, הכל היה טכני וזה אבל הצלחתי
עשיתי גאומטריה ויצא נכון ונימקתי כל דבר אפשרי
הסתברות היה טיפשי במיוחד0.0 וסעיף ג לא היה מובן><; מקווה ל90[ומגן זה בהחלט חכם]. ומתחילה להתכונן למועד ב
איך הלך למי שעשתה?:]]]

Karin917

New member
אני עשיתי 003

רגע,מה אני עושה פה בכלל?
היה קללללללל אבל יש לי טעות באחד הסעיפים. כ"כ כאבה לי הבטן וכמעט הקאתי אז סיימתי את זה כמה שיותר מהר ויצאתי בלי לבדוק אפילו. אני אקבל 94-95 ובסופי 92-92 [היה לי מגן 90]. במועד ב' אני עושה את 005. מקווה שילך לי טוב כמו היום או אפילו יותר... אני מתה. גם פיזית וגם נפשית. עד יום שני יש לי עוד 2 בגרויות! אז במקום להמשיך ולכתוב הודעות חסרות תכלית אני אלך ללמוד קצת עיתונות [ערבית]. יש לי מגן 94!!1111
ויומולדת שמח לרוני הלובסטרית [שכבר לא פה
]

למעלה