אני גדולה ממנו../images/Emo211.gif

בחודשיים(בדיוק
). בגיל שש עשרה בנים מעונינים בדברים לא נחמדים. למדנו על זה בחינוך מיני
והזהירו אותנו לא להכנס למערכת יחסים כזאת.

אז הזהירו

באמת שלא כל הבנים כאלו ודבר נוסף, את לא מכירה את אותו אחד. אז הזהירו, לא כל מה ש"המבוגרים" אומרים הוא נכון וכדאי.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifזוהר כנ סי,

אני ממש בררנית, ומאוד לא תמימה. הוא ממש לא כזה לא כולם אותו דבר, זה מעניין אותו סקס ודברים כאלה, הוא ממש חמוד. ובאמת, הוא שונה מכל הבני 16 הטיפוסיים.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifרצוי שכךD:

הנה 2 האיסיקיו שלי: אצל אבא-237710665 אצל אמא-307462311 3>

GalGul000

New member
רגע, אבל בת כמה את?

את לא בת 15?
או אפילו 14. אני לא רואה ממש בעיה עם זה... כולה שנתיים. 16 זה לא כזה גדול. אם היית אומרת 18 אז מילא... זה באמת קשר שונה לגמרי. אבל 16? טוב בעצם אני לא זוכרת בת כמה את.

GalGul000

New member
אה רגע הכרטיס אישי אומר 13.

טוב זה די משנה את התמונה. לא יודעת, אני חושבת שקשר בין 13 ל16 לא יכול להצליח אבל לאו דווקא בגלל כל הקטע עם הסקס [זה כולה 16, כן?]. פשוט בגלל שזה חיים שונים לגמרי. בכתה ז' אתה כ"כ מרוכז בשטויות... ילד בן 16 לרוב כבר התבגר. אין תחומי עניין לשניכם... לא יודעת, זה מה שאני חושבת. זה כמו שאני אצא אם מישהו בכתה ו'
[או לחילופין עם מישהו בן 18. אבל זה כבר הגיוני]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאז זהו בדיוק, אני לא מתעניינת

בשטויות..לא יודעת. אני מרגישה אליו משו ואני לא רוצה לוותר על זה בגלל שהוא בן 16. אני יודעת שזה נראה כל כך בלתי אפשרי...אבל יש לי הרשה לא יודעת. אני כל כך מבולבלת שזה הורג אותי><

GalGul000

New member
תראי אם שניכם רוצים

אז כנראה שכן יש משהו מעבר. וכן יש איזשהם תחומי עניינם... אין לך מה לוותר על זה.... מקסימום זה לא ילך. לפחות תדעי שניסית.

נׁעה

New member
../images/Emo9.gif

נמאס לי ממני נמאס לי מהמצבי רוח שלי נמאס לי להיות כזאת כלבה ובכל זאת, הכותרת של ההודעה לא מאבדת מתוקפה... -
אנימוזרהמדי.

נׁעה

New member
../images/Emo140.gif

כןכן, יהיה טוב.. יום אחד... יאפ. להרבה אנשים יהיה טוב.
"ולפעמים הכל נראה אותו דבר ולפעמים פתאום, יש רגע מאושר"

למעלה