אני מבדילה בין ניר לגיא../images/Emo211.gif

לפי התנהגות! אני יושבת ליד שולחן שבחוץ. חולצה שחורה(בתוספת בעליה, אחד מהתאומים) עוברת, לא מתייחסת לקיומי. גיא, לא? כמה שניות אחריו, חולצה תכלת. "היי זוהר.", וכנראה שניר. חולצה שחורה נעלמת, אבל אני מוצאת אותה הולכת לכיתה של ניר- בלי ילקוט. מאחוריה מגיחה חולצה תכלת, שאליה מוצמד ילקוט. צדקתי
זה די פאטתי, אני מכירה אותם מכיתה א', ורק עכשיו אני מבדילה בינהם

S t i t c h

New member
אנשות!

בנות 16 עד 18,אתן יכולות בבקשה לענות לי על שאלון לענות לי על שאלון בסוציולוגיה? [אני יודעת שהוא קצת מפגר]

נכון שהחיים נפלאים?../images/Emo211.gif

דווקא שיש סיכוי גדול שאני עוזבת את בית ספר, נהיים לי ידידים חדשים וחמודים
אמרתי משהו לגביי המחוננים, וידיד אחד שלי שאל אותי אם אני עוזבת. ואומר את זה בתדהמה ואכזבה, ועם פרצוף כזה
והוא ילד ממש חמוד. ובחמוד אני לא מתכוונת שהוא חתיך או משהו

../images/Emo15.gif יש לי קהילה פורומים :)

הצטרפו... פתחתי עם עוד אנשים לפני 6 ימים ככה http://www.mitbagrim.com

שאלה חשובהה?!!?!

מישהי תהיה כאן היום בויסקאיה?! מסיבה םתחוה בת"א מישהי?! טוב בכל מקרה אני אהיה דם..ועם מישהי תראה אותי שתקפוץ להגיד שלום..חח

אני מיואשת. ../images/Emo135.gif

ואפילו עידוד לא יעזור. שני ההורים שלי מובטלים, אמא שלי בוכה כל היום כי איזו פקידה @#$%^&* כוסעליה צורחת כל היום עלייה ועל אבא שלי. אמא שלי מצאה עבודה כ"כ מעולה, 2 מטר מהבית, בראשון [אנחנו גרים בחולון.].. אבל, בגלל שהיא לא עברה איזה מבחן סתום, היא נכשלה!! אח"כ, היא מצאה עבודה באיזה חור מיודעאיפה, בת"א - בבי"ח תל השומר. היא הייתה צריכה למלות איזה טופס - ובגלל שאיזה סעיף דבילי היא לא מילאה נכון - היא לא מקבלת על העבודה הזו משכורת כל החודש!! וכאילו מה הקטע?? זו עבודה זמני של שבועייםםם! זה איזה חור נידח במחסן שרוף - היא עובדת כדי לחסוך כסף - ורק בגלל איזו מאיה בתזונה [ואני לא מקללת ככה בחיימשלי] אחת, היא עובדת לחינם!!!! נשבר לי מהחיים האלו. זה נראה כאילו אמא שלי הולכת להתאבד.. חס וחלילה חס ושלם טפו טפו טפו ועוד טפו אם צריך! אז בקיצור, אני שונאת את החייייייייייייייייייםםםםםםם!!!!!

broken winges

New member
:\

אוף יש בגדרה יריד כזה של דוכנים וכאלה.. ושכחתי מזה ופתאום חברה שלי מציעה לי שנלך. מצד אחד מה זה שווה בכלל?יש לי כאב ראש ואין לי שום כסף.. מזה ללכת ליריד דוכנים בלי כסף :\? מה אני כבר אוכל לעשות שם?. ומצד שני,די מחניק פה(מטאפורית ופיזית)בבית בתקופה האחרונה שכל יציאה החוצה(לא כולל בי"ס) עוזרת..וחוץ מזה השבוע היה לי שבוע הזוי לגמרי אבל כיפי.. ואני לא יודעת אם ללכת או לא .. אוף. זה כל כך אוף.

אני כ"כ עייפה ;(

היה לי יום די נורא יחסית, אבל לאדעת. כנראה לא נורא מספיק :) הלכתי לאורטופד, אז הוא אישר (לפי הצילומים וזה) את מה שהכי הכי לא רציתי לשמוע - שאני צריכה ללכת עם מדרסים שנה+. ואני יושבת עם אמא שלי באוטו ושואלת אותה שאלות בניסיון להתעודד וזה (היא אחות) - אז היא תוקעת משפט בסגנון "אי אפשר להפטר מזה, זה ילווה אותך כל החיים". וזה - אוי לעזאזל שזה היה הדבר הכי נורא שהיא יכלה לומר לי ;( אבל ברצינות. חוץ מזה שאני גם רודפת אחרי חתולון שחור ברחבי החצר כדי לנקות לו את העיניים. בינתיים אני נכנעתי, כי הוא בורח לחצר השניה, והוא נכנע חלקית, כי הוא אכל טונה שנתתי לו (אבל רק שהייתי במרחק של 4 מ'). אולי עד סוף החג אני אצליח לתפוס ולנקות לו את העיניים, אחרת הוא יהיה עיוור. תקוו בשבילו ^^. הוא באמת צריך את זה (וגם אני. איך זה שאני אומרת לחברה שהיה לי יום נורא והיא מתעלמת? נו טוב, אני מניחה שהיא לא בדיוק יכולה לנחש לבד P: אבל אני בד"כ לא אומרת דברים כאלה. מצד שני, במה היא כבר תוכל לעודד?). סליחה על ההתפרקות :). שיר.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo201.gifיהיה בסדר=]

אממ בגלל שאני בורה, מה זה מדרסות? ואני באמת מקווה שתנקי לחתול את העיניים^^ אמא שלך רק אמרה את האמת, בתור אחות היא לא רוצה לשקר לך. ובקשא לחברה שלך, את אמרת לה מה קרה? סורי על העידוד הדלול הזה>< אבל יהיה טוב, אל תרגישי רע
=]

:)

מדרסים זה כמו תוספת ששמים בנעל כדי לתקן פגם. אני מניחה שאפשר להשוות את זה לטבעות או גשר בפה, רק שזה ברגל, זה די כואב, ואי אפשר לשים את זה בכל נעל. וזה גם לא מוגבל בזמן. אני יודעת שהיא אמרה את האמת, ואני לא ממש כועסת עליה, אני רק לא מבינה למה כשאת רואה שהבת שלך על סף בכי זה הדבר הראשון להגיד :) אבל היא התנצלה. לרוע המזל, זה עדיין מה שמהדהד לי בראש, אז זה לא טוב כ"כ. אבל אני אשרוד. הקטע הוא שהיא פשוט כ"כ לא טובה בלעודד, שהייתי צריכה להסביר לה מה היא היתה אמורה להגיד (שזה ישפר את המצב, שלא יכאב לי כשאני הולכת הרבה או רצה, וכו'), וזה קצת מייאש. והחברה שלי - זה נכון שאני רוצה לספר למישהו מה אני מרגישה, אבל בתכל'ס אחרי שחושבים על זה, גם אם היא היתה שואלת, לא נראה לי שהיה לה מה להגיד על זה, וסתם היה לה לא נעים. אבל עזבי, מה שבאמת דיכא אותי זה שלא הסתרתי את זה שאני ממש ממש לא מרוצה מהמדרסים, אבל הגישה של כולם פה בבית זה "אנחנו כולנו כמוך" ולא "את כמו כולנו". כאילו, יש בגוף שלי פגם (פגם די רציני >.>), אז זה לא אומר שאני סה"כ אדם רגיל עם מדרס, אלא שפשוט פה כל אחד טורח לספר לי איך גם הוא סובל עם הרגליים שלו וכו'. זה לא מעודד! וזה גם לא המטרה של זה שאני אומרת שאני סובלת, שהם יספרו לי למה -הם- סובלים :|. וזה שיהיה טוב אני יודעת, זו המנטרה שלי ^^. פשוט לפעמים הייתי רוצה שהם יעודדו אותי קצת במקום שזה תמיד יהיה ההפך. נו מילא, כל אחד והתפקיד שלו. תודה על העידוד, בכל אופן ^^. באמת תודה.

למעלה