.

behind the masc

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבואו לצ`אט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|

הפכתי להיות אובססיבית כמו זוהרXDDD

GalGul000

New member
ממש... לא כיף לי.

אני מבואסת לגמרי. אוף. הברזתי היום לחברה שלי מהיומולדת שלה. אז היום אני חייבת לצאת.... כאילו עושים לה עוד משהו בלילה. אז אני חייבת לבוא. וכ"כ לא בא לי.. אבל כ"כ. ישנתי רק 3 שעות בלילה. לא עשיתי את הראיון כי היא לא באה אז אלוהים יודע מה קורה עם העבודה שלי [מה גם שלא גמרתי את הפרק השני] אני כ"כ עייפה. ונמאס לי שאני כזאת עצלנית ואין לי כוח רצון בגרוש. מה יהיה עם העבודה הזאת?
ואני כבר 4 ימים בלי אור בחדר כי אבא שלי כל הזמן שוכח להחליף לי נורה. ואין דבר יותר מעאפן מזה
אני כל החיים שלי נמצאת בחדר. אני לא מאמינה שעוד איזה יום כבר בצפר. די. התרגלתי ללכת לישון ב6 ולקום ב5-6. ולצאת כל הזמן ולא לעשות כלום. שזה הכי כיף שיש. נמאס לי מהכל.

Karin917

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo84.gif

אבל עוד מעט שוב יש חופש! יום העצמאות, ל"ג בעומר ואח"כ ה-חופש הגדול. תתעודדי! ואם את צריכה עזרה בשיעורים או משהו וזה לא בפיזיקה והיסטוריה אני יכולה לנסות לעזור לך.

"פוטו סינטזה קיבל ציון טוב"../images/Emo211.gif

אז אל תגידו שהמורות שלכן מוזרות. ועושים לנו ערב קולנוע, ונבחרתי לוועדה שבוחרת את הסרט! לפני זה, אנשים הציעו רעיונות לסרט, ו"פוטו סינטזה"(פרטים בהמשך)אמר: "מאחר שלמדנו מקצוע מאוד חשוב השנה, אני מציע סרט כחול(נחשו את המקצועD:)" המורה התנגדה(משום מה. יש לי רעיון!" התפרץ הבונזו(אלון=אלונזו=אלונזו בונזו)ב... טוב, התפרצות,"כיצד לגולל את המירחואנה שלך בעשר דקות בלי להתעטש!"*צחוק מצד הבנים וכמה בנות*. המורה החליטה על ועדה, ויצאנו החוצה. "פוטו" התלחשש עם כמה בנים על האפשרות לבוא אליו("יהיה מאוד כיף"*הרמת גבות כרמז*), והמורה טענה שכנראה כיף אצלו(נו, היא הבינה שהם בטח מדברים על סרט כחול, ולא זה מההתנתקותD:). הו, וקוראים לו "פוטו סינטזה" כי הוא עונה את התשובה הזאת יותר מדי פעמים ביוםXD אם קראת, עשי

עוד משהו../images/Emo211.gif

ההורים לא היו בבית, ואח שלי אמר לי לאכול לבד. אז חיממתי חצי דקה קצת מקרוני, שמתי עליו שתי פרוסות של גבינה צהובה, וחיממתי עוד חמישים שניות. זה יוצא מאוד טעים ומשביע

Karin917

New member
"מערכת המסרים צוללת לשבת...

שלום ולסופש שקט מלא במצב רוח טוב.."+

Karin917

New member
במסרים שלי../images/Emo3.gif../images/Emo84.gif../images/Emo210.gif

זה אחד מהאלה שסיפרתי לך עליו במפגש.

למעלה