.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

העגיל הזה ממש מקסים
. חברה שלי צילמה. אבל נו, זה אצלה
אני אשים תמונות כשיהו^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהעגיל=)

קרדיט ללאה על הצילום ועל המצלמת אינטרנט שלה
הוא יותר יפה במציאותP:

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהשיער, בערך>.<"

שב קרדיט ללאה><" הפעם גם על הכיסא! XD הוא יותר בורדו אבל, יצא אדום כזה יצא האדום שרציתי מההתחלה.

broken winges

New member
אותו דבר(טוב בערך) קרה לי היום.

באתי לבי"ס והרי גמני צבעתי לאדום(לא את כל השיער אבל זה די בולט). אז איזו בלונדה אחת(היא סוג של "חברה" שלי אבל היא ממש ביץ' לפעמים וחסרת טקט.) בלונדה:"אאאאאאאיכככ מזה?! אני:זה שיער בלונדה:אבל למה לאדום?!!? הבלונדיני כבר יותר יפה!!" אני:"טוב ילנה.." בלונדה:"ומזה העגיל הזה?!(זה העגיל חברות שלי ושלך אופיר)? אני:עגיל ם סמל של נשים. בלונדה:והנוצה על האוזן שלך מה את ציפור?. וכו..וכו' אבל גמני קיבלתי מחמאות והיה ילד אחד שהוא די נחמד ומטומטם והוא כזה: "אאאאאאאאאאאאאאאאאאא מעיין!!!" אני:"אאאאא מה?.." הוא:יש לך צלב על האוזן!" אני:זה לא צלב זה סמל של נשים. הוא:מה?סמל של נשים זה צלב?! לכו יא גויות. ואז חברה שלי הסבירה לו. וכל השיעור הוא עושה לי כזה פפססססססססססס פססססס אני מסתכלת עליו והוא ממשיך סתם ואז אני כזה: "תגיד מוקי,מה אתה?קולה?" הוא:כן!!1" XDD יש אנשים מטומטמים בעולם. וחברה שלי יורדת עליי על זה שאני שומעת אביב גפן. אני מספרת לה שאני אולי אולי הולכת לרוק עצמאות והיא : "למה?" אני:"כי זה רוק עצמאות!" היא:"גרין דיי לא יהיו שם." אני:"כן אבל אביב גפן,עברי לידר,מטרופלין,משינה(וכו' וכו') יהיו שם! היא:אביב גפן? מה יש לך איתו?! אני:אני אוהבת אותו הוא שר יפה וכותב מדהים .."והתחלתי לפרט לה וסתם היא כבר מתחילה לעלות לי על העצבים.!!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifעברי יהיה שם??!?../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

|עברי תעשה לי הומו קטן
| אהמ, החברה שלך [סליחה וזה] אבל ממש מטומטמת:\ מה היא רוצה?? וגם אביב גפן ממש טוב
"מחר" זה פשוט שיו שאווה
רר אני מכירה את העגיל הזה
סגול כזה? יש גם לחברה שלי
הוא ממש יפה
*000* למה זה נחשב פריקי או משהו? או משהו בלתי רגיל? זה רק עגיל.. די פשוט ת'אמת..

broken winges

New member
עברייייי../images/Emo99.gif בהחלט!

ואממ שלי שחור והוא די פשוט הסמל של הנשים. זהו זה אבל הם פשוט מטומטמים. ואני חושבת שאביב הוא מדהים. זהו זה. אה ואני אוהבת אותך. אם לא יצא לי לומר לך. אני פשוט בקטע קיצ'י כזה :]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif"מה את ציפור"XD קראת אותי.

מה אתה קולה?
איזה סתומים>.<" גויות, אנחנו גויות
XDDDDDDDDDג וואייי חברות שלי עשו לי בול אותו דבר על אביבוש, והן גם אמרו כזה מה יש לי לחפש שם ושהוא שר כמו צפרדע והן התחילו לחכות אותו. מזה כעסתי עליהן. כאילו שהן יכולות לכתוב מדהים כמוהו, ולשיר כמוהו. וכאיול שהן מבינות מה עבר עליו בחיים. אה מעיין, אני רוצה תמונה של השיער
! ואם אני הולכת לרוק עצמאות אני לא יפגוש אותך כי זה בחיפה=( אה והחברה הזאת גם כשהיא שמעה תשיר של נירוונה[
] היא אומרת כזה "איככככככככסססססססס את שומעת נירוונה?!". ואני באמת ובתמים מאמינה שלבני אדם אסור להגיד על נירוונה איכס. היא מעצבנת אותי, היא שומעת גם אוונסנס[רוק גותי] וגם בריטני ספירסXDDDDDDDDDDDDDDDDDD

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאה כן, בקשר לחברה שלך.

היא ממש מעצבנת:|[סורי
]..אבל אף תכניסי לה איזה משפט או משו לא יודעת<< זאת הביצ` הזאת שאמרת לי שהיא אמרה לך שהוא אמר לחברים שלו שזאת היא?
נשמע מבולגן

broken winges

New member
חח מי ששונאת את אביב זו זו שאמרתי

לך שהיא אמרה לי שהוא אמר לחברים שלו שזו היא XDDDDDDDDD

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאווסנס../images/Emo99.gif

אז מה, גם אני שומעת אוונסנס והרבה סוגים של מוזיקה^^ אם כבר מדברים, מי שמע את עברי הסגיד שר את "אדוני" של רוני בטקס ע"מי? לא אהמנתי כמה הזמר משנה את השיר כולו
כשהוא שר את זה, מבינים למה הוא כתב את זה
איכ, היא פשוט הורסת לו את השיר:-\

shooroo

New member
למה זה מעצבן,

שהיא שומעת גם אוונסנס וגם בריטני ספירס? אז היא שומעת מה שיפה לדעתה ולא נדבקת להגדרות של מוזיקה. לא יודעת, אצלי זה דווקא מעורר הערכה לגבי בנאדם שהוא שומר על ראש פתוח וכאלה. ~

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלא אמרתי שזה מעצבןP:

פשוט היא מבקרת אותי על המוזיקה שלי. ו...אני לא ממש ידועת איך להסביר את זה, פשוט כשאני שומעת מוזויקה אני ממש מתחברת אליה לדוגמא-אוונסנס, אני משמ מזדהה עם השירים ואני מבינה מה שאומרים בהם...ונו די אי עוברת נושא
. אבל אין לה ראש פתוח, היא זאת שקוראת לכל אחד בתווית, וקוראת לי "פריקית" ואני "פריקית" כי יש לי לק שחור אנד או דיס שיט=/

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהייתי בטוחה שאת קארין,

בגלל התות ושהיא, נו, רושמת פה הרבה תגובות
(מהה
? את באמת כותבת פה הרבה
זה לא רע! ;[ ) ורציתי להגיב לך, 'מההה
יש לך אופיר בכתה??
|נמסה|' אהמ, כן. בטח. D:

Karin917

New member
לא כותבת תגובות,../images/Emo84.gif../images/Emo210.gif

[זה יותר יפה ביחד,נכון? האייקונים..] אלא מתחמקת מלסיים את הבוקריפורט.

למעלה