.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהצבעתי :)

קוראים לך רוית, עם ו' אחת?
[כי גם לי, ולמצוא מישהי שרושמת את שמה עם ו' אחת זה כמעט נדיר
] בהצלחה ^^

../images/Emo221.gif לא רוצה לחזור לבצפר ../images/Emo7.gif

יש לי בוקריפורט להגיש ואין לי כוח לעשות אותו ;_; בזמן אחרון אין לי כוח לכלום, פשוט לכלום פשוט לשבת ולא לעשות שום דבר, אפילו זה מעייף אותי... והחלומות שלי נסדקים לעט לעט, אחד אחרי השני.. ואני מבינה שאי אפשר להגשים אותם..

מכירה את זה....

ממש מכירה את זה! לפעמים גם לי אין כוח לכלום,ו...למה את כזאת אופטימית? את כ"כ הטוחה שאת לא יכולה להגשים את החלומות שלך?

Stinki Winki

New member
ג'יימס בלאנט מוכשר../images/Emo7.gif

ו-WISE MAN זה אחד השירים הכי ממכרים שקיימים |:

GalGul000

New member
אני לא מסוגלת לחזור לבצפר ../images/Emo10.gif

אפילו שזה לא באמת בצפר. כאילו יש סיור. אבל שעתיים אזרחות
ולקום ב7
העיקר שגמרתי את העבודהההההההההההההההה. טוב, לא לגמרי. נשאר לי מבוא וסיכום. וכאילו זה ממש בולשיט אבל אין לי כוח לכתוב את זה עכשיו. ולא יהיה לי זמן לזה מחר... אני יודעת. אני צכה לחרוש מחר לפיזיקה והיסטוריה [אמאלה היסטוריה
] ואני עוד רוקדת ובלאגנים. וגומרת באיזה 4. לארוצהבצפר
[עוד 60 יום בדיוק. איטס דה פיינל קאונטדאוןןןןןן. טוטוטוטו. טוטוטוטוטו. טוטוטו. טוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטטווווווווו.] למרות שזה לא פיינל. יש עוד 3 שנים.
אבל זה לא חשוב.

../images/Emo23.gif, נו יאללה. עוד חודשיים.

ויש באמצע עוד חופשים וכאלה. יהיה טוב
. עברת כבר 80%, תראי את זה ככה.

GalGul000

New member
נשמהשלי../images/Emo23.gif

חחחח גם כן חופשים. כולה 3, וכל אחד מהם הוא יום אחד. [יום העצמאות, ל"ג בעומר זה יום אחד, ושבועות יוצא על חמישי שישי. אז זה רק יום אחד]. נכון
והחודש האחרון לא באמת נחשב. יאללה, צריך רק לעבור את מאי. מתחילים קצת להרגיש את הסוף
אוהבתאותך

GalGul000

New member
כמה אני מקטרת. אלוהים.

[ויש לי עוד המון מה לקטר. אבל די. אני עוצרת את עצמי].

../images/Emo214.gifלאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יום הורים..אוף אוף אוף, בקיצור אני הולכת לשמוע: ספרות-נכשל מתמטיקה-נכשלשלשל
בריבוע. הבעה-נכשל-אני שונאת את גפן היא מפטפטת כל החיים שלה
ערבית- אני עוד יותר שונאת את גפן כבר כמעט הרגשתי אותה שהוצאתי לה את העגיל מהמקום
ועאני צוחקת שהיא נכשלת בהכתבות
ואבא יהיה מאוכזב וידרוש ממני להשתפר ולהשקיע. למה לזה טוב היום הזה בכלל?

אנבלייי

New member
:|

בקשר להודעה שכתבתי מקודם, על סבא שלי, התקשרתי לאחותי ואמרתי שהוא מסכן נורא, אז היא הלכה אליו. לא השגתי אותה מאז וממש לא הבנתי מה קורה, ועכשיו גיליתי שהיא הלכה וראתה שהוא לא משו, אז היא קראה לסבא השני [ההורים לא בארץ] וכשהם הגיעו הא היה במצב ממש לא טוב, הוא לא יכל לדבר כמעט, אז הם קראו לאמבולנס ועכשיו הוא בבית חולים ומסתבר שיש לו דלקת ריאות בשני הצדדים במצב מאוד חמור ושמזל שגילינו על זה לפחות עכשיו. ואני כל כך..אוף. אני מרגישה הכי לבד בעולם, וכל כך קשה לי עכשיו. אני רוצה ללכתל בקר אותו, אבל הפלאפון שלי לא עובד ואין לי טלפון בבית אז הקשר שלי עם כל העולם התנתק, ואני אנסה למצא דרך.

אנבלייי

New member
וואו, אני פשוט מרוכזת רק בעצמי

עלק "כלכך קשה לי עכשיו". גם כשסבא שלי ככה אני חושבת על עצמי, אלוהים, אני פשוט בנאדם דוחה.

Wandering Star

New member
../images/Emo201.gif

זה לא קל, לראות מישהו שאת אוהבת במצב כזה, אין סיבה שלא תהיי אומללה. העצב שלך מביע את זה שאיכפת לך ממנו, כמו ששיחת הטלפון לאחותך והביקור שלך הביעו את זה. אנבל, אדם כ"כ מרוכז בעצמו לא היה עושה את הדברים האלה, ולא היה משקיע כ"כ הרבה זמן ודמעות במישהו אחר
.

למעלה