הצגת סוף שנה../images/Emo211.gif
הגר נכנסת לבמה, עם משקפיים, שתי צמות, תיק קטן על הגב, היא ילדה פנטזיונרית, מאמינה שהיא "הכוכב הבא". הגר:ראיתן את הכיתה שלי? דנה:לא... הגר:אני מחפשת אותם. דנה שותקת. הגר:קרה משהו? דנה:לא, הכל בסדר... אני מצטערת, לא ראיתי את הכיתה שלך... הגר הולכת לשאר הבנות הגר:סליחה שאני מפריעה, אבל אולי ראיתם את הכיתה שלי? לא הייתי בשיעור ראשון ועכשיו שיעור שני, והלכתי לכיתה אבל לא היה שם אף אחד... הכיתה ריקה. הדס:לא יודעות... נופר+אפרת:מצטערות, לא ראינו אף אחד. מור:אולי הם בשיעור ספורט. הגר:אה, נכון... שיעור ספורט... זה חשוב ספורט, כל המפורסמות עושות כושר. תוך יציאה, הגר עושה תנועות ספורט הגר:אחת, שתיים, שלוש, ארב... אחת, שתיים, שלוש, ארב... תודה בנות, עזרתן לי מאוד. כשאהיה מפורסמת אודה לכן בתודות... הבנות מחייכות ולא מבינות מה היא רוצה מהן, הולכות לדנה ומדברות בפנטומימה וברקע שומעים את הגר הגר:אחת שתיים שלש, ככה אצליח את כולם לכבוש. אחת שתיים שלוש, ככה אוכל הכל ללבוש. ארבע חמש ושש, צריכה להזדרז ולא להתבייש. שבע שמונה תשע עשר, הגר תמיד תראה עשר... צוחקת מעצמה הגר(ממשיכה):אחת שתיים שלוש-ככה אוכל הכל ללבוש...