.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifXDDDD משעשע.

הומ, זה קטע מביך
נו נו תזבירי לה, מה היא חייבת להאמין לך
!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifשירה ל=א להיכנס!

יאי איזה כיף שביומולדת שלי מלא חברות נסעו לאיזה טיול בצופים, אחת נוסעת ליומולדת של בת דודה, ורק כמה חברות בודדות נשארו שלא נראה לי יעשו משהו. יאייייייי יומולדת לבד, ושבירה של מסורת של 6 מסיבות הפתעה ברצף. יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה כיף. -.-'

purple bananas

New member
../images/Emo155.gif ../images/Emo201.gif אוו..

בטוח יעשו לך איזה משהו.. אני מקווה בשבילך.. לי בכלל לא עשו מסיבת הפתעה, אף פעם.. אז אממ מזל טוב! ותזכרי שתמיד יש לך אותנו!!

קיבלנו טקסטים../images/Emo211.gif

"את רעה, את טובה, אתה רע, אתה טוב, את..." "אני סתם אהבלה" אני הגר, אהבלה מכיתה ו' שבטוחה שהיא תהיה פעם סופרסטארית. מה עשיתי לה? למה אני המנודה החריגה תמיד?! אין לי בעיה עם זה, דווקא תפקיד מאגניב...

broken winges

New member
ואני אם המשפחה קוראים לי שושנה

ואני חולה בסכיזופרניה וחושבת שצבא סיסרא בא להרוג אותי. מקווה שזה מנחם. XDDDDD

הצגת סוף שנה../images/Emo211.gif

הגר נכנסת לבמה, עם משקפיים, שתי צמות, תיק קטן על הגב, היא ילדה פנטזיונרית, מאמינה שהיא "הכוכב הבא". הגר:ראיתן את הכיתה שלי? דנה:לא... הגר:אני מחפשת אותם. דנה שותקת. הגר:קרה משהו? דנה:לא, הכל בסדר... אני מצטערת, לא ראיתי את הכיתה שלך... הגר הולכת לשאר הבנות הגר:סליחה שאני מפריעה, אבל אולי ראיתם את הכיתה שלי? לא הייתי בשיעור ראשון ועכשיו שיעור שני, והלכתי לכיתה אבל לא היה שם אף אחד... הכיתה ריקה. הדס:לא יודעות... נופר+אפרת:מצטערות, לא ראינו אף אחד. מור:אולי הם בשיעור ספורט. הגר:אה, נכון... שיעור ספורט... זה חשוב ספורט, כל המפורסמות עושות כושר. תוך יציאה, הגר עושה תנועות ספורט הגר:אחת, שתיים, שלוש, ארב... אחת, שתיים, שלוש, ארב... תודה בנות, עזרתן לי מאוד. כשאהיה מפורסמת אודה לכן בתודות... הבנות מחייכות ולא מבינות מה היא רוצה מהן, הולכות לדנה ומדברות בפנטומימה וברקע שומעים את הגר הגר:אחת שתיים שלש, ככה אצליח את כולם לכבוש. אחת שתיים שלוש, ככה אוכל הכל ללבוש. ארבע חמש ושש, צריכה להזדרז ולא להתבייש. שבע שמונה תשע עשר, הגר תמיד תראה עשר... צוחקת מעצמה הגר(ממשיכה):אחת שתיים שלוש-ככה אוכל הכל ללבוש...

אויי../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

הגר(קומי)נכנסת לבמה, מצד שמאל. ילדה עם משקפיים, שתי קוקיות נמוכות, לבושה מצחיק. נכנסת קצת מבוהלת, ונושמת בכבדות. על ידה מעט דם. חוצה את הבמה ויוצאת. אחריה נכנסים מאיה, רותם, יוסי, דורון, ועידן. למאיה ביד מראה שבורה. עידן:אני ראיתי מי עשה את זה! מאיה מסתכלת עליו רותם:נו, זו שוב המפגרת הזאת מה לעשות, יש לה שתי ידיים שמאליות. מאיה:זו לא סתם מראה, קניתי אותה בשנקין! יוסי(מחמם):אני לא מאמין שזו המראה שקנית בשנקין! מאיה:תפסיק לחמם, אני מספיק עצבנית. אני רותחת מעצבים... חסר לה שזו היא... עידן+יוסי+דורון:מי? רון:הגר? עידן+יוסי+דורון:זו היא. רותם(צוחקת כי הם מנסים לחמם את מאיה):די, תפסיקו. מאיה(מתעצבנת יותר ויותר בהדרגה):אני ארצח אותה. אני אהרוג אותה. אני אדאג שכולם בכיתה, מה בכיתה, בבי"ס יעשו עליה חרם! יוסי:כן, נצלם דפים עם התמונה שלה ונפרסם בכל לוח מודעות בבי"ס! עידן:נראה שעם הפרצוף שלה צריך כרזות ענק... כולם צוחקים ויוצאים המשך בפרק הבא...

broken winges

New member
חחח נו ממה את לא מרוצה?

יש לך כמו תפקיד ראשי וזה תפקיד שאת יכולה להפגין בו משחק.. אני בטוחה שתעשי אותו מצוין :]

תודה=)../images/Emo211.gif

אבל זה לא ראשי, אלו רק הסצנות שאני משתתפת בהן... ואין פריקים בבי"ס הזה! חוצפה! "מצאתי שבלול" אוי, הנוסטלגיהXD ואגב, אני מרוצה!

אנבלייי

New member
:|

איך דברים קטנים יכולים להוריד את המצברוח. אני שונאת להיות מתבגרת. אני שונאת להרגיש מתוסכלת ומגעילה ודחויה. ודווקא היום היה כל כך כיף.. ועכשיו בא לי פשוט לישון ולבכות במשך כל שאר החיים שלי. מה הקטע? :\

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifביי ביי ../images/Emo13.gif

אני יוצאת לים אל ים, תקוו שאני לא אפול מצוק או משהו... אוהבת

GalGul000

New member
אעעעעע ../images/Emo7.gif

את כ"כ תהני. [חחח למרות שההבטחה שלנו נדפקו לגמרי. איזה 40 ק"מ. הם עושים אולי 5. כל היום הם נשארו בחניון.... וגם זה היה באיזה מבנה ולא בחוץ... והיום השני של ההבטחה זה ה-יום. הכי קשה. היום שהכי מתגאים בו אח"כ...אבל הם לא עושים כלום. ואתמול ירד עליהם ברד והם עשו איזה חצי מסלול
] הבטחה צעצוע
האב פאן

למעלה