Lord Buksht

New member
נראה לי שהגעת להסכמה

עם הימין הקיצוני, כל העולם נגדך, כולם אינטרסנטים ורודפי בצע. כל הכבוד...

לא כולם

אבל אלו שמאפשרים למרזל לרוץ לכנסת הם בהחלט נגדי, ואינטרסנטים, ורודפי בצע. אם היית חושב פחות על להסתחבק עם הפאשיסטים וקצת יותר על מה שקורה, היית מבין שזה גם פועל נגדך.

adato

New member
מי אתה בכלל שתשתמש במושגים

כמו פאשיסט/נאצי או גזען? אתה בכלל יודע מה מושגים אלו אומרים? ואולי אתה הוא הגזען שמהלל רצח שר יהודי? על זה כנראה לא חשבת

אדקטו

אין לי כוונה לדון איתך בכלום, יש לך הרבה חוצפה להיכנס לכאן אחרי שגירשו אותך. אנחנו עוד נדאג לזה שיעיפו אותך לעזאזל שוב.

adato

New member
אני אומר שדרעק צריך להיות

מוזהר לפחות בתור התחלה ולהיחסם לשלושה ימים הקרובים לא ייתכן שהוא יחליף את יוזף בשפה הביובית שלו

מה הבעיה אדקטו?

סה"כ שאלתי שאלה. אתה לא חושב שאתה חצוף שאתה נכנס מחדש לפורום של מפלגה שגורשת ממנו בעבר?

adato

New member
אני לא יודע מה אתה רוצה ממני

אבל מה שכן הוכחת שגם אתה מסוגל לכתוב הודעה אחת בלי המונח פאשיסט/נאצי או הבעת תמיכה ברצח יהודים לא שזה עוזר הרבה אבל גם זה משהו

אני רוצה ממך רק דבר אחד:

שתיעלם, או לחילופין, שיעלימו אותך. וכדי שלא תעליל שאני "מסית לאלימות", אני לא מתכוון שיהרגו אותך, אלא שיסלקו אותך מהפורום, כראוי.

לחסום את יוסי זאת טעות טרגית

אני לא יודע איזו התבטאות מקרית היתה או לא היתה ליוסי שהצריכה צעד קיצוני כזה, אבל בלי ספק מדובר אולי בכותב הכי מוכשר, אינטליגנטי ומשכיל שיכל ליפול על הפורום הזה. אני אמנם לא מסכים עם עמדותיו הסוציאליסטיות, אבל אני מאד הערכתי את הזמן שהוא משקיע בלהשכיל את קהל הקוראים כאן והאתגר שהוא מציב למתנגדיו הרבים. לדעתי צריך הרבה אומץ לעמוד מול פורום בו מרבית המשתתפים לא עושים דבר מלבד לקלל אותך, ועדיין לעמוד כצוק איתן מול השמצותיהם. במצב הזה אפשר להבין גם אם לא להצדיק איזו החלקה בלשון שהיתה לו מדי פעם. בלי יוסי הפורום הזה לא יהיה אותו הדבר. במובנים רבים הוא סם החיים פה. אני מפציר בכם לשחרר אותו מהחסימה. דרך אגב, יש כותבים מהימין שמסיתים כאן בלי הכרה. מאחר ואין להם שום תרומה אינטלקטואלית מעבר לכך, יהיה נבון לחסום דווקא אותם ולא אינטלקטואל מבריק כמו יוסי שורץ.

negative

New member
../images/Emo45.gif מקסימום להגביל את חסימתו לזמן

מוגבל של מס' ימים כדי שיבין את טעויותיו ויחזור הנה עם כוחות מחודשים.

אין זו טעות אלא פעולה מכוונת

הנה תיאוריה קטנה: מפלגת העבודה בימים אלו שוקלת היכנסות לממשלה אחת עם קדימה. ממשלה זו תאמץ מדיניות ימנית שתרוקן את האמירות החברתיות של הנהגת המפלגה מכל תוכן ממשי. המפלגה מכירה בכך שאם תעשה כן, זה יצור סערה בתוך המפלגה. אני יודע על אנשים רבים שיזעמו מאוד אם העבודה תהפוך לחלק מממשלת ימין. יוסי שורץ וגם אני הזהרנו מכך זמן רב, והוא שלח יותר ויותר אזהרות בימים האחרונים משום שככל שמועד הבחירות מתקרב הסבירות להתרחשות כזאת גדלה. הלורד מכובדנו נאלץ לחסום את יוסי כי הוא מקווה שכך יוכל אולי לחסום את האמת. אבל הוא טועה. האמת תפרוץ החוצה בגדול, והסערה בתוך המפלגה ומחוצה לה אכן תהיה. בינתיים, הימין הפאשיסטי, ובמיוחד תומכי חזית יהודית לאומית, פתאום נעשו בימין האחרונים נחמדים כלפי מתוני המפלגה, משום שהם מעדיפים שהמפלגה תיכנס לממשלת קדימה ותקבל עוד מכה לתדמית שלה מאשר שתשמש אופוזיציה חזקה שתוכל לצבור תמיכה. עצם הברית הזאת בין ה'מתונים' שלנו, שכנראה יש להם בעיה עם 'קיצונים' רק כשאלה באים מהשמאל, היא דבר מחליא ביותר. לכן על כולנו, חברי מפלגת העבודה (ואני מדגיש - גם אני וגם יוסי חברי מפלגת העבודה, משלמים דמי חבר ונוקטים חלק בפעילויות המפלגה, תומכים בה במאה אחוזים ומעודדים הצבעה עבורה), לדרוש מייד להחזיר את יוסי שורץ. אסור לנו להרשות שיכפו עלינו מפלגה שנכנסת לממשלת ימין. לא לזה הצבענו ולא עבור זה נלחמנו.

יוֹאב

New member
אם היית מכיר אותי

היית מבין שכל דבריך בהודעה זו - דברי בלע הם. אני נמצא לא פחות שמאלה ממך על הסקאלה, ואינני רואה בעייתיות בחסימתו של מר שוורץ.

adato

New member
חסימת שוורץ זאת התחלה

מעט מאוחרת אבל גם זה משהו במדינה מתוקנת אדם שמהלל רצח של שר וקורא לראשי ממשלה נאצים (שרון, ברק ורבין) היה מאחורי סורג ובריח ולא רק נחסם בפורום והכוונה היא לא רק לשוורץ לא חסר פה כמותו

adato

New member
מי זה אדקטו?

תבדוק את התאריך כניסה שלי לתפוז ואת שלו ואז מצדי תיחסם יחד עם יוזף אמנם זה יטיב עם מפלגת העבודה לצערי אבל עדיף שאנשים כמוך שמצדיקים רציחות יהודים יישארו מאחורי החומה

הו, אדקטו, אתה באמת עד-כדי כך גרוע?

הרי כולם פה יודעים שזה אתה. אין לאף אחד ספק. כמעט אותו שם, אותו סגנון כתבי בהמי וולגרי, אותן עמדות. אתה באמת לא עובד על אף-אחד אדקטו.

למה לא?

אתה לא חושב שזה בושה כשחוסמים את יוסי שורץ, שלהזכירך הוא חבר ותומך המפלגה, ונותנים לאנשי הימין הפאשיסטי לכתוב כרצונם? ובכלל, מה שורץ עשה שמאפשר בכלל לגרש אותו?

למעלה